Първоначално публикувано от
PEPY86 Не мога да си обясня как виждаш приятел размазване при бързите сцени на този телевизор. Още повече не схващам как картината на стария може да изглежда по добра!? У нас съм с 2 броя LG 24 инча и 32 инча (100Hz CMR), нисък клас са, но пък модели 2014г. , 1 брой PHILIPS с VA панел , активно 3Д (200Hz PMR) модел от 2013 г. - 40 инча и един стар Шарп LCD 32" от 2009г. Човече на всичките гледам както SD така и HD сигнал. То въобще даже няма база за сравнение на бързите сцени или в каквото щеш друго отношение с въпросния Панасоник. А моя даже е модела 47AS650E - демек още по голям диагонал. На бързи сцени разликата е огромна с останалите телевизори. Ефекта , съпунена опера се вижда само на някои SD канали с найстина гадно качество , но и там като махна или дам на мин. IFC проблема изчезва напълно ,а не до някъде.
Може би единствено Филипса в известна степен прави конкуренция по качество на картината както на SD така и на HD заради добрата контрастност на панела , но при бързи сцени на "футболен мач" например на HD сигнал веднага се вижда разлика. А при 3D-то отново Панасоника е по-добър от Филипса независимо ,че е с пасивно. Там вече се вижда предимството на реалния 100 Hz панел и по - доброто опресняване дори в малките детайли от филма на по заден фон. Найстина идея си нямам какъв е случая при теб и се чудя дали, ако имаш външен приемник не е*ава той работата ????? В моя случай аз не ползвам приемник , а директно кабела в ТВ-то и гледам !!! Найстина не вдявам какво се случва при теб, честно !!!!!
Що се късае до Самсунга от същия клас , аз лично видях Н6400 на SD как се справя и се съмнявам ,че щеше да си по-доволен, ако бе взел него. Не казвам ,че е по - зле , но определено не беше и по - добър.
Успех все пак, дано оправиш проблема