boboev
Благодаря за честитката.
Още преди покупката знаех за някои от проблемитте /четох по форумите и бях на гости на собственик на този модел.
EPG-то показва само сегашното и следващото предаване. По нататък всичко е празно. Няма инфо за утре, вдругиден.2. Какво толкова е побъркващото в EPG-то? Аз като искам да видя подробности, просто цъкам бутона guide на дистанционното, а не info. Тогава си излиза програмата по канали и за часове и дни напред. Къде е драмата?
Така е при плазмите като се разработят и "Блесват"- имам чувството, че от един момент нататък телевизорът блесна - някак се отпуши - разработи ли се, какво ли, но картината е невероятна. Преди няколко дена си гледахме blu-ray версията на трите серии на Властелина на пръстените на тъмно. Няма такава картина от LCD, а напоследък около мен се понакупиха много нови и много скъпи такива.
Аз съм пуснал звука през ресивъра и колоните от подписа ми. Звука на всеки телевизор е гаден. То и затова Pioneer продаваха озвучаването отделно.- звукът си е гаден, да, въпреки че откакто го закачих на стената е значително по-добре, отколкото беше докато си седеше на стойката.
Вентилаторите почти не се чуват /под 20см разстояние/,но захранването при натоварване си бръмчи на светла картина и се чува доста през вечерта на тихо.
Разликата между V20 и G20 ще я види и слепец. При V20 контраста се запазва сравнително добре в светло помещение. Отраженията също са по слабо видими.А по повод на коментара на soon, че G20 бил с по-добро черно от V20, искам да ми заведе някъде, където да ми го демонстрира. Залогът е бутилка черен, ама наистина черен Bushmills. Аз нали бях тръгнал да си купувам 46G20 и като видях до него V20 и се побърках, та олекнах с още 600 лв.
Прогаряне досега не съм видял-гледам по 2 часа със черни ленти без проблем. При тестването за прогаряне /в сайта HD Guru/ дори при 8 часа няма нещо видимо.
HD версиите на youtube клипчетата- няма как да стане със този софтуер. Липсва браузъра като във Philips - Net TV ,за да може да местиш курсор по бутоните на сайта.