Страница 9 от 9 ПърваПърва ... 789
Резултати от 121 до 134 от общо 134
Like Tree80Одобрявам

Проблем с OLED телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2022

Отговор: Проблем с OLED телевизор

Явно са прекарали Спиди да го минат по застраховка по някаква причина
    dodo_pv одобрява това.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2024

Цитат Първоначално публикувано от bastard Виж публикацията
    Явно са прекарали Спиди да го минат по застраховка по някаква причина
    А каква е процедурата от тук нататък - на кой ще я изплатят тази застраховка? Защото нито тези от Спиди нещо ми обясниха, нито от КЗП са се свързали с мен за да разбера какво точно са направили. Днес куриера който го взе беше друго момче, дано другия служител който ми го беше доставил от сервиза и който миналата седмица мина да пише протокола, си няма проблеми.

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2024

Днес се приключи с драмата ми с телевизора. Върнаха ми парите. Остава ми обица на ухото за в бъдеще.
    espace, dodo_pv, svetlio1 и 4 други харесват това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Честито! Вече ще си имате едно на ум

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

И какво - търгашът от ОЛХ си е взел парите, а натовариха някоя застрахователна компания с тези пари.
    Gena_bs и Swon харесват това.

7. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Булгаристан е страната на неограничените възможности!
    Ме е важно кой е прав, кой - виновен. А дали си плащаш ма правилните хора достатъчно!

8.  

9. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016

За да препродава разни боклуци, тъй наречения търговец си е вързал гащите, той е в схема. Важното е че потърпевшия си е взел парите.

10. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от VanDan Виж публикацията
    И какво - търгашът от ОЛХ си е взел парите, а натовариха някоя застрахователна компания с тези пари.
    Не точно. Търгашът е в комбина със сервиза. Така работи схемата. Не ми е ясно единствено, дали и куриерът е в играта. Схемата е стара.
    Gena_bs одобрява това.

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2024

Не знам каква е точно схемата и кой точно е изплатил тази застраховка. Аз преди няколко дни се свързах със Спиди на посочения в протокола email, от там ми отговориха, че са се разбрали с Емаг да изплатят обезщетението на тях, а те да компенсират мен. И, че трябва да се свържа с Емаг. Съответно, аз преди няколко седмици когато се свързах с Емаг, преди да пусна жалбата си до КЗП, от там категорично ми заявиха, че трябва да се свържа с търговеца от който съм го закупил, а не с тях. И така и направих - свързах се с т.н. търговец (с който и предишния път се бях свързал, когато беше завел рекламацията към Емаг, когато го пращах в сервиза), той направи някаква проверка и няколко часа по-късно ми каза, че са превели парите ми на тяхната фирмена сметка, поиска ми да му дам моя сметка и данни за да ми издаде някакво кредитно известие ли, фактура ли, не разбрах точно какво... и днес ми писа, че са преведени по сметката ми, няколко минути по-късно наистина се появиха. Единствено се надявам, от това да не е пострадал лично куриера който ми го беше оставил от сервиза, според мен той няма никаква вина.

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

Значи парите не ти ги връща търговеца. Неговото си стои. Даже тоя който е изял дървото да ти ги върне, му е превел твоите пари на фирмената му сметка. Добре че ти ги е дал. Щеше да си има общо 3000 лева.
    Как изобщо се свърза с търговеца? Обикновено такива изчезват вдън земя като направят удар

Опечи една пуйка и викни комшиите на вечеря да почерпиш. Цяло чудо е че си си взел парите от тоя

Дано не бутнат телевизора на някой друг, и да кажат че той или куриера са го строшили
    Този пост е редактиран от Swon; 07-02-25 в 19:06.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от georgi83 Виж публикацията
    Единствено се надявам, от това да не е пострадал лично куриера който ми го беше оставил от сервиза, според мен той няма никаква вина.
    За съжаление, последният от веригата обира пешкира...независимо дали е виновен или не.
    Вероятно само са го глобили - отрязали от заплатата. Търговеца и сервиза са се отървали.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2024

Цитат Първоначално публикувано от Swon Виж публикацията
    Как изобщо се свърза с търговеца? Обикновено такива изчезват вдън земя като направят удар
    Основно по телефона се свързвах с него, винаги си беше един и същ "служител". Когато е трябвало да му дам някакви данни - по Вайбър.
    Иначе аз не очаквах, че КЗП ще помогнат, а те реално тихомълком без дори да се свържат с мен явно са свършили цялата работа. От този мой опит мога да кажа, че за мен поне КЗП е единствената държавна институция, която реално си върши работата и то в полза на хората.
    И да благодаря и на всички колеги тук във форума за всички съвети и препоръки!
    Swon одобрява това.

16. Member
    Тук е от
    Feb 2023

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    За съжаление, последният от веригата обира пешкира...независимо дали е виновен или не.
    Вероятно само са го глобили - отрязали от заплатата. Търговеца и сервиза са се отървали.

Това е точно така - застрахователят действа със самоучастие - тоест куриерската фирма е платила някакъв процент от сумата (10на% , може и повече) ,която сума си е взела от служител/куриер или целия офис

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

На ония малоумници от Сръчко, трябва да им отнемат лиценза за да не продължават с измамите. Колко ли хора са ударили. На търговеца също

Дефакто плувката я отнесе друг, а търговеца си запази 1500 лева за него. Че и телевизора му върнаха, макар и развален

А на Сръчко платиха пари за ремонта, да развалят телевизора и да кажат че друг е виновен. Тия са за панделата при бай Ставри
    Този пост е редактиран от Swon; 08-02-25 в 00:32.
    dodo_pv, brotzki и CubanLinx харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 9 ПърваПърва ... 789

Подобни теми

1. Продавам OLED телевизор LG 55''
    От zorbata във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 02-08-24, 00:09
  2. Избор на 55 инчов OLED телевизор
    От marto7 във форум Телевизори
    Отговори: 28
    Последно: 18-11-23, 19:54
  3. Чисто нов OLED телевизор Sony KE-55A8P
    От kirretto във форум Продава
    Отговори: 5
    Последно: 18-05-22, 16:43
  4. Помощ за избор на голям OLED/QLED телевизор
    От spidera във форум Телевизори
    Отговори: 18
    Последно: 14-08-20, 15:27
  5. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе