Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 8 от 174 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Mar 2007

Panasonic 42PY85 Плазма с изгаснала колона пиксели

Здравейте,
    Днес сутринта забелязвам на моя Panasonic 42PY85 че има изгаснала колона от пиксели.
    Намира се в ляво на около 10 см от края на екрана.
    Пробвах с сигнал от различни източници, но не е от сигнала.
    Има ли шанс да се оправи от самосебе си или пък аз да направя нещо за да се оправи.
    Телевизора е в гаранция още 6 месеца от общо 24, четох гаранционната карта и не пише че подобно нещо се отхвърля като гаранционен дефект.
    Ще съм благодарен на всички отзовали се.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Panasonic 42PY85 Плазма с изгаснала колона пиксели

няма проблем да бъде отремонтиран като гаранционен занеси го в сервиза.Някой бе пуснал клип тук из форума как се оправя в домашни условия но не го препоръчвам щом е гаранционен.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от Georgepetrov137
    hristoslav, успя ли да включиш THX на G10 плазма и знаеш ли как става?
    И още един въпрос - на снимките на задния панел на G10 виждам че има вход за сателитна чиния (на горното панелче където са написани в кои страни кои тунери се използват), на моя телевизор няма?! Това значи ли че не мога да използвам DVB-C тунера?
    http://www.areadvd.de/images/2009/pa...0_satmodul.jpg
    Нямам бройка с която да експериментирам

тази снимка е от задният панел на модел
    TX-P42GW10 - вграден DVB-S тунер само за -Германия,Швейцария и Австрия
    докато тези продавани у нас са модел TX-P42G10 и имат само DVB-T и DVB-C тунери

5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2

тази снимка е от задният панел на модел
    TX-P42GW10 - вграден DVB-S тунер само за -Германия,Швейцария и Австрия
    докато тези продавани у нас са модел TX-P42G10 и имат само DVB-T и DVB-C тунери
    Аз си мислех че DVB-C тунера е за вход от сателитна чиния. Като няма такъв изход отзад като на горната снимка тогава в антенния вход ли се пъха кабела на БСК, ако съм с CAM модул
    Да, всъщност аз не съм наясно, DVB-S тунера е за сателитна телевизия, а TVB-C тунера който има телевизора е за наземна кабелна телевизия заедно с модула за картата. Предполагам че за последното се използва антенния вход на телевизора

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Georgepetrov137
    Аз си мислех че DVB-C тунера е за вход от сателитна чиния. Като няма такъв изход отзад като на горната снимка тогава в антенния вход ли се пъха кабела на БСК, ако съм с CAM модул
    Да, всъщност аз не съм наясно, DVB-S тунера е за сателитна телевизия, а TVB-C тунера който има телевизора е за наземна кабелна телевизия заедно с модула за картата. Предполагам че за последното се използва антенния вход на телевизора
    Toчно така-кабела от кабелната се вкарва в антенният вход на телевизора/RF/
    DVB-T /Т2/ -ефирен цифров тунер
    DVB-C - кабелен цифров тунер
    DVB-S /S2/ - сателитен цифров тунер

7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Мерси за информацията

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2008

Моя 42G15E има същите надписи като този който е показан като "GW10" т.е. е еднакъв, та въпроса ми е мога ли да си взема Булсатком и да гледам без декодера. Естественно с САМ модул???

10. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Ето какво се появи с малко закъснение и у нас http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055055

11. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Някой пробвал ли е на G15 да подкара divX със субтитри на бг аз вчера го пробвах обаче не излизат субтитрите на кирилица въпреки че от опциите ги правя на кирилица,някакви идей?

12. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Здравейте.

Имам нужда от вашето мнение!!!

От няколко седмици по екрана на телевизора(TH42PV80P) се появиха няколко светли мигащи точици(пиксела!). Започва това да ме притеснява, защото незная какво представлява изгорял пиксел, а те се увеличават като брой. Интересното е че, при различен сигнал в не винаги се появяваха. От няколко дена забелязвам увеличаване на броя и симетричност на раположението. Екрана на телевизора разделен на три равни части по-височина и се редуват през 5/10см.. Проверих да не е от кабелите. Смених ги, въртях ги, ситуацията е без промяна. Намирисва ми на сервиз, което.... .

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kimbi
    Моя 42G15E има същите надписи като този който е показан като "GW10" т.е. е еднакъв, та въпроса ми е мога ли да си взема Булсатком и да гледам без декодера. Естественно с САМ модул???
    Щом има вгреден DVB-S тунер- приемането на Булсатком ще стане без проблеми.Трябва ти само CAM модул и карта.
    Цитат Първоначално публикувано от kall
    Здравейте.

Имам нужда от вашето мнение!!!

От няколко седмици по екрана на телевизора(TH42PV80P) се появиха няколко светли мигащи точици(пиксела!). Започва това да ме притеснява, защото незная какво представлява изгорял пиксел, а те се увеличават като брой. Интересното е че, при различен сигнал в не винаги се появяваха. От няколко дена забелязвам увеличаване на броя и симетричност на раположението. Екрана на телевизора разделен на три равни части по-височина и се редуват през 5/10см.. Проверих да не е от кабелите. Смених ги, въртях ги, ситуацията е без промяна. Намирисва ми на сервиз, което.... .
    Носи го в сервиза!!Особено ако тези пиксели станат на линии - означава ,че имаш разлепени дешифратори на панела.

14.  

15. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Ето какво се появи с малко закъснение и у нас http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055055
    Един приятел ще си го взима телевизора е много готин тествахме го на живо и картината му е покъртителна но и цената му е добра също

16. Member
    Тук е от
    Feb 2009

11000 лв за 54 инчов телевизор - Lazarus18 беше казал нещо по въпроса, но всеки си е господар на парите. Понеже темата е обща за Панасоник - от една седмица имам плазмен ТВ - ТХ-Р42Х10У и го препоръчвам горещо на хора с нисък бюджет - този ТВ ще Ви даде повече, отколкото очаквате, особено на аналогова кабелна -ако знаеш какво очакваш да получиш / никога не съм бил привърженик на ниско качество, като Divx и подобни глупости (за мен), но тук обработката на SD сигнал ме удовлетворява/. А със плеър Sony BDP-S350 - повечето ДВД-та са ми пиратски концерти, но качеството на ъпскейлване е много добро, а пък за Indiana Jones - Digitalli THX Mastered DVD movie colection - трите филма - не можете да си представите за какво става дума (3 метра разстояние на гледане)! Имам и 3 Blu-Rey диска, така че имам база за сравнение. Някои съфорумци "тръбяха" , че DVD - формата е умрял - сега разбирам защо все още е масова тази медия - господа, не се заблуждавайте - качеството при възпроизвеждане от новите плеъри при горните условия на ТВ и разстояние са превъзходни (всичко написано до тук не е за тези, които търсят умрял пиксел сред няколко хиляди, а за тези които искат да гледат ТВ и да се наслаждават) !

17. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Toчно така-кабела от кабелната се вкарва в антенният вход на телевизора/RF/
    DVB-T /Т2/ -ефирен цифров тунер
    DVB-C - кабелен цифров тунер
    DVB-S /S2/ - сателитен цифров тунер
    Въпроса ми е като имам карта за платените НВО и CineMax и съм на DVB-C как като пъхна кабела в антенния вход RF и ако си взема САМ модул ще гледам тези канали? Може би трябва да пъхна кабела във входа показан на снимката и така....

18. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от kimbi

Въпроса ми е като имам карта за платените НВО и CineMax и съм на DVB-C как като пъхна кабела в антенния вход RF и ако си взема САМ модул ще гледам тези канали? Може би трябва да пъхна кабела във входа показан на снимката и така....
    Картата се поставя в САМ модула.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 174 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе