-
Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Благодарим ти за отговора hristoslav2!
Дилемата е много трудна от една седмица ги разглеждаме и все още не можем да се решим на кой да се спрем.
ЕТ60 ни грабва затова ,че е таз годишен модел ,пък от друга страна DT55 ни впечатлява с внушителния си размер .
А WT47 въпреки ,че по високият клас тв ни се струва ,че малее при останалите ,тъй като и трите тв са разположени
много близко един до друг.
Но все пак и трите тв предаваха ХД сигнал ,дали ако си изберем 55 инч. ще сбъркаме тъй като предимно ще се гледа цифрова телевизия по кабелната.А пък консултантите ни препоръчват ЕТ60 затова ,че бил тазгодишен модел.
И в момента ни е много трудно.
Все пак на кой тв да се спрем.
Много ви благодарим!
-
Ориентирай се към тези двата
TX-L55DT50 - в случай че гледате много спорт
TX-L50ЕT60 - в случай че нямаш големи претенции
Най-добре е да ги видиш на място и тестваш, с една флашка на която си качил клип със някакъв спорт
Помоли консултантите да ги сложат един до друг с еднакви настройки на картината.
Таблица със спесификациите на модели 2013
https://forum.setcombg.com/attachmen...het_p46-47.pdf
-
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
alex_
Благодарим ти за отговора hristoslav2!
Дилемата е много трудна от една седмица ги разглеждаме и все още не можем да се решим на кой да се спрем.
ЕТ60 ни грабва затова ,че е таз годишен модел ,пък от друга страна DT55 ни впечатлява с внушителния си размер .
А WT47 въпреки ,че по високият клас тв ни се струва ,че малее при останалите ,тъй като и трите тв са разположени
много близко един до друг.
Но все пак и трите тв предаваха ХД сигнал ,дали ако си изберем 55 инч. ще сбъркаме тъй като предимно ще се гледа цифрова телевизия по кабелната.А пък консултантите ни препоръчват ЕТ60 затова ,че бил тазгодишен модел.
И в момента ни е много трудно.
Все пак на кой тв да се спрем.
Много ви благодарим!
Аз бих се спрял на 55ЕТ5 който до миналата седмица си беше на доста добра цена от 2050лв. Ако парите не са проблем разбира се 55DT50. ET60 не е лош но ми се струва твърде скъп за това което предлага но това е нормално все пак е прясно излязъл...
-
Не съм много сигурен ,че ЕТ5 е добро решение за тоя (55") размер - големия размер си иска и добър панел + добра обработка . Слагай мач на флашка и тествай , и внимавай за DSE ,че като го видиш веднъж е по-гаден и от 50хц панел .:Drinks:
-
Ми тя обработката на DT50 и ЕТ5 е една и съща, процесорите са едни и същи. Аз като ги сравнявах двата модела един до друг в магазина единственото което ми се видя по добре на DT50 беше контраста. Матриците са на LG едната 100 другата 200hz, и 500лв отгоре
-
ЕТ5 е с IPS и пасивно 3Д + че силно ме съмнява да е 100хц панела (въпреки ,че се справя малко по-добре от аналогичното ЛГ ЛМ6).
-
PANASONIC TX-L37E5E VIERA предлагат ми гаранционен този модел за 650 ,да го вземам ЛИ? Въобще какви са ви впечатленията от него, благодаря! Има още 15 месеца гаранция, каква матрица е плайъра чете ли бг субтитри? Ще гледам основно спорт и филми през юсб, трябва да отговоря днес до 9, 30 от заложна къща е! Помагайте с модела!
-
Този модел не става за спорт.
-
Защо, обоснови се, 100 херца би трябвало да става или..бъркам, всяко мнение сега ми е от полза, въобще удачен ли е?
-
100 Hz e ET5E, а този е Е5Е - 50 Hz.
-
Цитат:
angola
Защо, обоснови се, 100 херца би трябвало да става или..бъркам, всяко мнение сега ми е от полза, въобще удачен ли е?
Shienar вече ти е отговорил, че телевизора е 50Hz-ов.
Просто на динамични сцени, каквито са футболните мачове няма да се справя добре и ще "маже" картината. Иначе за парите си е много добра сделка.
То и без това няма да намериш 100Hz-ов телевизор за такава сума, че и с гаранция.
Решението си е твое. :)
-
Цитат:
svetlio1
ЕТ5 е с IPS и пасивно 3Д + че силно ме съмнява да е 100хц панела (въпреки ,че се справя малко по-добре от аналогичното ЛГ ЛМ6).
ами не знам аз инфото за 100те херца го взех от христослав на 1ва страница. ако действително не е 100 херцов панел значи там е объркано.
-
Като гледам цените на ЕТ5 вече доста се съмнявам , че реално е със 100хц панел - инфо от някой собственик за написаното в сервизното (или още по добре етикета на панела) ще помогне да изясним.:Drinks:
-
Не се съмнявай, ЕТ5 си е с реален 100Hz панел. :)
И цената му си е съвсем нормална, кое те притеснява? 42" = 1300 лв.