Говорих с доставки.де и ми дадоха цена около 25Е за доставката до адрес. Мисля, че е добре. Поръчах го. Ще дам отзиви като дойде, ако има интерес, де.
Говорих с доставки.де и ми дадоха цена около 25Е за доставката до адрес. Мисля, че е добре. Поръчах го. Ще дам отзиви като дойде, ако има интерес, де.
В ОЛХ излезе Onkyo N-7050 също ми се струва на добра цена. Обърни внимание.
Такааа, момчета Онкиото пристигна и всичко е наред. Много, ама много, приятно съм изненадан от машинката. Свири идеално за домашно ползване. Доволен съм!
Изпратено от моят ZTE A2017G с помощта на Tapatalk
Еее, значи може да налазваме и ние
Само мисля ще е по-добре да им размениш местата или да оставиш още място над ресивъра за охлаждане.
Да, знам. Това е временно, само за да го пробвам. Ресивъра си заминава/не става за музика/, не му е мястото там - има друга машина за целта.
Налазвайте смело.
Не ми е много ясен още, но ще го разуча - има време.
Когато изпращаш музика безжично бързо ли става? Може ли едно клипче? Също и докато ровиш из менюто му как е?
Ми веднага. Влизам си в компа от Онкиото, виждам папките и направо стартирам. Тръгва веднага. Има безброй радиа.
Вижда и ТВ, но телефона не го вижда и не мога да разбера безжично дали мога да пускам от него.
Изпратено от моят ZTE A2017G с помощта на Tapatalk
Мисълта ми беше един видеоклип с телефона ако можеш да направиш докато боравиш с устройството, но да се вижда и дистанционното....ако не искам прекалено много
Телефона не го вижда защото не е в настройка като сървър/фтп както PC. Какъв е телефона?
Dox.bg без регистрация качваш до 1гб. Дропбокс и Гугъл Драйв също са опция.
За музиката от телефона ...в музикалния плеър трябва да имаш опция Споделяне. Ако Онкио имат специално приложение за плеъра през него също би трябвало да стане. А може да си пуснеш и сървър на телефона, за да се вижда както PC-то, но ще харчи ток....
Dox.bg качва, ама макс файл 50Мб. Ще видя другите или ще намаля резолюцията на клипа.
Онкито има нещо, но за Айфоните, за андроид не виждам.
По-лесно щеше да е в ютюб май
С последен ъпдейт ли си, че гледам пише за някои функции ще са достъпни след софтуерен ъпдейт ?
http://www.eu.onkyo.com/en/articles/...30-135371.html
-ето и приложенията за андроид и IOS
http://www.eu.onkyo.com/en/applications-129157.html
Този пост е редактиран от svetlio1; 21-04-18 в 19:04.