Благодаря за отзивчивостта. Може ли да кажете в какъв режим е звукът и с какви настройки на еквалайзерът, ако е на потребителския?
19''
26''
32''
37''
42''
47''
55''
Благодаря за отзивчивостта. Може ли да кажете в какъв режим е звукът и с какви настройки на еквалайзерът, ако е на потребителския?
Колега , писахме ти аз и Fire_Man съраунда на V-audio и отстоянието " над 30 см " ти се хващаш пак за еквалайзера няма да промениш нищо с него , пусни си един филм с HD качество и тогава сравнявай !
Само да уточня, "над 30 см" е когато телевизора е на отстояние над 30 см. от стената, аз съм на "до 30 см".
Това уточнение е за тези, които не четат малките букви под всяко меню. Между другото за проба, за да видите реалния звук на телевизора - пуснете си SAT1 там е истинския цифров звук и е впечатляваш на този телевизор.
Да разбрах за тези настройки и казах вече на човекът. Това за отстоянието му го казах и преди това понеже го видях като опция в книжката. Мислех, че еквалайзерът ще помогне понеже според него звукът е дълбок и глух, което на мен малко ми прича на басов т.е. май трябва да намали ниските честоти, но щом казвате, че няма да помогне...
Здравейте ,взех си PANASONIC TX-L32E5E с Виваком много съм доволен .Знаете ли дали може да му се изкара час на екрана ,не го намирам?Преди карах на Булсат и друг телевизор .
От няколко седмици съм с Panasonic TX-L47DT50. Доста добър телевизор, предпочетох го пред прехваленото SonyHX850 и не съжалявам. 3Д-то на панасоника е мноого добро, почти като в кино. Картината и в 2Д е добра. Наистина има тоя недостатък с нивата на черното в тъмна стая, но нищо фрапиращо. На мен като техничар човек ми липсват доста настройки за разни подробности които бих могъл да пригодя към моя вкус, като размер и цвят на субтитрите например.
За 3Д очила ползвам на samsung, модела 4001, тея най-ефтините с часовникова батерия. Скоро ще му взема оригинални на панасоник, защото четох, че са по-добре. Питайте ако ви интересуват още подробности...
Как се влиза в менюто за въвеждане на кодове за отключване на цифрови програми? Телевизорът ми е Panasonic TX-L42ET5E.
All new 3D-capable LED LCD televisions released by Panasonic this year (including the top-end WT60 series) will be using passive 3D technology with IPS panels supplied by LG Display, we've been told.
а какво става с IPS-Pro ?
Здравейте, сдобих се с L37ET5E. Възможно ли е с ДУ на телевизора да управлявам звука на домашното кино което няма Viera Conect. Домашното кино е също Panasonic модел 2006 и съм го свързал през SCART. В ръководството гледах, че ако е свързано през Viera Conect се отваря меню от което се изключват говорителите на ТВ-то и с ДУ се управлява домашното кино. Дали това е възможно и в моя случай чрез влизане в някое скрито или сервизно меню.
Благодаря ви предварително!
IPS-Pro ще има ,но само в големите диагонали.
Panasonic To Ditch Active-Shutter For Passive 3D On 2013 LED TV Range
Плазменные телевизоры Panasonic 2013/2014 года - слухи...
до няколко дни всичко ще се изясни
http://www.panasonic.com/promos/ces/...10003-12212012
Категорично - не е възможно. За целта ти трябва връзка HDMI-HDMI кабел.
ще се изясни че сегашния WT50 ще е по добър от наследника си WT60![]()
Този пост е редактиран от hristoslav2; 08-01-13 в 16:00.
Имам Panasonic TX L32ET5E и като гледам филм при тъмни кадри, когато има субтитри, екрана си мени осветеността. Същия ефект се получава и без субтитри, но по-трудно се забелязва. Функцията му за автоматично регулиране е изключена.
Писах на Panasonic bg, но от там казаха, че това не може да се изключи изцяло??!.
Питането ми е това нормално ли е, или е дефект? Някой друг наблюдава ли същия проблем?
"Динамичния контраст" изключи ли?