Здравейте,имам PANASONIC TX-42AS650Е 3D LED и питането ми е дали мога да увелича субтитрите като пусна филм.Съжалявам ако питането ми не е за тук.
Благодаря предварително.
19''
26''
32''
37''
42''
47''
55''
Здравейте,имам PANASONIC TX-42AS650Е 3D LED и питането ми е дали мога да увелича субтитрите като пусна филм.Съжалявам ако питането ми не е за тук.
Благодаря предварително.
"Как да настроя телевизора така ,че когато включа сателита/DVD,Blu-ray/, да се пуска автоматично и телевизора ?
Трябва да влезете в HOTEL MODE. Натиснeте "-/V" на телевизора и без да го пускате натиснете три пъти AV на дистанционното,след като влезете си избирете на кой вход да ви тръгва телевизора."
Hotel_Mode_Plasma_Panasonic.jpg
Направих го да се включва на входа който искам,(На Initial Input ми е на HDMI2, там ми е цифровата, това го разбрах как става) но така и не разбрах как да направя така, че да се включва сам телевизора когато пусна примерно мултимедийния плеър или приемника на цифрова телевизия?(Направил съм описаното стъпка по стъпка, няколко пъти.) Старото ми LG имаше такава функция без да го настройвам, други по стари модели имат, а тоя не става.Ако някой може да помогне ще съм благодарен
Този пост е редактиран от krasimladeja; 12-10-14 в 23:08.
Здравей те!Може ли да ми кажете кой модел 3д очила стават за TX-48AS640E?Благодаря
Това са оригиналните на Panasonic, но има модели от други марки които също пасват.
TY-ER3D4ME
TY-ER3D4SE
http://www.panasonic.com/bg/consumer...d-glasses.html
Country/ Area LCD TV Model Number Europe/ UK/ CIS AS640, 40/48/55ASR650, AX800, AXR800, AX802, AXW804 TY-ER3D4ME
TY-ER3D4SEEurope/ UK/ CIS AS650, AS740, AS750, AS800, AS802, ASE650, ASF657, ASF757, ASM651, ASM655, ASN658, ASN758, 60ASR650, ASR750, ASR800, AST656, AST756, ASW654, ASW754, ASW804, ASX659, ASX759 TY-EP3D10EB
TY-EP3D20E
и Скайп камерите
http://panasonic.jp/support/global/c...Camera/eu.html
Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-10-14 в 18:58.
Здравейте,
Интересува ме опцията - TV ANYWHERE. Доставчикът на цифровата телевизия е Булсатком. Телевизора е AS740. Отварям през таблет с Андроид - Panasonic Remote Control и избирам опцията - TV ANYWHERE. Всички регистрации са направени, но се отваря един прозорец, където на практика нищо не може да гледаш.
Въпроса ми е възможно ли е да се възползвам от тази функция гледайки Булсатком, или може да се гледа единствено съдържание, което е записано на външен диск към телевизора?
Този пост е редактиран от dianpv; 16-10-14 в 16:33.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-10-14 в 19:20.
Здравейте , имам проблем с моя телевизор Panasonic tx-l32e30e. Закупих си интернет адаптер Netgear WNDA3100 V2 (производителя казва ,че работи с него). Искам чрез него да го свържа с интернет.Включвам го, намира мрежата ми и ми казва ,че всичко е точно.Прави тест на връзката и пише ,че теста е успешен.Но интернет няма.Като натисна копчето от дистанционното "интернет" ми изважда грешка "Комуникацията със сървъра е прекъсната (005)". Иначе вече мога да използвам 1 приложение на телефона и да го използвам за дистанционно,което ме навежда на мисълта ,че с адапторчето всичко е наред. Ходих при интернет доставчика ми и ме гледаха като изкопаемо, не можаха да ми помогнат.При тях всичко било точно.Къде ми е проблема? Някой има ли идеи? Единственото за което се сещам аз е ,че като дам да провери за нова версия на софт-а ми показва ,че наличната ми версия е 1.317 , а е налична 1.323. Но не мога да го ъпдейтна ,защото няма интернет![]()
. Някой може ли да ми даде съвет как да го оправя? Благодаря предварително.
mod/edit
Прави разлика между LCD и Plasma телевизор. Беше постнал в темата за плазмен Panasonic
Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-10-14 в 19:25.
При положение, че старото ми LG се включваше по тоя начин, а тоя не иска...Вярно, че плеъра беше по старичък Philips DVP5990/12, но си тръгваше със LG-то.Опитах и със същия плеър не иска Panasonic-а.Новият ми плеър е Mede8er Media player MED400X2 mini Full HD Network.Но не тръгва и със цифровата на Виваком.Докато мой приятел има Сони, модел от преди 4 години, като си пусне само цифровия плеър телевизора му се включва веднага
Този пост е редактиран от krasimladeja; 17-10-14 в 23:55.
Панасоника тръгва само когато "усети" сигнал на HDMI 1.
Не и там не тръгва.1,2,3 опитах никъде не иска