Здравейте отново !
Имам нужда от малко помощ. Опитвам се да гледам филми на Panasonic ..ET60.. само че се опитвам да ги гледам през компа. Свързани са в домашна мрежа с рутер. Направени са найстройките ( или поне така си мисля ) интернет поне си има и на двете. В Началото на статията прочетох че ще ми трябва инсталиран на компа медиа сървър за да мога да виждам филмите. Като се рових обаче да търся какъв медиа сервер да изтегля попаднах на тема във форум ( не помня къде беше точно ) където някой си беше написал че е със smart viera и че му е небходимо само да вкара филмите в библиотеката на медиа плеъра и след това като отвори медиа центъра на ТВ-то всичко е ок. Аз засега неуспявам да ги видя. Вкарал съм ги в библиотеката , настроилсъм компа за шерване обаче на ТВ-то ми излиза надпис : ' Не е намерен DLNA сървър '. Ако някой може да каже къде какво пропускам ще съм благодарен.
P.S. Е видях че въобще не съм настроил медиа плеъра . Само че не намирам как да си изтрия поста
Не бери грижа за поста, но следващите въпроси по тази тема ги отправяш в този раздел: https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%...0%D1%80%D0%B8/![]()