И на моя панасоник (DBV-C + CAM + blizoo) си работи ЕПГ-то, зависи от близуу какво са вкарали като инфо. Вчера рових напред поне ден и половина и си имаше програма на всички канали, и всичко е на български.
И на моя панасоник (DBV-C + CAM + blizoo) си работи ЕПГ-то, зависи от близуу какво са вкарали като инфо. Вчера рових напред поне ден и половина и си имаше програма на всички канали, и всичко е на български.
И при мен работи EPG на "Софииска Кабелна Компания" съм.Гледам цифрово без CI карта и без СТБоксове на кабеларката
От Panasonic,наистина много бързо отрегирват за 5 годишната гаранция,в неделя им пуснах мейла,а днес вече ми изпратиха гаранцията,човек да не повярва.
Това как става? Не са ли им кодирани цифровите канали? Ако не са, значи са много ларжПървоначално публикувано от bobi700402
Не не са за сега гледам на далавера.Първоначално публикувано от barezz
Здравейте!
Снощи си купих Panasonic TX-P42S20E. Това ми е втора плазма, първата ми е TX-P42U10E и тя като че ли е по-добра или поне така ми се струва.
Проблемът е следния, направо съм втрещен: Към TX-P42S20E е вързан компютър с HDMI, както и цифрова с CI устройство и карта на Близу. Когато не пипам компа и гледам телевизия, монитора на компа изгасва. Мърдам мишката, за да отворя сайт, да кажем, екрана на компа светва-нормално...след 2 сек. обаче Панасоника както си предава някаква си ТВ програма, се прехвърля автоматично на AV и ми дава картинката от десктопа, след което, за да продължа да гледам ТВ, трябва да си превключа от дистанционното. Моля Ви, кажете какво трябва да направя, за да се отърва от тази досада, ако е въпрос на настройки. Има ли по форума коментари за настройки на TX-P42S20E?Предварително Ви благодаря!
Това е направено за удобство. Като засече сигнал на HDMI те превключва автоматично. Не знам дали може да се изключва. По-скоро махни опцията на компютъра да заспива и гаси екраните.
На единият HDMI вход ОТЗАД !!! (не страничния) има едно символче - там включи компютъра и няма да ти превключва автоматично. При мен на Х20 се води HDMI 1 когато го избирам от дистанционното TV/AVПървоначално публикувано от felly
Цитат на: felly в Днес в 12:16
Здравейте!
Снощи си купих Panasonic TX-P42S20E. Това ми е втора плазма, първата ми е TX-P42U10E и тя като че ли е по-добра или поне така ми се струва.
Проблемът е следния, направо съм втрещен: Към TX-P42S20E е вързан компютър с HDMI, както и цифрова с CI устройство и карта на Близу. Когато не пипам компа и гледам телевизия, монитора на компа изгасва. Мърдам мишката, за да отворя сайт, да кажем, екрана на компа светва-нормално...след 2 сек. обаче Панасоника както си предава някаква си ТВ програма, се прехвърля автоматично на AV и ми дава картинката от десктопа, след което, за да продължа да гледам ТВ, трябва да си превключа от дистанционното. Моля Ви, кажете какво трябва да направя, за да се отърва от тази досада, ако е въпрос на настройки. Има ли по форума коментари за настройки на TX-P42S20E?Предварително Ви благодаря!
На единият HDMI вход ОТЗАД !!! (не страничния) има едно символче - там включи компютъра и няма да ти превключва автоматично. При мен на Х20 се води HDMI 1 когато го избирам от дистанционното TV/AV
Благодаря! Наистина номерът е да се смени HDMI входа и всичко се оправя.
Не, номерът е да се прочете първо упътването и то внимателно!
em4o65 честито и от мен! Със здраве да му се радваш. Телевизора е много добър. Исках да те попитам нещо, при мен захранвамето издава неприятен високочестотен шум особено при голям интензитет на картината (много бяло). Вечер когато е тихо при намален звук на 15 го чувам и е дразнещо .При теб забелязал ли си такова нещо?
Благодаря за пожеланията,да и при мен има леко бръмчене при много бяло,но е съвсем леко, и то при намален звук до край,иначе при нормален звук при пълна тишина(каквато е в този,час на денонощието 01:26ч)нямам забележки за бръмченето.Явно за всеки телевизор е различноПървоначално публикувано от lansling
Блгодая. Вероятно имам проблем ,защото при мен си се чува и то от растояние. Както и да е, ще се консултирам със сервиза.
Колеги кажете си мнението, моля ви.
Искам да взема един 42S20 или 42G20 да си вържа конзолите за него. Ще бачка по 8-10 часа на ден, ще се гледа от 2 -2.5 метра, дали е вариант?
Здравейте,
След доста четене в форума и гледане на телевизори по магазините, стигнах до заключението, че най-добре ще ми посне плазма Panasonic. Но с това неприключиха въпросителните!
50" модели твърдо отпадат, остават две възможности Panasonic TX-P42V20 и Panasonic TX-P46G20 и дилемата кой да избера:
Телевизора с по-голем диагонал или телевизора с по-доброто черно?
С подобна дилема се беше сблъскал boboev, но аз определено не мога я разреша като него!