Знам, че не ти решава проблема, нооо .... кабел?
Софтуера подмени ли го?
19''
26''
32''
37''
42''
47''
55''
Знам, че не ти решава проблема, нооо .... кабел?
Софтуера подмени ли го?
Аз съм другия колега, който имаше подобен проблем. Та това, което направих и всичко заспа е да мина на ръчно задаване настройване на мрежата, т.е. ръчно вкарах всичките настройки. Освен това обаче, изключих на самия рутер WPS. От тогава нямам проблеми - до сега да ми се е случвало 1-2 пъти да забие и след изключване на ТВ от мрежата всичко си е ток.
Здравейте
Въпрос за ТВ Panasonic TX-L42ET5E:
Опитвам се да гледам 3D филми. Направих DLNA мрежа и пуснах филма, но ми спира през няколко секунди като го направя на голям екран. Пробвах да свържа и телевизора с лан кабел към рутера, но пак прекъсва. И субтитрите ги преименувах като филма, но не излизат.
Смених си сървъра от MEZZMO на TwonkyMedia server. Сега вече не ми прекъсва картината и субтитрите ми излизат. Интересно е, че излизат в двете страни на екрана. Продължавам да търся решение. Ще пиша като открия..
Този пост е редактиран от bubynka; 26-10-12 в 19:33.
А де нямам спомен как беше, но май беше като при теб, иначе с мрежата на комшиите нямах проблеми, просто при мен се разпадаше постоянно връзката към моя рутер - но това че се държи еднакво към всички рутери според мен е добре- това не че кой знае колко разбирам, но означава че нещо ти блокира уайфая на ТВ - нещо ще е от настройките на рутера. Виж при настройването на ТВ излиза една инструкция "натиснете бутона WPS на рутера" когато настройвате ТВ. Аз се пробвах да направя това, но рутера се сбъгяса и все едно му дадох рестарт - именно затова изключих това WPS и нямам проблеми от тогава - незнам дали това е причината, но при мен сработи. Аз също имам лаптоп и телефон вързан на същата мрежа.
П.с. сега се сетих за нещо - изгради си наново мрежата като зададеш на ТВ-то автоматично да получава Айпи. След това пусни теста на мрежата - ако ти го направи със замисляне, значи проблема е в автоматичното получаване.
1. Задай тв автоматично да получава ай пи.
2. Резервирай в рутера ай пи адрес за мак адреса на телевизора.
При мен работи стабилно.
Проблемът е решен. Имах включена флашка към телевизора. На нея имаше някакъв 3D филм и я бях оставил мушната в единия от USB-портовете. При стартиране на телевизора той винаги изкарва съобщение какви устройства има включени - демек чеква флашката и wi-fi-картата му блокира, незнайно защо. Проверих няколко пъти - това е причината. Пробвах вместо флашка да включа USB-клавиатура и резултатът е същия. Благодаря на всички, които се опитаха да ми помогнат.
Налага се да ги вграждаш във видео потока (не в mkv контейнера).
Зависи колко ти е мощно ПЦ-то и колко е времетраенето на филма отнема от половината време до +безкрайност
Може да се ползва нещо от сорта:
http://forum.videohelp.com/threads/3...g-3D-sybtitles
Как да си оправите неравномерната подсветка
http://www.hifi-forum.de/index.php?a...53&thread=1849
Здравейте,
Притежавам телевизор Panasonic TX-L42U10E. Служи ми чудесно вече 3-4 години докато не поставих К- модул и разбрах колко дървен е софтуера му ако оправляваш само през него. Искам да го обновя но никъде не откривам Firmware за този модел.
Моля ви за помощ. Дали този модел не потдържа update или моделът му отговаря на друг в update листа?
Много благодаря.
dukanov
На официалният сайт няма фирмуер за този модел...Може би в сервизният сайт ще има, но трябва да говориш със сервизните техници.
Download Information of VIERA for Oceania | Download | TV | Digital AV | Consumer Products | Support | Panasonic Global
Възможно ли е да инсталирам Flash Player на TV Panasonic TX-L42ET5E?
Проблема е че не мога да отварям клипове или филми по доста от сайтовете.
[QUOTE=hristoslav2;590681]Налага се да ги вграждаш във видео потока (не в mkv контейнера).
Зависи колко ти е мощно ПЦ-то и колко е времетраенето на филма отнема от половината време до +безкрайност
Може да се ползва нещо от сорта:
http://forum.videohelp.com/threads/3...g-3D-sybtitles
Смених сървъра. Този проблем го имах с Mezzmo. Смених го с
TwonkyMedia server и вече не накъсва и субтитрите ми излизат. Проблемът при него е, че на 3D филмите субтитрите ми излизат разделени. Началото на репликата е в дясно, а края в вляво. Сега го смених с Домашний медиа-сервер, но ме дразни руското меню и пак нямам субтитри. Ще сложа английската версия. За сега фаворит ми е TwonkyMedia server, но ще пробвам и други, докато оправя субтитрите.
Мога ли отнякъде да си изтегля fw ъпдейт за TX-L32G20, че не ми се разпъва кабел за лан.