Страница 47 от 94 ПърваПърва ... 37454647484957 ... ПоследноПоследно
Резултати от 691 до 705 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от chachoto
    Има ли човек който да извършва услугата калибрация на плазма Панасоник за Пловдив?
    Във форума има трима ,които могат да калибрират и имат колориметри ,но нито един не е от Пловдив /София, Козлодуй, Варна/ и не е сертифициран-не е професионалист. Най-близките сертифицирани по ISF са в Гърция и Хърватска.

Цитат Първоначално публикувано от Brutallica Print
    такааа, най-после закачих на стената новата плазма TX-P42VT30Е. Както препоръчва Христослав, оставих я на THX и съм изключил всички екстри и глезотии. Малко ми е нисък контраста на тоя режим но щом такива са препоръките за първия месец работа, така ще бъде.

Трябва ли да очаквам нещо в картината да се промени след тези първи 200 часа разработване?
    Да - след тези 200 часа ще има лека промяна в цветовете/картината ще се подобри/.

http://translate.google.com/translat...ystem-lsi.html

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Panasonic TX-P42G30E Performance
    http://vimeo.com/22179698
    /вдясно на страницата може да изберете още няколко модела от тази година/ - снимано от хърватският ни колега Nani от сайта http://hdtelevizija.com/ имат и форум http://hdtelevizija.com/forum/ в който отдавна не съм писал

ревю от 8 страници
    Panasonic TX-P42G30E
    http://hdtelevizija.com/2011/04/11/r...42g30e-107-cm/

Panasonic TX-P42C3E
    http://hdtelevizija.com/2011/02/15/r...p42c3e-107-cm/

Viera TC-P55VT30 HDTV Review
    http://www.televisioninfo.com/conten...DTV-Review.htm

4. Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Първо трябва да се снабдиш с САМодул на съответната кодиравка с която работи твоя кабелнен оператор . Картата се слага в модула , а той в CI слота отстрани на телевизора. После от системното меню нулираш досегашните настройки , (пита те два пъти, защото изтрива и всички твои настройки ,които си направил) и пускаш ново сканиране съвсем отначало-държава....
    Днес от КТ"Скат" ме снабдиха с "кам-модула" сложиха го на телевизора(Panasonic TX-P42U10E) и направиха сканиране доколкото разбрах....от 150херца или нещо такова."Хванаха" се програмите,но някои които гледам ги няма:
    -бтв екшън,ринг и др.
    Притеснява ме и това,че програмите са с номер 1000 и нагоре.Неможах да разбера как да ги сортирам по мой вкус.

5. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от totomoto
    Днес от КТ"Скат" ме снабдиха с "кам-модула" сложиха го на телевизора(Panasonic TX-P42U10E) и направиха сканиране доколкото разбрах....от 150херца или нещо такова."Хванаха" се програмите,но някои които гледам ги няма:
    -бтв екшън,ринг и др.
    Притеснява ме и това,че програмите са с номер 1000 и нагоре.Неможах да разбера как да ги сортирам по мой вкус.
    Сложи страна Финландия район Хелзинки и пак сканирай, като преди това отново нулираш по познатия начин.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

-бтв екшън,ринг и др.
    От менюто DVB-C - Channel List със зеления бутон се подреждат. Направо въвеждаш на кой номер да го преместиш канала.

7. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Здравейте . Момчета имам голям проблем , ако може малко помощ ... Значи, преди няколко дни си поръчах 55VT30 (от местен 'мега' магазин ,тук в гредчето в което живея -Гърция).
    Тъй като въпросния ТВ го нямаха в наличност , направихме поръчка и на 3-ия ден ми позвъняха да ми доставят в къщи 55-ата . Две момчета свалиха кашона и го внесоха в хола,помолих ги да отворят кашона и заедно да видим дали всичко е Ок , ееее НЕ беше , горната част на екрана беше във формата на дъга - в средата панела беше изпъкнал навън .... отначало го загледах и си помислих че големите екрани са направени така ,НО като погледнах отзад видях че в горната страна на капака имаше вдлъбнатини (капака беше деформиран от удар или е бил натиснат ) ... Разбира се веднага си го прибраха обратно - до четвъртък очаквам да са го сменили... Отначало помислих че е станало гаф от куриерската фирма която им го е доставила от Атина , но после се замислих че кутията е отваряна. Момчетата го доставиха с бусче , беше прав кашона и беше привързан с ластични въжета,от двете страни на кашона (ляво и дясно ) имаше дупки за ръцете - така и го вкараха - от предната и от задната страна имаше по две пластмасови "дръжки-капачки" : http://ww.avsforum.com/avs-vb/showth...1320610&page=8 (в този сайт по-надолу има фото на която се виждат страничната ръкохватка и едно от тези капачета )
    ., та тези капачета ги овориха и извадиха (останаха дупки) , така издърпаха кашона нагоре (нямаше никакви тиксота или разпечатки ) , просто си го свалиха ... от горната страна бяха 'набодени' три парчета стериопор в двата края и едно в средата - подобно на това : http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-3...e-is-here.html
    ... екрана беше покрит с някакъв млечно бял наилон (но беше 'наложен' върху екрана а не изпънат по целия екран) ..., дистанционното нямаше следи от пръсти , беше без батерии но не беше н торбичка както другите джунджурии а и нямаше лепенка по клавишите ... След като тръгнаха момчетата отидох до магазина да се оплача лично - вярно ми се извиниха сто пъти и обещаха следващия да го прегледам в магазина... Ако има някой снимки на кашон от 50 инчов телевизор (и по голям) бихте ли качили някоя (или пратете на todorkolev@hotmail.com) - а и дайте малко информация как трябва да е запечатан кашона (тиксота , щипки и т.н.) , та да знам за какво става на въпрос и да имам впредвид за следващата среща ... Благодаря ви предварително

8.  

9. Тук е от
    Dec 2010

Там откъдето се отваря кашона тоест горе както е легнал вертикално трябва да има здрави тиксота лепнати и другите работи които ги има по принцип ти си ги получил на твоя кашон незнам какво е ставало когато са го карали твоя ТВ може да е имало удар или нещо много работи могат да се случат най добре, ако можеш отиваш в Магазина и там го отваряш тестваш и тогава го взимаш.

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

-бтв екшън,ринг и др.
    Няма как да ти излязат всичките ,защото мрежата им е некадърно изградена и се припокриват ,направо се чудя с какви очи ти предлагат модул като много добре знаят ,че няма как да ти излязат всички канали . Сканирай ръчно на 466 000 -там е БТВ Иекшън и виж какво ще изчезне ,ако не ти трябва оставяш го и вземи ги питай за колко програми ще искат пари и ти колко имаш -те миналата седмица оправиха едните честоти /и малко разбутаха други ,които си бяха наред / ,но има още много да оправят.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

nafplio
    Кашоните с телевизори Panasonic имат само тези 4 броя жълти/или бели/ пластмасови капачки/щипки ,които захващат картоненият капак с дъното. Тиксо има само на капака, но не е нужно да го махаш ,за да извадиш телевизора.
    http://img204.imageshack.us/img204/5710/photojxc.jpg
    Капака се нахлузва на основата и се закопчава с пластмасовите капачки.
    Телевизорът е с нахлузен бял найлон ,батериите ,дистанционното и инструкцията са в найлонова торбичка. Очилата са в една кутия. Донгълът и кабелчето са в найлонче и пъхнати в дупка на стеропора

https://www.youtube.com/watch?v=lRSm31riPNY#ws

Кашонът не е запечатан по какъвто и да е начин !

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Благодаря момчета ... Тиксото най-отгоре си беше там - не се виждаше да е сваляно (макар че си беше най обикновенно ) ... За капачките - те си бяха там - момчетата ги махнаха и издърпаха кашона , не зная дали са 'капсуловани' нещо - с две думи кашона би могъл да е отварян и няма как да разбера ?!?!
    hristoslav2 благодаря(още веднъж) за видеото ...
    Да се надявам - следващата 'бройка' да е ОК ...

13. Тук е от
    Dec 2010

Те, ако са го отваряли винаги могат да ти лепнат тиксо като го запечатат отново.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2011

Моя го донесоха спиди с една от техните баничарки. 42-ката тежи над 30 кила, представям си какво животно ще е 55-ката

Следващата бройка ще е наред

Със здраве да си го ползваш

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от Brutallica Print
    Моя го донесоха спиди с една от техните баничарки. 42-ката тежи над 30 кила, представям си какво животно ще е 55-ката

Следващата бройка ще е наред

Със здраве да си го ползваш
    Благодаря приятел , дано и твоят да ти навърти мнооого часове - и следващия да е два пъти по голям ... а за 55-та незнам колко е тежък - но като го 'изпаткаха' в холчето ми имах чувството че паркираха кола ... от едната стена до другата имам около 3.30 м. - значи ще се гледа от разтояние до 2.70-2.80 м. - просто е огромен - но както казват всички- свиква се...

17. Тук е от
    Dec 2010

Моя 59" Самсунг го гледам от 3-5 метра просто за HD, ако човек го гледа от 3 метра действието е все едно на живо, а от 5 метра SD се вижда като HD благодарение на супер SD обработката на TV.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009

GMANBG, друже, не пиши за Samsung във форума на Panasonic, че ще вземеш да си навлечеш нечии гняв и последващи една камара изписани глупости. Хеле с коментара за мащабирането пък - съвсем.

Впрочем някъде четох, че тъпите хамериканци нещо недолюбвали вече чак толкова плазмите на Panasonic и взели, че ги отлъчили от позицията на първенци по продажби. Е-ей, прост народ...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 47 от 94 ПърваПърва ... 37454647484957 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе