Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 57 от 116 ПърваПърва ... 747555657585967107 ... ПоследноПоследно
Резултати от 841 до 855 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

1. Шуми, ако се приближиш много близо до него и то предимно на "бели" сцени.
    2. Най-лесно можете да разберете дали е бил мостра и е работил по следното:
    - батериите са винаги в дистанционното ако е бил мостра. И плика с инструкциите е разкъсан за да извадят батериите от там.
    - като видите кашона от който го вадят - гледайте да няма двойно тиксо (т.е. да е бил ваден, а после прибиран обратно)
    - по стойката му - дали има следи от пръсти, бърсано с парцалче, а такива винаги остават при мострите,
    - при първо подкарване на ТВ в началото има настройка в която му се задава страна и ПИН!!! (ако не я видитe, сещайте се)
    Някои по разумни консултанти ползват едно и също дистанционно за всички мостри - настройват телевизора от бутоните на него и така не ползват дистанционото - или друго дистанционно извадено от предходен модел. Поради това плика остава неразпечатан.
    - с проверка в сервизното меню на телевизора, но това може да направите само у дома си. На консултантите е забранено да го правят.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от kim22 Виж публикацията
    Здравейте,
    Два малко глуповати въпроса, но съм съвсем зелен:

1. 42ST60E шуми ли? Имам предвид прословутия шум при ярки сцени.
    2. Неразпечатаният кашон достатъчна гаранция ли е? Имам предвид това, че като обикновен купувач нито мога проверя работните часове, нито да открия дефекти, изгорели пиксели и пр. И смятам да помоля за обикновена доставка вкъщи. Правилно ли е?
    Кашона се отваря отстрани, така че не можеш да познаеш по това мострата. Ако има прозрачни ленти по корпуса около дисплея и на всеки ъгъл синя леленка значи не е мостра. Не биха го изложили в този вид. В краен случай опираш до менюто и от там виждаш на колко часа е телевизора ( МЕНЮ-ПОМОЩ-СИСТЕМНА ИНФОРМАЦИЯ-STATUS 4)
    svetlio1 и Momchil харесват това.

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Варна

Благодаря, много полезна информация!
    Колкото до шума, питам, защото сегашния ми ТV, едно 29” CRT, вече 7 години ми къса нервите. Де къде имаше траф, бобина и пр. - свалях и киснах в шеллак, заливах със силикон, подлагах неопрен и какво ли не – няма спасение. Чува се някакъв подлудяващ брум, и толкова.
    Дано плазмата да е по-лек случай, имам предвид, да не се чува от нормалното зрително разстояние.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Този пост е редактиран от hristoslav2; 01-12-13 в 00:46.

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2013

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Има ли значение през колко дни е хубаво да се пуска и за по колко часа на ден/пускане?

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Първите няколко дни, докато се разработи и натрупа 100-200 часа работа. Пускат се от флашка на вграденият плейър, като му се зададе автоматично повторение. Това не пречи в началото да гледате телевизия и филми от външен плейър или компа.

Профилактика - няколко часа, но само ако забележите ясно видимо прогаряне.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2013

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Първите няколко дни, докато се разработи и натрупа 100-200 часа работа. Пускат се от флашка на вграденият плейър, като му се зададе автоматично повторение. Това не пречи в началото да гледате телевизия и филми от външен плейър или компа.

Профилактика - няколко часа, но само ако забележите ясно видимо прогаряне.
    Ами аз ги минах тези 200ч на сайдшоу със "заливките".Идеята ми беше примерно за 1 път в месеца по 4ч за профилактика или нещо такова.

И още едно питане.Някой страници назад, има една графа с настройки от svetlio1 и koleto.Направих ги, но се оказа, че след като пусна нещо през ПС-то за гледане, там настройките ги няма.Има ли начин да "пренеса" профила или трябва пак ръчно да ги правя?

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от mrowcp Виж публикацията
    Ами аз ги минах тези 200ч на сайдшоу със "заливките".Идеята ми беше примерно за 1 път в месеца по 4ч за профилактика или нещо такова.
    Няма нужда. Безсмислено е.

Цитат Първоначално публикувано от mrowcp Виж публикацията
    И още едно питане.Някой страници назад, има една графа с настройки от svetlio1 и koleto.Направих ги, но се оказа, че след като пусна нещо през ПС-то за гледане, там настройките ги няма.Има ли начин да "пренеса" профила или трябва пак ръчно да ги правя?
    При твоят модел става само ръчно. Прехвърлянето на настройки от един профил в друг е възможно само във високият клас модели - ZT, VT.

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Има си най-отдолу в менюто за настройка на картината опция за копиране на настройките - сега не съм пред тв , за да видя точно , но може да си избереш на кой вход и за кой режим да се копират .
    hristoslav2 одобрява това.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Благодаря - това не го знаех и ще го постна във FAQ :rolleyes: сори ако съм подвел някого с предният пост.

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2013

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Има си най-отдолу в менюто за настройка на картината опция за копиране на настройките - сега не съм пред тв , за да видя точно , но може да си избереш на кой вход и за кой режим да се копират .

Супер, мерси много.

Избира се Destination Viewing Mode (от къде да копира) и Destination Input (върху кое да запише) и се дава Copy Start.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2011

Здравейте,
    Имам едно питане, подскажете с какво да си вградя субтитрите в MKV филм или някакъв друг начин да ми разпознае ТВ-то субтитрите?
    Засега някакси успявам с FormatFactory, но става много бавно и реално конвертира целия филм наново, като го смачква като размер.

Ако има някакъв лесен и бърз вариант ТВ-то да ми разпознава суб. за МКВ-та, ще се радвам да го науча.

Благодаря предварително за помоща.
    Красен

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Че той си ги разпознава и без вграждане , друг е въпроса колко стават за четене

17. Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Че той си ги разпознава и без вграждане , друг е въпроса колко стават за четене
    При мен не ги разпознава, така че търся лесен вариант за вграждане

18. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от krassendeltchev Виж публикацията
    При мен не ги разпознава, така че търся лесен вариант за вграждане
    Най-лесния вариант за вграждане е използването на DLNA сървър който транскодира - разбирай ремуксва mkv контейнера, като вкарва вътре субтитрите - най-доброто решение за мен е руския сървър, който използва профили на транскодиране тип ремукс, без да променя качеството.
    Този пост е редактиран от koleto; 02-12-13 в 12:33.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе