Здравейте,
Вчера ходих до ТМ и гледах този модел на Panasonic http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070420 казаха че точно го били получили, днес пак ще ходя и мисля да купувам, какво мислите Вие?
Преглед за печат
Здравейте,
Вчера ходих до ТМ и гледах този модел на Panasonic http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070420 казаха че точно го били получили, днес пак ще ходя и мисля да купувам, какво мислите Вие?
Еми последните 10 отговора са точно за този телевизор.Цитат:
Първоначално публикувано от TonyB
Много хора твърдят ,че е най-добрия в момента(аз също) и има 1 недоволен собственик (joro_abv )
, който харесва повече картината на ЛЦД тата.
Питай дали е все още недоволен - може дати го продаде по-изгодно.Купил го е преди 2,3 дена!
Ако ги пускаш като файлове от STREAM - това не е AVCHD, a просто file-playback. Когато се копира на USB не се ползва папката PRIVATE а направо AVCHD в root-a на устройството, т.е. X:\AVCHD\BDMV\INDEX.BDM...Цитат:
Първоначално публикувано от Momchil
Както и да е.. важното е, че се вижда.
Да, Rabomil ползва multiAVCHD, но засега само за authoring, не за encoding. Скоро може и за двете. :)
Явно не си ме разбрал, какво точно исках да кажа. Да, нямам режим AVCHD, както е при Панасоник, предполагам, тоест не мога да плейвам съдържанието директно от папката. Исках да кажа, че самите файлове, дали ще бъдат mts или m2ts, са AVCHD формат.Цитат:
Първоначално публикувано от deank
Някой знае ли кога се очаква 50V20 и на каква цена ще е?
А за 50VT20 какви са отзивите струва ли си?
В момента 3Д модела е на промоция в Plesio --> 24 вноски по 200 лева което ме урежда донякъде....
Ето едно ревю във Avforums за Panasonic 50V20,предполагам че същото ще важи и за 42 инчовия! : http://www.avforums.com/review/Panas...ma-Review.htmlЦитат:
Първоначално публикувано от Capt_Flint
Сори за оф-топика, но исках да уточня нещо, което 90% от хората бъркат. AVCHD не е файлов формат. MTS / M2TS не е = на AVCHD.Цитат:
Първоначално публикувано от Momchil
AVCHD, Blu-ray, DVD са authoring формати (структури).
Blu-ray формата използва m2ts контейнер, в който може да има AVC/H.264, VC-1 или MPEG-2 видео + AC3, DTS, LPCM, DTS-HD или TrueHD аудио.
AVCHD използва m2ts контейнер (файловете може да са MTS или M2TS), в който може да има AVC/H.264 видео и AC3 или LPCM аудио.
С DVD е ясно - само MPEG2 видео в VOB контейнер + AC3, DTS и LPCM аудио.
Деян
И да привършим с офтопика - на Popcorn A-200 и A-110 вървят безпроблемно като AVCHD.
През есента, Панасоник пуска на пазара най-големия 3D телевизор в света: 152 инчов плазмен телевизор с 4096 x 2160 резолюция.
http://prikachi.com/thumbs/734/2210734.jpg
Според непотвърдени слухове, щял да струва $500,000. :yikes
Здравейте, от вчера съм горд собственик на G20. Да подчертая, че това стана след няколко месечно четене на мнения, преобладаващо от тук. Досега съм бил на кинескоп и за съжаление не мога да дам оценка на покупката, за сметка на това имам един въпрос.
На булсат съм, със стандартен приемник. Ползвам скарт, позлатени букси и не знам си кво. Обаче имам шум в звука, едно постоянно със-кане, което се усилва при увеличаване от тв-то. Това се получава само при гледане на тв, от двд-то (пак през скарт) го няма.
Някакви идеи от какво и как да го махна?
Мерси предварително.
Здравейте и поздрави на всички и от мен :Drinks:. И аз днеска най-накрая се сдобих с ново ТВ - G20 и за сега съм мноооого доволен :))
Здрасти, аз преди година бях на булсат и имах същия проблем. Смених кабела с качествен, някакъв за 40-50 кинта май беше 50см , след това всичко се оправи. По-новите делти имат компонентен изход, ако твоя има може да пробваш през него. А иначе задължително задай на приемника да пуска RGB сигнал по Скарта.Цитат:
Първоначално публикувано от nsh
Усили звука на макс от ПРИЕМНИКА и после само го регулирай от ТВто.Цитат:
Първоначално публикувано от nsh
Цитат от един друг форум
"Трябва ти допълнителна маса от приемника към телевизора ( това донякъде се прави и от хубавите скарт кабели - екраниран пълен скарт 21 пинов ).
Въпросната маса най-лесно можеш да я направиш с коаксиално кабелче, което включваш на изхода на приемника ( буксата за коаксиален кабел )(можеш да ползваш и входа за външна антена на приемника, така и така използваш само масата), а от другата страна в антенния вход на телевизора. При направата на кабела свържи само външната оплетка към кабела, вътрешния проводник не ти трябва, дори се получава още по-добре, ако и вътрешния проводник го закачиш към външната оплетка.
Това ще елеминира 70-80% от брум-а."
Благодаря за съветите, довечера ще пробвам едно по едно и ще пиша.