mstavrev, аз съм с G20 и имам същият проблем ,външните кабелни и ефирни цифрови приемници на другите два телевизора показват EPG една седмица напред ,а G20 само текущото и следващо предаване !
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
mstavrev, аз съм с G20 и имам същият проблем ,външните кабелни и ефирни цифрови приемници на другите два телевизора показват EPG една седмица напред ,а G20 само текущото и следващо предаване !
Този пост е редактиран от Loreti; 25-03-13 в 12:24.
И аз съм така.
В смисъл със ST50 съм и ми показва ма EPG-то само текущото предаване и следващото.
И като натисна копчето GUIDE на дистанционното пак показва текущото и следващото предаване.
До сега си мислех, че от кабелната си е така, тъй като преди това бях на Булсатком и там ми показваше доста напред предаванията в EPG-то.
След като минах на кабелната не съм ползвал сет топ бокс, а направо с кам модул и нямам база за сравнение, но ще видя при някой приятел какво е положението.
При мен G20 на бутона GUIDE ми показва програмата на целия ден. Може и да е повече, не съм опитвал.
Текущо и следващо е само на информационния екран с бутон Info.
В грешка си! Проблема е в кабелният ти оператор и по точно в настройките на EPG генератора. Същият проблем го има и във Варна на М-Сат Кейбъл. Софтуерната версия е за всички континентални европейски модели и германските ни колеги нямат такива проблеми..
ST60
Panasonic TX-P50ST60E test - czyli nowa generacja plazm Panasonica puka głośno do... - Strona 16 - HDforum
Подозирах, че е възможно да има някаква несъвместимост м/у EPG имплементацията в телевизора и потока за EPG излъчван в DVB stream-а. Зная че кабелните оператори не винаги използват оборудване/софтуер на ниво за някои фази на трансформация на сигналите м/у входящите потоци и изходните транспондери. Странното е обаче, че подобен проблем не съм имал на нито един друг телевизор или set-top-box. Предполагам, че ако си прав, Panasonic са твърде стриктни в parsing-а на EPG информацията (което не е задължително лошо!). Другото странно е, че EPG информация все пак се показва, но е просто лимитирана.
Имаш ли някакво техническо info/препратка за конкретната несъвместимост в EPG генерацията? Мога да отправя запитване към техническите лица в оператора.
Поздрави
Не разполагам с такава информация. Преди 2 години, писах лично до администратора на М-Сат Варна , а той се опита да ме убеди че проблема бил в телевизора ми-не знаел за такъв проблем. После след като провери, се убеди, но няма никаква реакция за оправяне на проблема.
Понякога, в някои дни, EPG-то работи нормално за някои програми, но при останалите продължава да показва информация само за настоящо и следващо предаване.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-03-13 в 15:28.
И аз притежавам P42-GT50E и имам същия проблем с 24H EPG на НЕТ 1 съм Преди малко разговарях с тях по този въпрос и те ми отговориха, че трябвало да се смени езика на телевизора, но кой точно не ми казаха
На коя държава е настроен телевизора? При мен е на Финландия а езика е Български.
Германия, език на интерфейса English. Снощи пробвах (след reset до фабрични настройки) страна Германия, език Български и страна "Others" език Български. Пробвал съм Финландия със език English, и още няколко други страни+English.
Kомбинация Финландия+език Български не съм, но ще опитам и това, довечера.
Смятам също така ще изиграя и един индиански танц пред тв-то за адет.
Все повече се убеждавам, че се касае за нарочна лимитация в софтуера. Има някаква игра с Rovi според мен за налагане на техният Guide, достъпен от Internet услугите. При страна Германия, мога да го използвам, но естествено инфото за каналите не излиза (използват IP услуга за Германските оператори вместо DVB SI информацията).
Поздрави
Edit: Изпробвах и страна Финландия (Turku) + Български език за интерфейса. Няма друго в EPG-то освен текущо и следващо предаване.
Този пост е редактиран от mstavrev; 27-03-13 в 00:23.
Някой видя ли тази статия: Сбогом на плазмите, течният кристал победи - 24chasa.bg . Цитат: "Край на плазмените екрани и панели от догодина! Японският електронен гигант "Панасоник" обяви, че планира да прекрати производството им, предаде РИА Новости."
Отдавна си беше ясно кой победи,само че Panasonic въпреки загубите се бореха с вятърните мелници.Това обяснява защо плазмите бяха на такива супер цени,но не може да си все на загуба.Според мен oled технологията бързо ще поевтинява,така че всяко зло за добро.
Много слаба статия...писана от некомпетентен журналист.
Панасоник не са първите произвели плазмен телевизор...Имаше други компании преди тях - Fujitsu, NEC, Pioneer. Първите две компании произвеждаха и снабдяваха с дисплеи други производители на телевизори, като Сони, Филипс - до 2006 година. Хитачи спряха да произвеждат и да купуват големи дисплеи от Панасоник още през 2009 година.
Цитат
Те създават също така високоволтов статичен заряд и имат по-силно триене.
Какво триене го гони този журналист ? :rolleyes:
Топ моделите въобще не са по-дебели от течнокристалните - наравно са с тях и по-тънки от средният и ниският клас LCD.
Неудачная кража телевизора в магазине. Robbery fail - YouTube
Молниеносная кража плазмы - YouTube
Попытка кражи телевизора - YouTube
На всичко отгоре преди няколко дни от Панасоник официално опровергаха информацията , която изобщо не беше излизала от тях , а мисля от Nikkei .
Той зрителят като седне да гледа тв, взема кантара и шублера да мери...Единствено съм съгласен с проблема за прогарянето на статични обекти и трептенето към което някои зрители са по-чувствителни.