Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 58 от 102 ПърваПърва ... 848565758596068 ... ПоследноПоследно
Резултати от 856 до 870 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2005

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

На този от кабелната му кажи да дойде у нас. Аз съм на speedy и гледам от макс 3м ;-)

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2005

БНТ1 маже за разлика от БНТ1 HD. Цъках двата канала един през друг. Предполагам битрейта на БНТ1 не стига. Както се казва: проблемът не е във вашия телевизор.
    Имам една молба към програмистите. Програмката за субтитри vieraSRT върши чудесна работа. И то за 2 секунди. Просто хващам файла със субтитрите, влача и пускам върху програмата и след секунда се появява нов файл с разширение srtV. Маха се буквата V и това е. Има готови субтитри. Обаче са доста дребни и бели. Дали е възможно да се пипне по програмата, като се увеличат субтитрите поне два пъти и да им се сложи черна рамка?

4. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Не съм програмист, колега, но по-назад в темата съм коментирал опит с vieraSRT конвертора.
    Като вариант за двойно увеличение на шрифта бих ти предложил да замениш малките букви с главни. Е, не е кой знае каква хитрина, но и не е "болка за умиране", че всички букви ще са еднакъв размер, щом ще са четими от къде по-комфортно разстояние.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Размера на буквите не зависи от VieraSRT програмата. Това е зададено в самия телевизор.

6. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Да, VieraSRT няма опция да променя размера, но конвертира нормалните субтитри едно към едно. Логично е, ако преди конвертирането са редактирани така, че всички букви да главни, във vieraSRT файлът да си останат такива.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

С главни букви става, разбира се. Въпроса е, че размера на шрифта не може да се променя.
    А и не е въпрос само на размер. Самия шрифт не е много четим, не се отличава добре на определени кадри.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2012

Здравейте,
    Плазмата я докарах до 120 часа работа, основно със заливки, филми и зуумнати предвания. Колко още да го разработвам, за да пусна игри на него със статично съдържание без да се притеснявам от прогаряне ?

10. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Още 150 да ти е спокойно.
    Не ми пречи особено, имам добро зрение за разлика от слуха. Надявах се, че ще е по-лесно. Благодаря за отговорите.

11. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Някъде има ли вече ревю за 42GT50 ?

12. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от Vlado2D
    Някъде има ли вече ревю за 42GT50 ?
    Има:
    Panasonic GT50 revew

http://www.flatpanelshd.com/review.p...&id=1337671783

13. Тук е от
    Feb 2006

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Според ревюто на HX850 от същия сайт (http://www.flatpanelshd.com/review.p...&id=1336720019) сонито има по-верни цветове. Някой сравнявал ли е на живо двата телевизора (GT50 и HX850) ?

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Едва ли някой може да хване разлики в цветовете след прецизна калибрация и на двата дисплея. По-големи разлики в картината между двата ще се виждат при гледане на много светло и много тъмно.

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2011

3D очила за панасоник

здравейте ,взех очила 3D на diva за 89лв. и да Ви кажа честно съм доволен, вършат работа
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341164160[/time]_________________________________________________

здравейте , взех 3d очила на diva панасоник и да Ви кажа вършат работа . вижда се страхотно
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341231551[/time]_________________________________________________

имам проблем с регистрацията на divX. кой файл за сложа на флашката и да го мушна в tvто

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от al72
    имам проблем с регистрацията на divX. кой файл за сложа на флашката и да го мушна в tvто
    писал съм го във FAQ - правил съм го преди 2 години...

DivX VOD
    Регистрация DivX VOD е нужна само за използване на сервизи за платено видео DivX с защита от копирване (http://www.divx.com/en/movies/find-movies). Ако не планирате да ползвате тези сервизи, то не е нужно да правите тази регистрация.

В инструкцията/и менюто на телевизора/ искат да направите регистрация на сайта
    1. Изтеглете си DivX плейъра от тук
    http://www.vod.dvix.com/

2. Създайте си акаунт през сваленият на компютъра ви DivX Player - отворете плейъра и горе в лентата с инструменти кликнете на VOD - Register a DivX Certifiied Device
    http://support.divx.com/faq/view/sup...0DivX%20Player

3. Кода за регистрация може да вземете от менюто на телевизора /media player/.
    меню - настройки - DivX Vod
    http://www.divx.com/en/electronics/c...es/televisions

4. С регистрацията получавате на имейла си линк от DivX News за активиране на акаунта.
    http://www.divx.com/en/join/confirmed
    Ще ви отвори тази страница-за потвърждение че вече имате акаунт.

5. На акаунта си, ще получите регистрационен видеофайл, който наименувате и качвате на флашка. После поставете флашката с каченият файл във USB порта на телевизора и пуснетете файла чрез бутона- Viera cast-video. /този файл трябва да бъде възпроизведен от вашият телевизор за да завърши регистрацията/,
    Така ще си активирате вграденият в телевизора медия плейър. Приятно гледане.

Внимание!! При влизане от менюто на телевизора във /media player/ не натискайте OK - така ще се отрегистрирате.
    Може да плейва флашка и хард форматираи под FAT32 и NTFS. Преди да извадите флашката влезте в: опции-безопасно отстраняване USB.

18. Тук е от
    Dec 2007

Зравейте,имам Panasonic 50ST30,проблема ми е че не мога да вляза в сервизно меню.В магазина когато го купувах помня че влязох,за да проверя на колко часа е ,след това при пускането му в къщи искаше задължително обновяване на фърмуера за да тръгне..обнових го,сложих му карта към МСат.Днес реших да вляза за да проверя на колко часа е станал,спазвайки процедурата от първа страница с F и V- отстрани и натискане 3 пъти на 0 от дистанционното..единствения резултат е че влизаше в режим TV (kaнала от който е бил изключен ) и толкова.Опитите ги правих от режим standby на телевизора.Има ли някой идея какво може да е..мерси

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 58 от 102 ПърваПърва ... 848565758596068 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе