Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 172 от 174 ПърваПърва ... 122162170171172173174 ПоследноПоследно
Резултати от 2,566 до 2,580 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Re:Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Честито em4o65 дълго да му се радваш
    Не е нужно да чакаш 200 часа. Още след първите 100 часа си го настрой ,както на теб ти харесва. А ако въобще нямаш търпение ,го постави на THX настройка. Там параметрите са достатъчно ниски за разработка.
    Влез в меню-картина-THX
    Благодаря за пожеланието,сърбят ме ръцете още от сега да почна с ръчкането,но има време,както казваш ти ще изчакам поне 100ч.
    Вмомента го гледам на ТНХ режим

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Здравейте преди около 3 месеца си купих PANASONIC TX-P42U20E и имам няколко запитания понеже в ровенето във форума не намерих или съм пропуснал отговорите ...
    1. Каква е разликата м/ду P42U20E и TX-P42G20E??? До колкото разбрах от разговора ми с консултанта в ТМ. U20E е бюджетен модел ...
    2. Понеже в упътването има доста орязано информация ме интересува дали поддържа mpeg4 формат , а и комбинацията с копчетата за влизане в сервизното меню не се получава дали за модела тя е друга или има друг начин ???
    3. Съсед си взе от тези CI карта и я пробвах ме и на моя телевизор и ми излезе само цифрови ( около 60 ) или само аналогови ( останалите близо 120 ) и не мога да разбера как ( ако има начин ) да показва всичките канали независимо дали са аналогови или цифрови ??? Чрез менюто става да прехвърлям от единия на другия тунер и пак поради орязаното меню не можах да разбера как да го направя да ги показва в един лист всички канали а не да ги дели ... Защото на съседа самсунга ги показва всичките в една листа ...

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

w902, разликата е в панела, покритието му, хардуера и софтуера.
    Поддържа MPEG4 ако говориш за тунера му.
    Влизането във сервизното меню не става единствено от дистанционното, но и от копчетата на самия телевизор. Прочети по-внимателно указанията.
    Няма начин да ги изписва едновременно аналоговите и цифровите.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

6. Тук е от
    Nov 2008

От Панасоник ми пратиха ваучер за 80 лева
    ама май става само за закупуване на ТВ или камера, някой знае ли подрабности?

П.С.
    Разбрах за какво е ; само за закупуване на G, V, , GT, VT серия плазми и фотоапарати и обективи,
    Ако някой му предстои закупуване на такива продукти и е от Пловдив да звънка ще му дам малко отсъпка

7. Тук е от
    Nov 2010

Здравейте,
    Прочетох голяма част от форума в търсене на определена информация и искам да се извиня предварително, ако тя е описана, а аз съм я пропуснал.
    Отнася се до настройката на DVB-C тунера. Самата настройка минава без проблемно. Избирам държави Германия, Финландия, Швейцария и няма проблем, намира всички канали. Проблемът произлиза от това, че на се появява EPG. Оператора го подаржа защото имам Sony BRAVIA който без никакви допълнителни настройки дава EPG. Четох по форуми, сверявах часовници, пусках фабрични настройки и никакъв резултат. Приятел има същият телевизор и при него няма EPG. Той има още един който е LG и на него си излиза. Обадих се в представителството на Panasonic те ми казаха че проблема е при оператора. Обадих се на оператора, те ми казаха, че не са имали оплакване от подобен характер и, че ползват стандартния PID 18 за EIT. Поразрових се малко из Гугъл и се оказаха прави. Стандартният PID за EGP (EIT) е този. Обадих се отново в представителството и те ми казаха, че не са технически лица и, че до сега са нямали такива оплаквания. От своя страна едно от момчетата които отговарят за DVB-C което приемам ми е пръв приятел. По негови думи всичко трябва да е ок. Каза ми, че ако Panaonic използват друг PID за EPG просто трябва да му кажа кой е за да го зададе във филтъра, но проблемът е, че никой не го знае. Моля ви, ако някой има решение да пише. Телевизорът е модел TX-P42S20E със Guide+ EPG

Благодаря предварително

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

А кой е оператора?

10. Тук е от
    Nov 2010

Операторът е в малък град, а системата е закупена нова от Германия. Ако ти трябват други спецификации мога да проверя

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

EPG Now/Next си работи при всички други оператори. Не знам какви спецификации ползват, но работи със всички модели на Панасоник.

12. Тук е от
    Nov 2010

Разбирам, че трябва да работи.
    Интересното е, че взимам приемник за DVB-C от друга кабелна и той си го изкарва. Всички други телевизори нямат проблем не само с Now/Next но и с програмата за по дълго време на повечето канали.
    Преди малко говорих с фирмата продала системата DVB-C и нейният представител ми казва, че до сега не са имали подобен проблем.
    Интересувам се от вашите мнения за да мога да реша някак този неприятен проблем.

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    EPG Now/Next си работи при всички други оператори. Не знам какви спецификации ползват, но работи със всички модели на Панасоник.
    Едва ли ще работи при всички оператори ,при СКАТ нищо не работи /те ЕПГ нямат ,само текущо и следващо/ -само на немските и италианските дето ги свалят директно от сателита излиза ЕПГ на ТВ.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    При М-сат Варна ,ми дава само настоящото и следващото предаване. Липсват данни за по нататък ,а за други ден ми дава само празна таблица. Така че явно проблема е в настройките на Panasonic.

То да им е само проблема с EPG-то....

http://www.fullhd.gr/plasma-tv/full-...v-series-.html
    http://translate.google.com/translat...v-series-.html

16. Тук е от
    Nov 2010

Проблемът при мен е че на всички други телевизори и приемници, EPG работи само на Panasonic-а не
    Лоша работа

17. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Абе общо взето EPG на всички марки ТВ-та са по-зле от СТБоксовете на кабеларките.

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Не съм съгласен, при мен на Panasonic-а е по-добре отколкото на безплатната Neta . Всъщност на Panasonic-а е отлично и нямам никакви забележки.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе