Пробвай да натискаш бутона под зеления за телетекста.Първоначално публикувано от bond_bg
Пробвай да натискаш бутона под зеления за телетекста.Първоначално публикувано от bond_bg
1. Влизаш в системното меню (както си показал на 1-вата снимка)Първоначално публикувано от bond_bg
2. натискаш само веднъж 'червеният бутон на телетекста' или '2'
3. натискаш 'ОК' - вътре си в SRV-TOOL
4. После отиваш на празния ред срещу 01.01.01 и задържаш 'MUTE'
5. За изход задържаш 'EXIT' или гасиш ТВ-то
P.S. Така е при моя ТВ.
Движението при твоя може да е с различни бутони.
Ако не става с червеният бутон или '2' пробвай с 'ТЕХТ' (този до STTL)
Здравейте.Влязох в сервизното меню и както каза gadinoid с червения бутон веднъж и ОК влязох в SRV-TOOL.На моя 50V10 не излиза редът 01.01.01 ,а излиза PTCT:00.00.00.00.00. и срещу него с помощтта на джоистика на дистанционното отиваме на празния ред и задържаме MUTE на дистанционното.Така проверих заработените часове и броят включвания и изключвания.Благодаря на всички включили се по темата и най вече на gadinoid.
а ето и снимките:
Честито! Ще черпиш. Изглежда нов.
Благодаря.От 5 дни го имам и съм му ''навил'' няколко часа.Предполагам е бил някаде на 4-5 часа като го купих.
Появиха се модели /разликата май е само в цвета на стойката-сив/
Panasonic TX-P46GA11E
Panasonic TX-L32GA11
Panasonic TX-42GA11
Здравейте. Наскоро си закупих телевизор Panasonic TX-L37V10E с вграден DVB-S/S2 тунер. Закупих си необходимите irdeto модул и карта, за да ползвам тунера на телевизора.
Преди да дойдат от Bulsatcom тествах в магазина модула и картата и всички програми се приемаха (включително и HD програмите)
Сега обаче, когато модула ми е в телевизора, момчетата от Bulsatcom успяха да подкарат само SD каналите. На HD каналите им показва инфото - какво дават в момента, но като ги отваряш - дава Кодиран Канал.
Техниците изразиха съмнение, че е от софтуера на телевизора, и споделиха че имали и други клиенти с подобни оплаквания. Споделиха че можело да се update-не софтуера, но повече инфо не получих. Като опитам да update-на софтуера на телевизора през интернет (LAN - кабела), казва че няма налична по-нова версия от инсталираната.
Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем.
Така се получава,ако модулацията на HD каналите е различна от SD . Пробвай на "ръчно" да пуснеш сканиране с различна модулация- QAM най-често е 256 за HD.При мен това беше проблема ,но съм с друга марка тв и на Кейбълтел.
PS. В магазина на Булсатком ли бяха или на някой друг доставчик?
От bulsatcom си взех само картата.
Модулът го купих от магазин за сателитна техника. (Оригинален SMIT ирдето модул). И в магазина показваше всички канали, но модулът с картата беше сложен във външен сателитен приемник.
Това е доста важно уточнение. Ти всъщност какво си пробвал в магазина? Дали може телевизора да приема видео сигнал през HDMI входа? Това го може всеки един модел.Първоначално публикувано от gesha2
SMIT са едни от най-бъгавите модули /поне при Conax/. Не е зле да се пробва и с друг.
Е нали SMIT модула тествахме в магазина. Просто не беше сложен в телевизор а във външен приемник.
Там си излизаха всички канали. Така че едва ли проблемът е в модула
Аз със модула им за цифрова кабелна съм имал големи грижи. Пробвам го на телевизор Самсунг и работи. Нося го при друг човек на същия оператор, пак със Самсунг и 2/3 от каналите не работят. Сменявам модула и тръгват от раз.
Пак казвам, че това е само догадка и за да си сигурен трябва да се провери с друг.
Аз изрично проверих и телевизора си има DVB-S2 тунер, което значи, че HD каналите не трябва да са му проблем. Щом не може да декодира канала значи проблема е в картата или модула.
gesha2 Пак ти казвам да пробваш с ръчно сканиране,ако не е направено такова вече(вземи данните от Булсатком) , това ми се случи и на мен и на още двама мои приятели при автоматично сканиране , даже при единия от кабелната също подсказаха да се въвежда ръчно . И трите случая на три различни доставчици. Не стана ясно в магазина на кой доставчик са били .
Здравейте!
Предстои ми закупуване наТХ Р42G10.
Интересува ме могат ли консултантите да ми откажат да влязат в сервизното меню за да видя колко е работила плазмата.
Ако разпечатат кашона пред мен, това гарантира ли че ТВ не е работил.
На какво друго да обърна внимание -картина и т.н.
Някакви уловки?
Благодаря предварително
Когато купувах моята плазма, казаха, че им е забранено да влизат в сервизното меню.Първоначално публикувано от tsv_vatev
Момчето се обади в склада да донесат една неработила и неотваряна плазма от модела. Започна да разопакова когато донесоха ТВто и побесня. Бяха донесли отваряна. Взе количка, ходи до склада и се върна с друг Панасоник. Проверих в къщи и се оказа , че не е работил. Единственото което успях да направя в началото, бе да предупредя, че ако ми дадат работила плазма, веднага връщам със скандал. 10-20 лева дадени предварително могат и да помогнат, за някаква заинтересованост от страна на продавача.
Успех!