Благодаря за пожеланието,сърбят ме ръцете още от сега да почна с ръчкането,но има време,както казваш ти ще изчакам поне 100ч.Първоначално публикувано от hristoslav2
Вмомента го гледам на ТНХ режим
Благодаря за пожеланието,сърбят ме ръцете още от сега да почна с ръчкането,но има време,както казваш ти ще изчакам поне 100ч.Първоначално публикувано от hristoslav2
Вмомента го гледам на ТНХ режим
Здравейте преди около 3 месеца си купих PANASONIC TX-P42U20E и имам няколко запитания понеже в ровенето във форума не намерих или съм пропуснал отговорите ...
1. Каква е разликата м/ду P42U20E и TX-P42G20E??? До колкото разбрах от разговора ми с консултанта в ТМ. U20E е бюджетен модел ...
2. Понеже в упътването има доста орязано информация ме интересува дали поддържа mpeg4 формат , а и комбинацията с копчетата за влизане в сервизното меню не се получава дали за модела тя е друга или има друг начин ???
3. Съсед си взе от тези CI карта и я пробвах ме и на моя телевизор и ми излезе само цифрови ( около 60 ) или само аналогови ( останалите близо 120 ) и не мога да разбера как ( ако има начин ) да показва всичките канали независимо дали са аналогови или цифрови ??? Чрез менюто става да прехвърлям от единия на другия тунер и пак поради орязаното меню не можах да разбера как да го направя да ги показва в един лист всички канали а не да ги дели ... Защото на съседа самсунга ги показва всичките в една листа ...
w902, разликата е в панела, покритието му, хардуера и софтуера.
Поддържа MPEG4 ако говориш за тунера му.
Влизането във сервизното меню не става единствено от дистанционното, но и от копчетата на самия телевизор. Прочети по-внимателно указанията.
Няма начин да ги изписва едновременно аналоговите и цифровите.
От Панасоник ми пратиха ваучер за 80 лева
ама май става само за закупуване на ТВ или камера, някой знае ли подрабности?
П.С.
Разбрах за какво е ; само за закупуване на G, V, , GT, VT серия плазми и фотоапарати и обективи,
Ако някой му предстои закупуване на такива продукти и е от Пловдив да звънка ще му дам малко отсъпка
Здравейте,
Прочетох голяма част от форума в търсене на определена информация и искам да се извиня предварително, ако тя е описана, а аз съм я пропуснал.
Отнася се до настройката на DVB-C тунера. Самата настройка минава без проблемно. Избирам държави Германия, Финландия, Швейцария и няма проблем, намира всички канали. Проблемът произлиза от това, че на се появява EPG. Оператора го подаржа защото имам Sony BRAVIA който без никакви допълнителни настройки дава EPG. Четох по форуми, сверявах часовници, пусках фабрични настройки и никакъв резултат. Приятел има същият телевизор и при него няма EPG. Той има още един който е LG и на него си излиза. Обадих се в представителството на Panasonic те ми казаха че проблема е при оператора. Обадих се на оператора, те ми казаха, че не са имали оплакване от подобен характер и, че ползват стандартния PID 18 за EIT. Поразрових се малко из Гугъл и се оказаха прави. Стандартният PID за EGP (EIT) е този. Обадих се отново в представителството и те ми казаха, че не са технически лица и, че до сега са нямали такива оплаквания. От своя страна едно от момчетата които отговарят за DVB-C което приемам ми е пръв приятел. По негови думи всичко трябва да е ок. Каза ми, че ако Panaonic използват друг PID за EPG просто трябва да му кажа кой е за да го зададе във филтъра, но проблемът е, че никой не го знае. Моля ви, ако някой има решение да пише. Телевизорът е модел TX-P42S20E със Guide+ EPG
Благодаря предварително
А кой е оператора?
Операторът е в малък град, а системата е закупена нова от Германия. Ако ти трябват други спецификации мога да проверя
EPG Now/Next си работи при всички други оператори. Не знам какви спецификации ползват, но работи със всички модели на Панасоник.
Разбирам, че трябва да работи.
Интересното е, че взимам приемник за DVB-C от друга кабелна и той си го изкарва. Всички други телевизори нямат проблем не само с Now/Next но и с програмата за по дълго време на повечето канали.
Преди малко говорих с фирмата продала системата DVB-C и нейният представител ми казва, че до сега не са имали подобен проблем.
Интересувам се от вашите мнения за да мога да реша някак този неприятен проблем.
Едва ли ще работи при всички оператори ,при СКАТ нищо не работи /те ЕПГ нямат ,само текущо и следващо/ -само на немските и италианските дето ги свалят директно от сателита излиза ЕПГ на ТВ.Първоначално публикувано от lazarus18
При М-сат Варна ,ми дава само настоящото и следващото предаване. Липсват данни за по нататък ,а за други ден ми дава само празна таблица. Така че явно проблема е в настройките на Panasonic.Първоначално публикувано от lazarus18
То да им е само проблема с EPG-то....
http://www.fullhd.gr/plasma-tv/full-...v-series-.html
http://translate.google.com/translat...v-series-.html
Проблемът при мен е че на всички други телевизори и приемници, EPG работи само на Panasonic-а не
Лоша работа
Абе общо взето EPG на всички марки ТВ-та са по-зле от СТБоксовете на кабеларките.
Не съм съгласен, при мен на Panasonic-а е по-добре отколкото на безплатната Neta . Всъщност на Panasonic-а е отлично и нямам никакви забележки.