Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият LCD телевизор Panasonic ?

Гласували
342. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 19''

0 0%
  • 26''

2 0.58%
  • 32''

78 22.81%
  • 37''

35 10.23%
  • 42''

153 44.74%
  • 47''

59 17.25%
  • 55''

15 4.39%
Страница 15 от 113 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 1684
Like Tree88Одобрявам

Panasonic LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Re:Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Някой знае ли откъде и за колко мога да си закупя тези 3D очила TY-EW3D3ME?

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

4. Тук е от
    May 2012

Здравейте, от преди седмица съм притежател на телевизор Panasonic TX-L32ET5E и днес установих че има проблем с Wi-Fi.
    В деня в който го взех го свързах към рутера без проблем и ъпдейтнах фирмуеъра на телевизора, след това пробвах и браузъра, разгледах разни сайтчета всичко си работеше до днес когато отново пробвах да влезна в интернет и се оказа че не намира нито моя рутер нито съседските, проблема не е в безжичната ми връзка и съответно предполагам че е в Wi-Fi модула на телевизора. Въпросът ми е дали телевизора има опцията да си прави самодиагностика и как става това и също ако има друг вариант да споделите преди да съм зазвънял на магазина от който съм го купил. Благодаря предварително!

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

valioz
    Според мен проблема не е във вграденият Wi-Fi. Рестартирай телевизора от контакта за 5 минути и пробвай пак.

6. Тук е от
    May 2012

hristoslav2 благодаря за помощта, изключих телевизора за няколко минути както предложихте но нямаше ефект и след известно време ровене по менютата попаднах на опция за рестартиране и връщане на заводските настройки след което всичко се оправи.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1337935583[/time]_________________________________________________

Днес установих че отново няма мрежа, не мога да разбера защо ми го прави този номер.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от valioz
    Днес установих че отново няма мрежа, не мога да разбера защо ми го прави този номер.
    Рестартирането и връщането на заводските настройки беше резервният вариант /дано не е бъг във фирмуера/
    Какъв Wi-Fi донгъл ползваш ?

8.  

9. Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Рестартирането и връщането на заводските настройки беше резервният вариант /дано не е бъг във фирмуера/
    Какъв Wi-Fi донгъл ползваш ?
    Телевизора го купих с вграден Wi-Fi модул на гърба на който пише няколко номера:
    model : 8017-01619P

FCC ID : H8N-WLU5150

IC : 1353A-WLU5150

Друго интересно по кутийката не намерих, дано някои от номерата ви подскаже какъв модел е Wi-Fi.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Не е там проблема - явно е бъг в софта. Да се надяваме че бързо ще реагират с нова версия. Дотогава ползвай кабел за връзка до рутера.

11. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от augata

TV Models 2012:
    Type No: MN2WS0220 (a.k.a "in High-End Models" ?)
    UniPhier System LSI (System on a chip-> CPU+GPU in one)
    CPU: ARM Cortex 9, 2 x 1400@MHz (2 Cores)
    GPU: UniPhier Processor 2D/3D - supports OpenGL-ES 2.0, MPEG-4, DivX, H.264
    Fabrication Process: 45nm
    Memory: DDR3-1600
    L1 Cache: 32kb
    L2 Cache: 128kb
    Outputs: 1 SD-Card; 3 USB; 4 HDMI
    Date first available: 10/15/2011

Type No: MN2WS02? (a.k.a "in Middle-End Models" ?)
    CPU: ARM Cortex 9, 2 x 1000@MHz (2 Cores)
    GPU: UniPhier Processor 2D/3D - supports OpenGL-ES 2.0, MPEG-4, DivX, H.264

Type No: MN2WS02? (a.k.a "in Low-End Models" ?)
    CPU: ARM Cortex 9, 2 x 800@MHz (2 Cores)
    GPU: UniPhier Processor 2D - supports OpenGL-ES 2.0, MPEG-4, DivX, H.264

*Note: Information provided for 2012 TV Models based on speculation only - leaked slides from different PowerPoint presentations and Japanese web-sites. No official statement by Panasonic confirming the details yet.
    augata
    Намери ли някакво потвърждение ?

Panasonic готви телевизор с освежител за въздуха
    http://www.pixelmedia.bg/news/index....erial_id=55841
    http://panasonic.co.jp/corp/news/off...n120601-1.html

Неподвижен приемник [UN-JS100] с интегриран 320GB твърд диск, който може да съхранява цифрови програми и два водоустойчиви екрана в 19 или 10 инча [при избора] с батерии, можете да го носите навсякъде, където искате, у дома или някъде другаде.
    Връзката приемник - TV [монитор], разбира се е безжична Wi-Fi 802.11a/b/g/n].
    10,1-инчов екран е с резолюция от 1024x600 и 19-инчов 1366 × 768 пиксела.
    http://panasonic.co.jp/corp/news/off...n120604-1.html
    http://panasonic.jp/digaplus/jl10t1_jl19t1/
    http://www.fullhd.gr/images/stories/...UN-JS100-1.jpg
    http://www.fullhd.gr/images/stories/...UN-JS100-2.jpg

13. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте,

Имам телевизор Panasonic TX L42D25E.
    Преди съм записвал предавания на външен USB диск, които после да си гледам отново. Сега опитах отново същото, но на екрана се изписа:

" Проверете връзките и настройките" и не записва. Светодиода долу за съвсем кратко присветва оранжево, но после пак става зелен.

Правя всичко както беше преди, включвам диска, от менюто правя връзка, активирам запис и натискам на дистанционното бутона Rec. Тогова се появява това съобщение.
    Иначе диска си е наред, виждам какво съм записал преди, мога да го плейвам, има достатъчно свободно място, само дето не записва.

Някакви идеи какво може да се направи по този проблем?

Последното което се сещам да съм правил по телевизора е, че смених държавата от Финландия на Германия (заради кабелния оператор), но си мисля, че и след това записвах (в това не съм съвсем сигурен, зашото беше преди около година).

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Изключи телевизора за 10 минути от контакта. После форматирай хард диска от телевизора и пробвай да записваш.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

И аз имах същия проблем. На дистанционното има два бутона за запис. Използвай долния, горния е за DIGA RECORDER.

17. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от KirilVIAS
    И аз имах същия проблем. На дистанционното има два бутона за запис. Използвай долния, горния е за DIGA RECORDER.
    Пробвах и с долния бутон Rec, нищо не се получаваше. Но в крайна сметка реших проблема. Долу в дясно на дистанционното превключвателя VCR - TV беше в положение VCR, затова и долния бутон Rec не реагираше.Тъй като не го пипам изобщо този превключвател, не бях се сетил първоначално да го проверя. Като го преместих на TV всичко заработи.

Благодаря ти, както и на Христослав , за помощта.

18. Тук е от
    May 2012

Скоро си купих телевизор Panasonic 42 E5e
    Ето малко предварителни наблюдения, които може да са полезни за други, които са на пазар за телевизори или вече са си купили такъв телевизор. Също си мисля, че секцията с плюсове и минуси в началото не е много актуална за новите модели:

+ много добра картина, движенията са плавни и почти без замазвания при гледане на футбол. За сравнение при samsung (eh5450, es5500, и други в този бюджет) картината на моменти става на петна при един и същ сигнал. Не знам дали е 100/200 или още херци, но наистина е супер
    + много пъргаво и семпло меню (за някой може би изглежда леко ретро, но за мен това е плюс)
    + чете всевъзможни видео файлове заедно със субтитри на български от usb/sd. Това важи и за mkv + външни субтитри в srt формат
    + същото важи и за DLNA, включително и за mkv и субтитрите!! аз го ползвам с miniDLNA инсталиран на NAS d-link 320. м/у другото DLNA поддръжката е на много добро ниво - всичко става много бързо, навигация по папки, пускане/спиране на филми и музика. Изненадан съм много положително! За сравнение samsung с allShare е доста тромава работа.
    + viera connect - това за мен никога не е било приоритет при избора на телевизор, но изненадващо работи доста добре - youtube (май не показва HD версиите на клиповете, не съм много сигурен), времето, разни приложения за кино трейлъри, новини и т.н.

- плавната и детайлна картина идва на цената на леко зърнест деинтерлейс - няма как да получиш и двете, тук нещата са в баланс според мен
    - дистанционното е голямо дърво! Не е удобно в ръката, отдолу има копчета, които не работят на този телевизор, а заемат ценно място.
    - EPG менюто заема целия екран и спира звука дори на тв канала, който гледаш в момента. Изкючително тъпо, при положение, че СТБ на Близу, който сигурно струва $5 се представя по-добре.
    --- (100 минуса тук!) субтитрите са много дребни и няма възможност за настройка на размера!!!!!! Не мога да повярвам, че са го направили толкова малоумно. Изключително съм разочарован от тази работа, при положение, че знам много добре, че това е нещо супер лесно да се направи. Предвидили са толкова "сложно" нещо, като промяна на кодирането на субтитрите, а дори не им е минало през акъла, че вероятно промяната на размера не нещо важно. Още повече, че съм сигурен, че по техните препоръки за размер на екрана според разстоянието на гледане, нормално виждащ човек ще има проблем с разчитането. Мисля да пиша на Panasonic за това. Дори да не оправят проблема в следващ ъпдейт поне ще си знаят, че има още един недоволен потребител от тази недомислица.

Накратко, според мен този телевизор е един много добър избор за хората, които нямат нужда от глезотии и ще ползват телевизора предимно по предназначение

Ще пиша още като имам други впечатления.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 113 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница
    От pipchi във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 541
    Последно: 30-10-18, 12:41
  3. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  4. Philips LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 729
    Последно: 15-01-15, 20:03
  5. Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1319
    Последно: 02-01-15, 20:26

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе