Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 59 от 102 ПърваПърва ... 949575859606169 ... ПоследноПоследно
Резултати от 871 до 885 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Мисля, че трябва да е включен телевизора.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2007

Включен на стендбай,ако го включа на програма след натискане на F излизат настройките за звук,контраст и т.н

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Опитай без това F. Аз натискам само V- и задържайки го давам 3 пъти 0.

5. Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Сливен

Цитат Първоначално публикувано от kuzman60
    Зравейте,имам Panasonic 50ST30,проблема ми е че не мога да вляза в сервизно меню.В магазина когато го купувах помня че влязох,за да проверя на колко часа е ,след това при пускането му в къщи искаше задължително обновяване на фърмуера за да тръгне..обнових го,сложих му карта към МСат.Днес реших да вляза за да проверя на колко часа е станал,спазвайки процедурата от първа страница с F и V- отстрани и натискане 3 пъти на 0 от дистанционното..единствения резултат е че влизаше в режим TV (kaнала от който е бил изключен ) и толкова.Опитите ги правих от режим standby на телевизора.Има ли някой идея какво може да е..мерси
    В режим вкючен ТВ натискаш и задържаш V- на ТВ и едновременно с това натискаш 3 пъти 0 на дистанционното. И си в системното меню!

6. Тук е от
    Dec 2005

На ST50 по същия начин като на предишната серия ли се проверяват часовете, че искам да видя дали съм натрупал необходимите 100-150

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Преглед на часовете заработка и броят включвания
    1. Влизате в менюто;
    На панела за управление на телевизора (корпуса на телевизора) натискаме и задържаме бутона F и после натискаме бутона "V -" (вторият отляво) и без да отпускаме двата бутона, на дистанционното натискаме бързо три пъти подред цифра "0" и след появяването на сервизното меню отпускаме.
    http://forum.setcom.bg/index.php?act...ach=3620;image
    2. 2. Натиснете само веднъж 'червеният бутон на телетекста' или бутона '2' /Ако не става с червеният бутон или '2' пробвайте с 'ТЕХТ' (този до STTL)/, появява се първа позиция "SRV-TOOL";
    На модели 2012 г. се налага да натиснете червеният бутон два пъти. След първото натискане там където трябва да бъде SRV-TOOL стои DRV CHECK.
    http://forum.setcom.bg/index.php?act...ach=3621;image
    3. Натиснете 'ОК' - влизате в SRV-TOOL;
    http://forum.setcom.bg/index.php?act...ach=3622;image
    4. Преместете се с бутоните със стрелките в дясната долна клетка;
    5. Натиснете и задръжте за няколко секунди бутона "mute" (зачеркнатият говорител), в клетката ще се появи времето на заработка и количеството включвания;
    PTCT- Panel Тime and Сounter Тime
    Time - време на заработка на телевизора 00000:00 ( час:минути ).
    Off/On - брояч на включванията на телевизора.
    6. За изход задържате бутона 'EXIT' или гасите телевизора.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Ревю на Рanasonic tx-pr50vt50
    http://www.hdtv.ru/articles/12056-pa...-pr50vt50.html

10. Тук е от
    Sep 2011

3D очила за Panasonic P42GT30E

Здравейте. Купих си наскоро P42GT30. Трябва да му взема 3Д очила. Търсих, четох тук-там, стигнах до TY-ER3D4ME, но тези са за моделите 2012 година, а моят е 2011.
    Бихте ли ми казали кои са най-добрите очила за GT30 и по възможност откъде да ги купя. От София съм. Благодаря.

11. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Здравей
    Най-добрите са тези - TY-EW3D2МА.
    Продават се в комплект от два чифта към VT серията, но са съвместими с всички модели от 2011г. Предполагам, последните две букви варират, според това, какъв е вторият цвят на рамките, освен черния.

http://www.technomarket.bg/products/...nic-ty-ew3d2me

12. Тук е от
    Sep 2011

3D очила за Panasonic P42GT30E

Благодаря. Значи този модел е който върви в комплект с VT серията, ясно. PANASONIC TY-EW3D2ME са (wi-fi) безжична връзка с ТВ, модел от 2010 година. Чудно защо не намирам модели 3Д очила от 2011 година, ER3D3M или EW3D3M, както би трябвало да е моделът среден middle размер.
    Попаднах на http://shop.panasonic.com/shop/model...?t=accessories , където дават TY-EW3D2 и TY-EW3D3 модели.
    Бихте ли ми казали каква е разликата между двата начина на свързване: R - RF (wireless) система базирана на Bluetooth® и W - (wi-fi) безжични, както hristoslav2 е описал на началната страница на темата. Кой вид връзка с ТВ е за предпочитане. Гледам, че R моделите за малко по-скъпи, няма и 20 лв разлика, дали са по-добри?

Все още не бързам с избора, не е спешно.

13. Тук е от
    Jul 2012

Аз съм с P42UT30 и си поръчах тези http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...ls_o00_s00_i00 и според мен си работят добре. Не съм ги сравнявал с оригинални, но 3д-то си го има

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2007

16. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Здравейте днес занесох моята плазма G20 в сервиза, и оттам ми казаха ,че вероятноста да го оправят е нулева.Проблемът и е че излязоха 2-3 отвесни линии ,а това ми е четвърти телевизор Панасоник на който повредата е една и съща.Ползвам го единствено за гледане на телевизия свързан със сателитен ресивър Дриймбокс.Въпроса ми е някой има ли идея от какво се получава тази повреда или при мен това е случайност.И още един въпрос препоръчайте ми телевизор за около 1500 лв.Благодаря.

17. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

@plmko от страница 49 до 51 сме коментирали а и има и твой коментар. Вероятно ти ще си човека с най-голям опит в това и въпросите ще са към теб. Радвай се както писа някой си на върха на вълната. Сега сериозно, наистина не е много приятно, най вече разправиите!

При положение че ти сменят ТВ-то аз не го намирам за голям проблема. Представи си, си взимаш LCD и ти изгарят 3-4 пиксела и си го гледаш така до края на живота му.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Вчера забелязах, че бутоните на дистанционното са леко потъмнели/в кафяво/. Помислих си че са замърсени и ги почистих леко с четка за зъби и сапунен разтвор. Ефекта беше... че бутоните станаха снежно бели/маркировката им се запази-засега/. Изненада! Това което съм почистил/олющил/ се оказа лаково покритие нанесено върху бутоните с цел предпазване от изстриване на маркировката нанесена върху тях...Много тъпо решение на инженерите на Панасоник....Оказва се, че лака издържа около 2 години употреба/колкото е гаранцията/, след което започва леко да потъмнява и накрая се олющва. Сега ще го поставя в найлонова торбичка за да предпазя маркировката на бутоните от изтриване.
    Пазете си дистанционните !

Друго което е интересно, че на корпуса вдясно от лед индикатора за работата на телевизора има още един скрит лед диод /син на цвят/ - който при стартиране на телевизора премигва за миг. Любопитно за какво е поставен и какво индикира.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 59 от 102 ПърваПърва ... 949575859606169 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе