Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 58 от 174 ПърваПърва ... 848565758596068108 ... ПоследноПоследно
Резултати от 856 до 870 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Аз, до колкото разбрах ще може до 8 харда да оправлява телевизора и ще можем да си направим доста голяма видеотека така.
    Искам да рзбера каква е разликата в двата панела с ПРО и без ПРО и двата ги дават 5 000 000:1 ?

2.  

3. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от chachoto
    Аз, до колкото разбрах ще може до 8 харда да оправлява телевизора и ще можем да си направим доста голяма видеотека така.
    Искам да рзбера каква е разликата в двата панела с ПРО и без ПРО и двата ги дават 5 000 000:1 ?
    ТВ-то ще стане като медия сървър но само за себе си! Ама, че егоистични ТВ-та се задават...

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Капка по капка ще ни пускат екстрите явно.По добре така от колкото нищо все пак.

5. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Не, може да ПРИЕМА 1080р, а след това си го смалява до резолюцията на панела. Аз лично смятам,ч е има малко по-добър образ ако се пусне 1080р спрямо 720р. Едно че битрейта е по-голям, а и ако решиш да зуумнеш образа до 16:9 да изпълни екрана по-високата резолюция на видеото си личи.
    Мерси за отговора и има ли някой който не гледа на 16:9 въобще, че ми предлагаш да направя такъв образа

6. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Има се в предвид когато филма е 21:9 и има черни ленти отгоре и отдолу да ги запълниш с зумването, и така да стане 16:9, като ще ти отреже съответно от двете страни.

7. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Здравейте!
    Тази екстра със записа върху хард диск е доста куца . Преди години имаше едни модели на LG с хард 80 gb ,същата работа само ,че вградени.
    Нямаше никакъв начин да прхвърлиш записа на друг носител ,само записваш , гледаш и триеш . Все пак е нещо ,но като се замисля ,че трябва телевизорът да е включен за да можеш да направиш запис, направо не виждам никакъв смисъл. Затова си купих преди 2 години DVD рекордер с 160 gb хард диск ,чиста работа настройваш таймера ,включва се ,записва и се изключва. Записва в MPEG2 няколко скорости /160 gb са напълно достатъчни ,30 часа XP ,60 SP, 120 LP, 240 EP/ . Аз си взех Samsung защото беше с всички екстри и на най-добра цена ,сваляш от харда на диск /даже прави и менюта в DVD формат ако искаш/ от дискове на харда също, има и вход за цифрова DV камера , направо прехвърля касетата в DVD формат, това е машината : http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037561
    . Не съм любител на Samsung ,но съм ги признал ,че слагат всякакви екстри на прилична цена за разлика от Sony . В момента има Panasonic 160gb в ТМ за идеалните 299 лева ,беше 500 лева и горница преди 2 години !!! И не на последно място можете да си прехвърлите всички стари касети VHS в DVD
    формат /вземат по 20 лева за прехвърляне по ФОТО магазините /. Малко излязох от темата , но това е за любителите на записи от TV !
    А и покупката на новият си телевизор Panasonic ,човек може да комбинира с един DVD рекордер Panasonic вместо да разчита на куци екстри.
    Същото е както това да разчиташ да гледаш HD филми с вграденият плеър на телевизора /орязан до безобразие / ,като по този начин спестяваш покупката на HD плеър !

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Loreti,не може да бъдеш сигурен в това което казваш,Панасоник никога не са се дънили по тоя начин,напротив техните рекордери винаги са ги имали тези екстри за разлика от Самсунга в който си ги открил по късно.Това даже не са екстри а си е стандарт при повечето марки.А тв ЛГ с хард няма да коментирам въобще.Идеята е да не си правиш прибързани изводи защото от Панасоник никог ане са правили такива глупости свързани с харда.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Аз съм фен на Panasonic ,просто тогава беше с 200 лева по-скъп от моя , исках да кажа ,че в това да разчиташ да правиш записи от TV при положение ,че трябва да е задължително включен и после да го гледаш само на него защото е направен на някакъв специален формат ,не виждам смисъл /естествено по-добре е да я има / .Затова препоръчах DVD REC. Panasonic заедно с новото TV Panasonic !!!
    A новата екстра я има в G и V серията ,считай тази препоръка предимно за хората ,които ще предпочетат по-евтините модели !!!

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Че ти къде другаде искаш да го гледаш? Нали идеята е ако пропуснеш някакво предаване да си го запишеш, изгледаш и след това изтриеш. Само това за пуснатия ТВ е наистина тъпо, но дано да са го помислили.
    В днешно време да купувам отделен ДВД рекордер за целта ми се струва излишно, пък бил той и за 300 лева.

12. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от ivan1
    Има се в предвид когато филма е 21:9 и има черни ленти отгоре и отдолу да ги запълниш с зумването, и така да стане 16:9, като ще ти отреже съответно от двете страни.
    Аха, сега го разбрах, знаех, че ми обягва нещо моя телевизор автоматично ги маха тези ленти, но пък тогава не се вижда целия образ на екрана

13. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Ако има таймер и може да записва при изключен телевизор няма да има кой да купува рекордерите ще трябва да ги спрат от производство.
    А иначе записвам детски филмчета изрязвам рекламите и ги правя на DVD Video за сина ми ,а за мен си правя компилации на NEW DANCE от музикалните канали !!!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Между другото на Самсунга хард диска е Сиагейт ,не са посмяли да си сложат от техните !!!!

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Loreti
    Ако има таймер и може да записва при изключен телевизор няма да има кой да купува рекордерите ще трябва да ги спрат от производство.
    Тази екстра за запис от телевизора на вграден хард диск я имаше във Щатските модели 2006-2007 на Филипс.Таймера активираше само записа но не и картината на телевизора.Като се прибереш от работа си пускаш там пропуснатото но записано предаване.Филипс даже разработиха софтуер за това -който записва само предаването но без рекламите.

17. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Това много добре . Значи предполагам ,че и при Panasonic ще бъде така !

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Loreti
    Това много добре . Значи предполагам ,че и при Panasonic ще бъде така !
    Едва ли....ама де да знае човек може да ни изненадат

Купи си един такъв монитор за компа и гледай 3D
    http://www.engadget.com/2010/02/16/p...itor-breaks-y/

http://www.engadget.com/2010/02/10/p...-plasma-hdtvs/

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе