19''
26''
32''
37''
42''
47''
55''
Този пост е редактиран от hristoslav2; 09-01-14 в 20:49.
Дайте идея как да подкарам през Wi-Fi 720p видеофайл с разширение mkv от таблет Asus Memo Pad HD7 към телевизор Panasonic E6E.
С приложението на Panasonic, TV Remote 2 не става. Не вижда файловете на таблета.
Паната поддържа ли Miracast, че не намирам никаква информация.
Ако имате идеи, казвайте.
Здравейте! Имам проблем с Panasonic TX-L47FT47E ,почти нов. Отчита много ниско качество на цифровите канали през тунера за кабелната-около 10%.Скоро ми прекараха Digicom и сигнала се разпада. Не е от тях, на другия ТВ отчита високи нива, като ги разменя. Има ли някаква тъкост в настройките този ТВ или е повреден?
Едва ли е повреден. Размени местата на двата телевизора и виж пак как е.
Провери връзките на домашната си мрежа и ако пак имаш проблеми извикай техниците да ти замерят сигнала.
error table lineup 2014: don´t exist AS660. Don´t appear AS640: Panasonic 2014 CES – TV Experience at 2014 Consumer Electronics Show
Здравейте,
имам един въпрос за Viera TX-L47WT60E - има ли вариант да се ползва интернет браузера на цял екран - при мен винаги остава една част в горния ляв ъгъл с картина от последният ползван тв канал.
Този пост е редактиран от Marinefox Ml; 16-01-14 в 23:47.
Някой да има мнение за този сладур как е.. http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ONIC-TX-L39B6E
На мен лично не ми хареса картината му. Гледах ги сравнително близо един до друг - Е6, М6 и В6...на един и същи режим.
Последните два имаха посредствена картина. Неясни контури, натрапващ се Moution Blur, зрителният ъгъл беше по-малък..Имаше и разлика в цветопредаването спрямо първият - явно ползват различни видеопанели и процесори.
Здравейте,
Днес си купих Panasonic TX-L47WT60E и не ми излизат субтитрите на HBO и Cinemax.
Отметнал съм и първични и вторични да са български. Операторът е Blizoo.
Ще съм благодарен на всякакви съвети и помощ. Благодаря.