Страница 24 от 94 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Ако са бутнали наистина консумацията още малко както твърдят би трябвало да е пасивно.Поне до G серията включително и тя.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Съмнявам се....Ето ти пример на размери в модел с пасивно охлаждане - дълбочина 3,59 см
    http://www.samsung.com/bg/consumer/t...=specification

Докато дълбочината във серия G30 е - 7 см
    50G30E - 7.0 cm
    46G30E - 7.0 cm
    42G30E - 7.0 cm
    http://panasonic.net/avc/viera/eu201...#prddimensions

Дълбочината във серия S30 и U30 е - 9,3 см

Дълбочината във серия VT30 е - 5 см
    65VT30E - 6.0 cm
    55VT30E - 5.5 cm
    50VT30E - 5.0 cm
    42VT30E - 5.0 cm

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

5. Тук е от
    Sep 2010

Привет на всички!
    От месец съм собственик на 42V20. Направих компромис с по-малкия диагонал, но пък цената бе много приемлива.
    Невероятно съм доволен от телевизора, страхотна картина както на SD така и на HD сигнал, въпреки че съм на Булсатком.
    Неочаквах такова качество на изображението!
    Благодаря на всички форумци и най-вече на hristoslav2 и lazarus18, които със съветите и мненията си допринесоха за моят избор на телевизор.

6. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте, двамата с мой приятел сме на Мсат - Варна и използваме цифровите тунери на телевизорите си, обаче при мен някой от HD каналите излизат само със звук, а при него си има и звук и картина, аз съм с плазма Панасоник, а той с LCD Samsung, друга разлика е че той е избрал за регион Германия, а аз Финландия, дали това е проблема?

7. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Имам следния проблем: вчера след като гледах филм от лаптоп-а чрез VGA кабел, изгасих TV (модел G20), махнах кабела и после включих TV (беше на програма BTV) и ми изписа съобщение, че са намерени нови канали и дали да ги добавя (на обикновена кабелна съм). Дадох ОК и след няколко секунди ми показа черен екран и името на някаква нова програма, но нямаше картина. След като превключих установих, че освен BTV, няма NOVA TV, KANAL 1, а може би още други. Търсих, рових и накрая дадох фабрични настройки, пробвах няколко пъти, като сменях държавите както са описани тук в 1-ва страница, но въпросните канали BTV, NOVA TV, KANAL 1 просто ги няма. Моля помагайте ! Какво да направя?!
    P.S. Току що говорих с приятел и той има Panasonic и също е на кабелна и ми каза, че той има същия проблем! И на него му се е появило същото съощение и той го е обновил и резултат е налице - няма част от каналите! Възможно ли е проблема да е кабелния оператор?

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Че къде другаде да е. На цифрова кабелна си предполагам - коя?
    Иначе Панасоник има доста интелигентно сканиране. Новите канали ги добавя накрая, а щом тези са ти изчезнали - значи не са налични в момента.

10. Тук е от
    Jan 2007

На 16GB флашка с няколко хиляди запаметени интернет страници и други документи (7-8000) и отделна папка с филми телевизора(G20) се опитва да намери видео съдържание и след 30-40 секунди се рестартира. Явно процесора не смогва с обработката

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pacho_20
    Здравейте, двамата с мой приятел сме на Мсат - Варна и използваме цифровите тунери на телевизорите си, обаче при мен някой от HD каналите излизат само със звук, а при него си има и звук и картина, аз съм с плазма Панасоник, а той с LCD Samsung, друга разлика е че той е избрал за регион Германия, а аз Финландия, дали това е проблема?
    И при мен е така. Проблема е в зададените настройки от М-сат Варна.
    Каналите при които няма картина а само звук са Test HD, Test Sport HD....Щом в заглавието на програмата има думата test- не може да предявиш претенции към тях. Програмата е в тестов период-докогато те си решат или докато успеят да разкодират сигнала
    Цитат Първоначално публикувано от Batboy
    На 16GB флашка с няколко хиляди запаметени интернет страници и други документи (7-8000) и отделна папка с филми телевизора(G20) се опитва да намери видео съдържание и след 30-40 секунди се рестартира. Явно процесора не смогва с обработката
    На флашката не трябва да има нищо друго ,освен видео файла!

12. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

След като се обаждах на кабелния оператор ми казаха, да си въведа следните параметри:
    честота 305 000;
    SYMBOL RATE 6900;
    QAM 128;
    Може ли да ми кажете къде да ги търся в менюто тези опции? Благодаря!

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от tteodor
    След като се обаждах на кабелния оператор ми казаха, да си въведа следните параметри:
    честота 305 000;
    SYMBOL RATE 6900;
    QAM 128;
    Може ли да ми кажете къде да ги търся в менюто тези опции? Благодаря!
    Няма нужда нищо да въвеждаш. Дай му автоматично търсене и той сам ще си намери всичко което оператора подава по мрежата.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Няма нужда нищо да въвеждаш. Дай му автоматично търсене и той сам ще си намери всичко което оператора подава по мрежата.
    ОК! Благодаря! Ще пробвам довечера отново, защото снощи се мъчих 2 часа и не успях да ги намеря липсващите програми! Днес като говорих с техниците на кабелната, ми казаха, че нещо са настройвали и добавяли нови радио станции и те се чудеха защо само Panasonic са дали такива проблеми, а др. не!?

16. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    И при мен е така. Проблема е в зададените настройки от М-сат Варна.
    Каналите при които няма картина а само звук са Test HD, Test Sport HD....Щом в заглавието на програмата има думата test- не може да предявиш претенции към тях. Програмата е в тестов период-докогато те си решат или докато успеят да разкодират сигнала
    Добре, съгласен съм гореказаното, но защо едни имат, а други не картина? Ако не си забелязал съм написал, че моят приятел има и звук и картина, пък по две от програмите дават мачове, а едната е MTV HD )))

Това горното го направих без да искам.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Преди нова година нямаше никакви проблеми с MTV HD.
    Просто промениха някакви настройки и Panasonic-ите сега показват надпис - Няма видео....

https://www.youtube.com/watch?v=qWh5...embedded#at=44

новото дистанционно с подсветка във VT30
    [img width=268 height=600]http://s2.ipicture.ru/uploads/20110220/FUcrFDIU.jpg[/img]

http://www.3dtvmagazine.nl/2011/02/h...sma-tv-review/

http://www.ixbt.com/dvd/panasonic-london-2011.shtml

http://hi-tech.mail.ru/article/misc/...tion_2011.html

18. Тук е от
    Jan 2010

Мерси за отговора, Христослав, но ми е доста странно даден кабелен оператор така да направи настройките, че потребители с определени марки телевизори да могат да гледат, а други - не. Дано го оправят това. Иначе Мсат нямат конкуренция според мен!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 94 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе