-
Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от
ivostoqnov77
Погледни за ЕМ6 серията - няма обозначение че е с IPS, освен това никой не произвежда IPS в този размер.
2013 LED TV Product Line-up for Europe | VIERA | Plasma&LCD TV | Panasonic Global
Panasonic лека полека приключиха производството в пет от шесте си фабрики за плазмени панели както следва:
Amagasaki P5 и P3 фабрики спряха през Март 2012, последвани в средата на годината от фабрики Ibaraki P1 и P2 и Shanghai през Септември 2012. Само фабриката във Amagasaki P4 продължава работа.
Shed a tear for plasma's demise | whathifi.com
-
Добавено в FAQ
Bit Error Rate - вероятността да бъде получен грешно един бит от сигнала.
(Меню -> Настройки -> DVB-C меню настройки -> Състояние на сигнала)
Изразява се като някаква дроб:
Един случай на хиляда бит-а = 1/1000 = 0.001 = 1*10Е-03= едно по десет на минус трета степен
Нормални стойности са X*10E-06 или 10Е-07 или 10Е-08. Падне ли под Х*10Е-05 нещата започват да стават лоши :) Т.е. трябва да имате ВЕR от порядък на минус шеста, седма степен за да сте ОК.
TX-L65WT600E TV VIERA LED - Panasonic
-
Date/Version | Description |
Nov. 5, 2013
Ver. 1.266 | - Improvement of the Wifi connectoin and BBC HTLM issue.
|
http://panasonic.jp/support/global/c...13/europe.html
-
Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/
Реших да си взема PANASONIC TX-L55DT50E 3D LED за 2200лв.според вас заслужава ли си парите.Лично мен ме притеснява цената на активните 3Д очила от порядъка на 140лв бройкатаГледам в e-bay се продават доста очила на приятна цена но се чудя дали там са оригинални!!
-
Цената е добре - вече ти трябва да си тестваш на място дали те устройва картината . Очила на Самсунг (2бр. комплект за 60-70 лв) ще ти свършат работа .
-
Здравейте!
От около година имам Panasonic TX-L42ET50E използвам медиен сървър-SERVIIO и вграждам субтитри с AVIAddXSub.
Никога не съм имал,каквито и да е проблеми с него до момента в който не му върнах заводските настройки!Сега открива субтитри само,ако филма е на флашка,през сървъра не може да ги открие!Какво може да съм объркал с настройките?
-
Здравейте,
Бихте ли споделили мнения за Panasonic TX-L42E6EK?
-
Цитат:
svetlio1
Цената е добре - вече ти трябва да си тестваш на място дали те устройва картината . Очила на Самсунг (2бр. комплект за 60-70 лв) ще ти свършат работа .
Можеш ли да кажеш, кои точно очила вършат работа, понеже и на мен не ми се дават пак 150 лв.
-
От серии 4... и 5... със сигурност , трябва да синхронизират по bluetooth - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-SSG-P51002/XC
-
AVCLUB's Panasonic Subtitle Tool
Google Преводач
-
Цитат:
svetlio1
Някаква идея, какви са батериите? Предполагам таблетки, но да не са някоя екзотика :-( ще взема да ги поръчам по интернет и ако не стават ще ги върна. Трябват ми за ЕТ50, на ЕТ60 е пасивно и от киното дори стават :-)
-
CR 2025 - като на оригиналните Панасоник .
-
Цитат:
Rosenrot
Здравейте,
Бихте ли споделили мнения за Panasonic TX-L42E6EK?
И аз бих се радвал на някакво мнение за този ТВ. Търсих уж в темите ама нищо не намерих.
-
Аз имам същия ТВ от около 2 месеца, само че 39-инчов. Тогава той беше на промоция :) Мога спокойно да кажа, че не съжалявам. Използваме го предимно за телевизия, качеството на SD каналите ме изненада приятно, за HD да не говорим. Смарт функциите ги пробвах само веднъж за малко - youtube, някакво приложение с трейлъри. Нищо впечатляващо, но нали затова си има компютри ;) Изгледал съм няколко филма с флашка през вградения плейър в .mkv формат. Нямаше проблеми с видеото и звука, а единствено със субтитрите, но затова си пише и в началото на темата. В крайна сметка позлвам една програмка и нещата си идват на мястото. Снимки и музика (мр3) си вървят, дори и клипчета от телефона .3gp.
Тук е мястото и да спомена за един проблем от съвсем скоро. Онзи ден свързах външен хард A-Data 500Gb и опитах да пусна Аватар, като файла беше около 35Гб .mkv. Но насичаше много яко и не можеше да се гледа. Дали проблема е в телевизора или харддиска?
-
Сигурно говориш за този проблем със субтитрите
Цитат:
Вграден плейър - Панасоник имат ужасни субтитри - дребни, бели, без никакъв кант и възможност за корекция. Гледането на 3Д пo DLNA със субтитри също е "проблемно".
Не е лошо и да кажеш коя програма ползваш,защото съм му хвърлил око и може би само това ме спира.