-
Re:Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Привет,
От скоро съм с TX-L42ET5E, и тепърва го разучавам но две неща не можах да си обясня.
1-Защо когато пусна външна клавиатура и мишка, клавиатурата работи а мишката не?
2-Може ли да се управлява от смартфон и как? Търсих в андроид маркета приложение, но пак не намерих нищо.
:Drinks:
-
Цитат:
Първоначално публикувано от vaioo
Привет,
От скоро съм с TX-L42ET5E, и тепърва го разучавам но две неща не можах да си обясня.
1-Защо когато пусна външна клавиатура и мишка, клавиатурата работи а мишката не?
2-Може ли да се управлява от смартфон и как? Търсих в андроид маркета приложение, но пак не намерих нищо.
:Drinks:
Приложението е Viera remote ,но май е само за Iphone.Пробвах приложението-нищо особено.Със същият ТВ съм,но съм си свързал директно лаптопа към него и немога да ти кажа защо мишката ти не работи .
-
По - точно казано, приложението е само за Apple продукти. iPhone, iPad и iPod Touch.
-
Viera Remote го има в маркета за андроид. С него можеш да пускаш снимки и филми по DLNA.
-
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Montezuma
Здравейте, от предните постове разбрах, че субтитрите на PANASONIC TX-L42ET5E не могат да се редактират.Искам да попитам това се отнася само за филми и клипове от външни носители или и когато се гледат филми или програми със субтитри чрез кабелната отново субтитрите са малки или са в нормален размер ?
Привет
За външни носители. При гледане на телевизия субтитрите са с нормална големина /подават се по отделен канал/като и в двата случая субтитрите не могат да се регулират.
-
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NIC-TX-L32C2EA
Случайно попаднах на този модел в каталога на Т.П., за мен е непознат. Какви са разликите с LCD телевизор PANASONIC TX-L32C4E? Цената в момента е добра - приятел търси нещо около тази цена за спалнята (други предложения?). Благодаря предварително. :)
-
Да не е от ремонтираните ?
-
Моделът е от 2010г. и сигурно е бил по сервизи до сега понеже виждам ,че е единична бройка.Не знам по какъв друг начин може да се появи на сайта им 2 год. по късно.От друга страна си има 2 годишна гаранция от датата на покупка и щом ви устройва цената си е сделка.Последно по спомен се продаваше за около 550-600лв.докато бе в наличност.
-
Здравейте. Имам колебание между Панасоник TX-L32ET5E и Самсунг UE-32ES6100. Дайте малко акъл на един начинаещ. ТВ-то ще е в ъгъла на стаята :shocked:
-
Цитат:
Първоначално публикувано от blag0
Здравейте. Имам колебание между Панасоник TX-L32ET5E и Самсунг UE-32ES6100. Дайте малко акъл на един начинаещ. ТВ-то ще е в ъгъла на стаята :shocked:
Не е нужно да питаш за едно и също нещо в различни теми. Мисля, че ти беше отговорено. Разликата между ET и E серията на Панасоник е 3Д-то, което за 32" е абсолютно излишно.
-
Заслужава ли си 1300 лв TX-L42ET5E и колко Hz e
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hdh
Заслужава ли си 1300 лв TX-L42ET5E и колко Hz e
Да - като се има в предвид, че само преди 3 години обикновен 42" 2D телевизор без екстри струваше 2200 лева..а сега за 1300 лева получаваш 3Д с 4бр. 3D очила в комплекта
http://www.panasonic.ru/html/ru_RU/%...trackInfo=true
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg525872
-
Благодаря hristoslav2, но все пак тези 300Hz BLS колко реални Hz са?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hdh
Благодаря hristoslav2, но все пак тези 300Hz BLS колко реални Hz са?
Реално според мен е 100Hz - 100Hz-ов панел +сканираща подсветка от 3 хоризонтални сектора(от където 100-те херца се умножават по 3)
ако не се лъжа това трябва да е поставеният панел..
http://www.panelook.com/LC420EUD-SEF...iew_14063.html