Здравейте,
Отново въпрос за Panasonic TX-L37ET5E: управлява ли се
вградения медиа плеер? По-точно има ли бутони като: play, stop, pause,
превъртане напред или назад? В инструкцията не открих нищо по въпроса.
Благодаря!
19''
26''
32''
37''
42''
47''
55''
Здравейте,
Отново въпрос за Panasonic TX-L37ET5E: управлява ли се
вградения медиа плеер? По-точно има ли бутони като: play, stop, pause,
превъртане напред или назад? В инструкцията не открих нищо по въпроса.
Благодаря!
С бутона OK плейваш и даваш пауза, а със задържане на стрелките до него превърташ.
Благодаря,
Всичко е точно и работи.
Здравейте,
Имам следният проблем с телевизор Панасоник TX-L42E5E. При задаване на резолюция 1920 на 1080 екранът става черен и връща обратно на 1024 на 768. Същото е при игри, когато зададеш резолюция и става черен екранът. Телевизорът е закачен на компютър с вградено видео GMA 4500. Другите компоненти са повече от достатъчни. Свързани са чрез vga кабел. Ще се радвам на всякаква помощ ! Предварително Ви благодаря !
За по висока резолюция ти е нужна HDMI връзка.Прочети си упътването за използване на тв, ако все още не ти е ясно нещо.
Лошооо, и аз бях почти сигурен че е от това. Проблемът е че компа няма HDMI, а само VGA и Display port. Ще трябва да се търси кабел или адаптед от DP към HDMI. Може и една нова видео карта да се почерпя То сигурно няма да е голяма разликата. Някой знае ли такива кабели къде има и колко струват, че на технополиса вчера нямаше.
Има само адаптери DP към HDMI female. Цените варират от 10-15лв. (китайски ментета) до 36 и нагоре.
HP примерно беше 36лв., когато преди няколко месеца търсих.
Снощи на единия чифт 3D очила се счупи едната дръжка.
Този пост е редактиран от Swon; 17-11-12 в 22:17.
Този пост е редактиран от granity; 15-11-12 в 10:20.
Че той и телевизора да счупи , пак няма гаранция
Много са готини и фини очилата, обаче се трошат супер лесно - и при мен единия чифт замина
За мен Panasonic спря да съществува от момента в който дръжката на очилата ми остана в ръцете, когато ги свалях от главата.
Този пост е редактиран от Swon; 17-11-12 в 22:19.
Е чак пък да погребеш телевизора заради едни очила не си струва - с най-обикновените поляризирани очила ефектът е абсолютно същия. Аз когато гледам вечер преди да заспя си слагам такива, че като заспя да не ги счупя