Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 7 от 116 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

hristoslav2 ,добре е Panasonic ,LG и Samsung да правят кооперативно по 1 модел годишно за любителите на плазма технологията !
    Другият вариант е да се молим за дългогодишна служба на нашите плазми !
    Аз по-скоро ще си донеса от вилата кинескопите отколкото да си купя LCD !

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Едва ли ще е толкова фатално като ги спрат. Ако не друго, поне живеем в уникална епоха и на старини ще разправяме, че сме били живи свидетели на смъртта на магнетофонната лента, аудио касетите, грамофонните плочи, бета макс и VHS форматите, дискетите, че дори и на обикновените 700мб компакт дискове. Всички тези неща ги преживяхме, че едни плазми ли ще ви впечатлят

4. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Много се надявам да тези пророчества да не се случат!
    Този пост е редактиран от Loreti; 22-03-13 в 17:25.

5. jjf
    jjf е офлайн

Тук е от
    Nov 2009

Здравейте,

Преди няколко дни бях попитал тук за препоръка на 3д очила на по-народни цени и ми посочиха SAMSUNG SSG-4100GB. Оказа се, че вече са изчерпани. Отидох в Техномаркета на "Цариградско шосе" и имах късмет да попитам консултанта, който беше представител само на Самсунг. Каза, че наистина въпросният модел е изчерпан, но вече е наличен новият SAMSUNG SSG-P5100Х. Тествани са и работят на Panasonic TX-P42ST50E. Два броя цайси струват 59 лв. Да кажа за тези, които никога като мен не са ползвали 3д очила, че имат едни предпазни стикери, които спокойно можете да разлепите и няма опасност за самите очила.
    п.с. Направи ми много лошо впечатление, че служителите в няколко Техномаркета бяха тотално неграмотни и ме убеждава, че очила на самсунг не могат да се изполват на друг ТВ. Затова четете и търсете информация в интернет преди да се насочите към някаква техника, защото "консултантите" трудно ще ви помогнат да направите правилния избор. Все пак не мога да не отбелажа, че момчето в ТМ-Цариградско шосе беше отзивчиво и ми разпечата комплекта очила за да ги пробваме на място.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

От всички стари технологии само грамофонните и ламповата техника оцеляват и продължават да се развиват колкото и смешно да звучи това.

7. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Така е, но производството им е силно редуцирано - плочи в малки тиражи за DJ-те, а лампи предимно в китарните усилватели.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

В заблуда си Владо от няколко години се преиздават плочите и новите албуми се издават паралелно и на плочи. В аудиото най високия клас усилватели са лампови.Цъкни в чичко гугъл да не занимаваме тук хората че темата е съвсем друга.

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Имам едно неприятно насичане на картината на HD каналите. Дали може да е от ST-50-то, или от сигнала на кабелния оператор? Дали не съм направил някоя грешна настройка на плазмата?
    Този пост е редактиран от martinich; 24-03-13 в 10:57.

11. Тук е от
    Feb 2011

Здравей,

Определено не е свързано с възможностите на телевизора. По всяка вероятност нивото на сигнала или неговото качество водят до моментна загуба на синхронизация и насичането, за което говориш. Понякога некачествени сплитери или прегънат кабел може да доведе до подобен проблем. Ако имаш възможност поне временно "прескочи" всички свръзки м/у входа на кабелната в жилището и самият телевизор.

Поздрави

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Пристегнах една снадка и като че ли нещата са ОК. Благодаря.
    ПП: Пак се появи проблема, ще се викат кабелджийте. Проблема е само на HD каналите.
    Този пост е редактиран от martinich; 24-03-13 в 13:17.

13. Тук е от
    Feb 2011

Здравейте,

Има ли начин да се подкара нормално 24H EPG на модела P42-GT50E? Абсолютно на всички програми единствено показва информация за текущото и следващо предавания и нищо по-напред във времето.

В ревюто на UK модела (P50-GT50B) публикувано тук: Panasonic GT50 (TX-P50GT50B) 50 Inch Full HD 3D Plasma TV Review | AVForums.com - UK Online ясно се вижда (секция "Features"), че EPG-то на бройката в ревюто показва програмата без ограничение.
    Ясно ми е че има разлика в тунерите (или firmware-а им) за различните страни в Европа, но това не би трябвало да има отношение към показването на EPG.

Поздрави
    P.S. Проблема не е в кабелният оператор, EPG информацията се показва в своята пълнота на други модели телевизори/set-top-box към същия оператор.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Натисни копче GUIDE на дистанционното.

16. Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от chachoto Виж публикацията
    Натисни копче GUIDE на дистанционното.
    Приемам отговора ти като шега. За съжаление не ми помага особено.
    Ако не е станало ясно, не говоря за информацията, която се показва при смяна на канала/натискане на бутона (i) докато гледате самият канал. Говоря за пълноценният GUIDE интерфейс. Именно към него е и препратката за сравнение която съм дал.

Софтуерната версия на ТВ е: 1.626

Поздрави
    Този пост е редактиран от mstavrev; 25-03-13 в 09:19.

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

На кой оператор си. Аз, като натисна guid ми излиза инфо за 7 канала едновременно и за няколко дена на пред. Също така мога да сортирам програмите спрт, филм, новини, детски и други.
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от chachoto; 25-03-13 в 10:20.

18. Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от chachoto Виж публикацията
    На кой оператор си. Аз, като натисна guid ми излиза инфо за 7 канала едновременно и за няколко дена на пред. Също така мога да сортирам програмите спрт, филм, новини, детски и други.
    На N3 (Пловдив) съм, но както съм написал, това е без значение в случая. Определено е някакъв тип софтуерен проблем/ограничение.
    Виждам от подписа ти че си със модел от VT30E серията. Аз съм със GT50E, и макар че GUIDE-а ми изглежда по абсолютно същия начин, за всяка програма на реда и има единствено текущото и следващото предавания. Така е и ако натистна в GUIDE-а, още веднъж GUIDE и превлючи режима на показване само за текущия канал - само по 2 реда се появяват - текущо и следващо предаване.

Ще помоля ако някой чете поста и е с този модел (GT50E) и използва директно DVB-C на приемника си да драсне един пост.
    Пробвах след фабрични настройки няколко различни държави, но ефекта е същия.
    В момента не съм в къщи, единственото което ми остава да тествам е да превключа езика за екранните менюта на Български (не харесвам превода и предпочитам English заради специфичната терминологията на някои настройки). Ще пиша като се прибера и пробвам и това.

Поздрави

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 116 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе