-
Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Модели 2013
http://www.panasonic.net/avc/viera/e...led/index.html
Телевизори Panasonic E60 в продажба от февруари по следните европейски цени:
Panasonic TX-L32E60 (82 см): 549 €
Panasonic TX-L39E60 (99 см): 649 €
Panasonic TX-L42E60 (104 см): 749 €
Panasonic TX-L50E60 (127 см): € 1049.
IPS ,кадрова честота 100 Хц, + технология BLB (Back Light Blinking) 200 Хц,
4 HDMI входа, 3 USB порта, Wi-Fi и DLNA
Panasonic
Два тунера в серии ZT60, VT60, WT60, DT60
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Модели 2013
Panasonic
Два тунера в серии ZT60, VT60, WT60, DT60
Ще се сетят те най-накрая коя е най-важната екстра :D - 120-150см екран и да нямаш PIP или да записваш един канал , докато гледаш друг ...
-
Привет на всички,
Искам да направя кратки обяснения за това как да си направите "wifi adapter" в домашни условия, който струва 30 лева, вместо оригиналния такъв TY-WL20, струващ 130+ лева.
1. Сдобивате се с необходимия хардуер: TL-WR740N. Това е най-евтиният вариант на изпълнение. Тук дори го има и на промоция:
JAR Computers - TP-Link TL-WR740N, 150Mbps Wireless Router + 4Port Switch, 5dBi антена - Безжични мрежови карти
Забележка: можете да ползвате всеки друг рутер, който може да се flash-не с dd-wrt фирмуер. Проверка за поддръжката му - тук:
Router Database | www.dd-wrt.com
2. Изтегляте си софтуер, с който да upload-нете фирмуера:
http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv2/downl...TFTP/tftp2.exe
Забележка: за всеки рутер може да е различен начина. Проверявате на сайта на dd-wrt за Вашия рутер.
3. Според това коя версия е пристигналият рутер си теглите factory-to-ddwrt.bin файла, който ще upload-нете с TFTP клиента от предната точка:
Последната цифра показва номера на версията, която можете да откриете на долната страна на устройството - от там ще теглите необходимите файлове.
След това трябва да използвате *webflash.bin файлчето, което реално ще накара машинката да работи с този фирмуер.
4. Веднъж вече като имате работещ dd-wrt, следвате тези стъпки за да направите безжичната връзка от въпросното устройство до другото такова:
Repeater Bridge - DD-WRT Wiki
Забележка: свързвате се към LAN порта на телевизора с рутерчето чрез пач-кабела, който е включен в опаковката.
Накрая нещата изглеждат така: LAN port на телевизора, свързваме към новозакупения рутер. Новозакупеният рутер - от своя страна - се свързва по безжичен път към домашният Ви рутер, от където си ползвате Интернет.
Трябва да сте наясно, че за реализацията на всичко това се искат умения в областта. Ако някой има затруднения - може да се обърне към мен. Готов съм да помогна!
Поздрави,
Борислав
-
Всичко това е супер, но когато става въпрос за закачане на стена и изчистен дизайн е малко кофти като изпълнение..все си мисля че тея WiFi донгъли просто тярвба да се види какъв чип е и да с енамери такъв USB който го има на пазара и да пасне. Не знам , не съм пробвал ама няма логика да не стане .. :(
-
Цитат:
mitakabus
Всичко това е супер, но когато става въпрос за закачане на стена и изчистен дизайн е малко кофти като изпълнение..все си мисля че тея WiFi донгъли просто тярвба да се види какъв чип е и да с енамери такъв USB който го има на пазара и да пасне. Не знам , не съм пробвал ама няма логика да не стане .. :(
Аз имам точно същия проблем - че ще го закача на стена и е трудно да скрия рутера зад него.
До сега не съм намерил заместител USB WiFi dongle-а със същия чипсет. Телевизорите преди 2012-та (5-та серия) ползват DY-WL10, които имат заместител от netgear - WNDA3100. За съжаление, въпросът не стои по този начин с TY-WL20. Или поне към този момент...
Но ти опитай и ако успееш - всички ще сме щастливи да споделиш :)
-
-
Вчера го намерих в гугъл магазина и го инсталирах. Използвам Sony Xperia S с андроид 4.
Всичко върви добре, но когато тръгна да шервам медията ми се разпада връзката - някой знае ли защо?
Иначе за интернета върши чудесна работа като мишка
-
Моля, помогнете да си подкарам DVB - C тунера и CAM модула....
Става дума за това, че от кабелната телевизия правиха ъпдейти за CAM модулите,след което се оказа, че хората с Panasonic телевизори, а и май със SONY имат проблем с подреждането на каналите.Няколкократното пускане на актуализация, пълно сканиране и т.н не помогнаха каналите да се подредят тематично /първо българските...после другите/.
После ме посъветваха да направя това /връщане на фобрични настройки/:
за PANASONIC:
1. Фабричен ресет
2. Език: България
3. Държава: Норвегия
4. Отметка Само на DVB-C
5. Парамертите: АУТО
изпълних до стъпка 3 включително и след това обаче веднага започна Автоматично DVB -T сканиране,а след него аналогово сканиране. Нямаше къде да слагам тази отметка в стъпка 4. Сега съм без DVB-C тунер напрактика.
Телевизора е PANASONIC TX-L42U10E
софтуерна версия: 1209-10000
Ако трябва ъпдейти на фирмуера?
Поздрави и чакам съветите ви:confused::rolleyes:
-
Цитат:
ontario1
3. Държава: Норвегия
Я пробвай с Финландия, че те в Норвегия май само ефирна имат... :)
-
Цитат:
podredko
Я пробвай с Финландия, че те в Норвегия май само ефирна имат... :)
СТАНА с Финландия!Много благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Хайде сега една Финландия за колегата Подредко;)
-
цени на серии WT и DT /2013/
TX‑L55WT60 2.790 €
TX‑L47WT60 2.190 €
TX‑L60DT60 2.690 €
TX‑L55DT60 2.190 €
TX‑L50DT60 1.899 €
TX‑L47DT60 1.699 €
TX‑L42DT60 1.099 €
http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1360849811
http://www.flatpanelshd.com/pictures...013specs-4.jpg
-
Здравейте имам следния въпрос - преди известно време си закупих 55ет5е и съм много доволен от телевизора , но вчера взимайки в ръце 3д очилата от телевизора - модел
TY-EP3D10EBте просто се счупиха , явно качеството им е много ниско. Въпроса ми е дали ги приемат като рекламация и съответна подмяна в магазина / което не ми се вярва/ но все пак да питам и какви очила
препоръчвате да си закупя за телевизора , защото не виждам смисъл да купувам пак същите които ще ми се разпаднат в ръцете отново.
-
До колкото знам очилата не влизат в гаранцията, но не пречи да попиташ в магазина. Относно заместител - на моят съм тествал очила от Cinema City за левче и не открих никаква разлика в изображението.
-
Здравейте, имам следния проблем:
миналата седмица си свалям Аватар 3Д качвам си го на харда, свързвам го към тв, пускам си филма, всичко тръгва нормално, но на около 10-та минута филма спира и получавам инфо "Файла не се чете". Като пусна филма на компа филма си върви без проблеми и грешки, че файла е повреден или нещо подобно. Същото ми се беше случило още преди около 2 месеца на друг филм. Харда си бачка нормално от него гледах пак 3д Прометей без проблеми. Благодаря предварително.
Телевизора е L42ET5E