Страница 49 от 94 ПърваПърва ... 39474849505159 ... ПоследноПоследно
Резултати от 721 до 735 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2011

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

По-точно въпросът ми трябваше да прозвучи така "толкова ли е голяма разликата между G20 и G30, че 50 инчовият G20 да струва колкото 42 инчовият G30" .

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от icsu
    По-точно въпросът ми трябваше да прозвучи така "толкова ли е голяма разликата между G20 и G30, че 50 инчовият G20 да струва колкото 42 инчовият G30" .

Въобще разликите между тази и миналогодишните модели са по-скоро козметични и май въобще не си струва тази висока стойност за 42G30. Пък и аз ще потвърдя - колкото повече, толкова повече.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от icsu

Разликата в цените идва от там, че G20 e стар модел и е на изчерпване. Най-вероятно са останал 10-15 бройки в цялата страна, повечето мостри. Ако се почудиш още малко въпроса ти ще се реши от самосебе си.
    Да, разлика между 2-та има и тя не е малка, но разликата в размера е по-осезаема.

5. Тук е от
    Jun 2011

"Ако се почудиш още малко въпроса ти ще се реши от самосебе си.", еми реши се ..

Вече съм горд собственик на G30.
    Благодаря за съдействието.

6. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Еха, да можех и аз така да действам Честито! Кажи сега не си ли и ти брутално впечатлен от филтъра на екрана на G30?

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

LCD 42Е30 е изненадата за мен.

10. Тук е от
    Apr 2011

Здравейте, в колебание съм между два телевизора: Panasonic P42G20ES и Toshiba 40VL748. Изначало се бях насочил към Панасоника, но междувременно видях и се поблазних от изгодната оферта за Тошиба-та. Все пак качеството за мен е приоритетно, но сега разликата между тях в цените стана значителна (Панасоникът е за 1500 лева, а Тошибата за 1000 лева според офертата на ТМ). Дали и качествата на Панасоника са толкова по-добри, че да се игнорира Тошибата?

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Все пак едното е плазма и току-така сравнение между тези две различни технологии е трудно да се направи , и двете си имат плюсове и минуси , но ако водещото е бюджета то е ясно ! Плазмите на Панасоник са едни от най-добрите на пазара , но зависи за какво смяташ да ползваш телевизора !

12. Тук е от
    Apr 2011

Е, да, зависи, прави си. Запознат съм (теоретично) с разликите. Към момента ползвам CRT-TV и като цяло нямам голям опит и впечатление от плазмите и ЛЕД-технологията. Ще гледам телевизионни програми, може би Близу, спорт, по-малко филми. Честно казано, рекламните клипове, които се въртят в магазина, не ми дават много основания да си съставя сериозно мнение. Затова и поставям въпроса във форума, защото тук има участницис много практически опит на гледане на телевизори и от двете технологии.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от qwerty7
    Е, да, зависи, прави си. Запознат съм (теоретично) с разликите. Към момента ползвам CRT-TV и като цяло нямам голям опит и впечатление от плазмите и ЛЕД-технологията. Ще гледам телевизионни програми, може би Близу, спорт, по-малко филми. Честно казано, рекламните клипове, които се въртят в магазина, не ми дават много основания да си съставя сериозно мнение. Затова и поставям въпроса във форума, защото тук има участницис много практически опит на гледане на телевизори и от двете технологии.
    От изброеното следва, че се налага да избереш плазмената технология. Ако нещо ти се пораждат съмнения относно това - нищо не ти пречи да попрочетеш тук-там нещичко по въпроса. Коя марка и модел вече си е твой избор.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

50VT30 резултати от калибрацията
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:17969:522#522
    http://zalil.ru/31297270

Panasonic VIERA TX-P46GT30E [Review]
    http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-3...0e-review.html

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Eто ви един евтин вариант за кухнята
    http://panasonic.net/proplasma/produ...ux1/index.html

Panasonic Viera TX-P42ST33E - ревю
    http://www.av-magazin.de/Einleitung_...TX.4264.0.html

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Теоретично би трябвало да се сработва със Conax. Защо не вземеш един модул от SatelliteBG и да пробваш /с уговорката ако не работи да го върнеш/?

Погледнете скока на яркоста в цвета на пода.

https://www.youtube.com/watch?v=cCpO6gYYsGo#

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 49 от 94 ПърваПърва ... 39474849505159 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе