Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият LCD телевизор Panasonic ?

Гласували
342. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 19''

0 0%
  • 26''

2 0.58%
  • 32''

78 22.81%
  • 37''

35 10.23%
  • 42''

153 44.74%
  • 47''

59 17.25%
  • 55''

15 4.39%
Страница 89 от 113 ПърваПърва ... 3979878889909199 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,321 до 1,335 от общо 1684
Like Tree88Одобрявам

Panasonic LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница

Точно Близу имат качествено оборудване. При евентуален монтаж изискай да ти се подаде сигнал с подходящо ниво , галваника също си го искай , защото не се знае дали ще случиш на добър екип. Да монтират поне преди телевизора т.е. Панасоника . Дори мисля,че преди да сменяш доставчика пробвай сегашните да свършат работата си както трябва.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2013

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

https://panasonic5y.com/bg-BG/Start.aspx - отново 5 години гаранция

5. Тук е от
    Aug 2013

Здравейте отново! Сега нов проблем. Телевизорът е TX-L47ET60. Опитвам се да вградя субтитри в avi файл. Опитах с AviAddxSubs и двата вида (XSUB i idx/sub), но като пробвах да възпроизведа видео файла от плейъра на ТВ ми дава Неподдържан файлов формат. Интересно, че ако пусна видео файла без да съм правил нищо по него, си тръгва без проблем. Като сложа видео файла и субтитрите с еднакво наименование, филмът тръгва и мога да си пусна субовете от Options на дистанционното, но целта ми е да ги направя по-големи. После опитах с WinAVI All in one Converter и ми дава Файлът не се чете. Вграждал съм субтитри с AviAddxSubs, само че за mkv формат и нямах проблем. Телевизорът го чете. С avi обаче не става.
    Някой може ли да помогне? Да не би да трябва да опитам с друга програмка?

6. Novice
    Тук е от
    Oct 2013

Здравейте...и аз имам проблем със същия телевизор само че е 42" аз ползвам vierasrt,но ме дразни че са малки и не мога да ги удебеля малко и да ги сваля на черния фон под картината.......Ако ги сваля там няма да има нужда да ги удебелявам и уголемявам....Изтеглих си нотепад,но ми дава опция само да ги правя глвани букви,което пак си е дразнещо...и не знам от него мога ли да ги местя надолу и да ги удебелявам евентуално....Днес изтеглих subworkshop,не нещо не се оправям и с него....Моля за помощ!

П.С: Филмите се пускат от външен хард диск и се гледат през самия плеър на тв-то и с оптика към ресивър....Не искам да гледам от pc-то,защото нямам нито hdmi нито цифров изход на pc-то и се губи ефекта,че гледаш през ресивър с 5,1....

7. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от juvefen Виж публикацията
    .... Опитвам се да вградя субтитри в avi файл. Опитах с AviAddxSubs и двата вида (XSUB i idx/sub), но като пробвах да възпроизведа видео файла от плейъра на ТВ ми дава Неподдържан файлов формат....
    XSUB е за *.avi, idx/sub - за *.mkv.

След обработка на *.avi с AviAddxSubs новия файл е вече с различно разширение. Промени го да бъде пак *.avi, и пробвай дали тв ще го разпознае.

8.  

9. Тук е от
    Aug 2013

Цитат Първоначално публикувано от podredko Виж публикацията
    XSUB е за *.avi, idx/sub - за *.mkv.

След обработка на *.avi с AviAddxSubs новия файл е вече с различно разширение. Промени го да бъде пак *.avi, и пробвай дали тв ще го разпознае.
    Опитах, но пак не се получи. Уж тръгва да зарежда и на черен екран ми изписва Неподдържан файл формат. Уж пак е .avi, но не става. Поне намерих решение да гледам с Домашний медиа-сервер.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

11. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

12. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от кичоне Виж публикацията
    П.С: Филмите се пускат от външен хард диск и се гледат през самия плеър на тв-то и с оптика към ресивър....Не искам да гледам от pc-то,защото нямам нито hdmi нито цифров изход на pc-то и се губи ефекта,че гледаш през ресивър с 5,1....
    Ами гледай през компютър чрез DLNA и PS3 Media Server с перфектно качество и звук 5,1 . Субтитри също и то с нормална големина.
    podredko и loshiat харесват това.

13. Novice
    Тук е от
    Oct 2013

Здравейте.....Имам следния проблем......Ползвам Panasonic TX-L42ET60 към него чрез оптика съм вързал ресивър с 5,1...Имам външен хард,от който пускам филми директно на тв-то...Вади страхотна картина и звук....Но дразни ме,че не мога да направя субтитрите по големи.....свалих какви ли не програми и не става....и другото е,че някои филми не искат да тръгват...явно е от формата,ама не хващам много......например два филма са mkv. формат,но единия си плейва другия изписва,че не поддържа формата.....Когато вържа харда към pc-то там проблема е,че ресивъра не засича DTS-сигнал както при неговия плейър.....връзката е Хард-USB-PC-HDMI-TV-оптика-ресивър....Теглих пак всякакви филтри и кви ли не работи задавах му DTS-си всякакви...гледам през Media home cinema classic...на него също съм му задал всякакви DTS-си и всякакви тем подобни неща.....даже плейъра и AC3 филтъра сами засичат тв-то и ми позволява да си му задам кво да вади като сигнал и на ресивъра пак си излиза,че засича PCM , а не както е през плейъра на тв-то DTS 3/2.1..... Бях свързал с wi fi тв-то и pc-то,но и там имах проблем.....Не можех да пусна субтитри...А и от там повечето филми не искаше да ги разчете.....та така.....Ако може някой да ми помогне с вариянта да си оправя субовете и да си гледам от тв-то или да ми помогне да си изкарам DTS сигнал от компа....Да кажа че нямам цивров на аудио картата....само с HDMI на видеото съм......

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Относно гледането на видео съм писал по-горе съвсем опростено : HDD-PC-DLNA(PS3 media server)-TV . С дистанционното натискаш APPS и после пускаш медия сървъра . Аудиото си го пусни в посока от телевизора към рисивъра чрез оптиката или от HDMI 2 с ARC и Viera link.

16. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

1. Субовете не можеш да ги увеличиш ако ползваш плеара на телевизора -> тоест само от компютър или външен плеар може да се уголемяват.
    2. За звука - ДТС подаден през HDMI в телевизора мисля че не може да излиза пак DTS, но влез в настройките за цифровия изход на телевизора и ако там има нещо което можеш да смениш това ще е, друго няма....
    По-лесния вариaнт щеше да бъде ако имаше цифров изход на компа - тогава директно в ресийвъра. Сага пак може, на трябва да имаш и HDMI входове на ресийвъра и да вържеш компа и телевизора към него с HDMI.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

С каква матрица е този модел?
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...8AS640E-3D-LED

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Май е този
    CSOT MT4761B01-1 Overview - Panelook.com

Ето какви отстъпки има във Франция
    https://panasonic4k.e-odr.fr/index.html
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-05-14 в 15:58.
    soon одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 89 от 113 ПърваПърва ... 3979878889909199 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница
    От pipchi във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 541
    Последно: 30-10-18, 12:41
  3. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  4. Philips LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 729
    Последно: 15-01-15, 20:03
  5. Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1319
    Последно: 02-01-15, 20:26

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе