Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 70 от 116 ПърваПърва ... 2060686970717280 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,036 до 1,050 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница /част 4/

Пълен шит се оказва тази 60-та серия!!! Снощи реших да погледам "Australian Open" и за час, час и нещо гледане - познайте... Отпечата се логото на "EurosportHD". Чак не повярвах в началото!? А телевизорът вече е на 1040 часа, контраст 66, яркост +2... Първоначално интензивно "греене" на луминофора ли - не, другари, прецакаха ни като за последно от "Panasonic"! Ще си купя аз телевизор и ще трябва постоянно да го гледам на зуум и да му треперя - но пасаран!!! За наказание, това ми е последната техника от тази марка, която купувам! Вива Корея, вива ла революсион!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Е за това и аз никога не се навих на тая технология реликва.
    Разбира се нищо лично и адмирация за другите супер положителни неща в нея, но няма идеално.

4. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Лошото е, че и при OLED технологията го има същия проблем, и не е много ясно дали ще бъде решен.
    Иначе качеството на картината е по-добро и от най-добрата плазма.

5. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от Той Виж публикацията
    Пълен шит се оказва тази 60-та серия!!!
    Да, май така ще излезе. И освен това ощене мога да свикна согромния Motion Blur който има. Много ме дразни, а и не само - преди два дни жена ми гледа някакъв готварски канал и камерата се движи и показва едно след друго различните ястия... Еми... братче то нито едно не можахме да видим. Все едно гледам първото измислено LCD.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2002

За Motion Blur а - не съм забелязал такъв, гледам сателитни HD канали и предимно 1080р съдържание, кой ти е доставчика на телевизия?

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Той
    Определено преувеличаваш....получаваш това за което си платил. Моделът ST60 е средно бюджетен - с поносима цена и поради тази причина го препоръчвам на средностатистическият българин който държи на добра картина. Вносителите сбъркаха миналата година, като решиха да не внасят GT60 който е далеч по-добрият. Има разлика не само във филтрите на панела, но и в зареденият работен софтуер(общ за ZT, VT и GT).
    И - да при HD каналите има риск от контрастен отпечатък. Именно поради това, препоръчвам включването на Pixel Orbiter - така отпечатъците имат по "меки и плавни " контури. Освен това, няма място за притеснение - само след два дни гледане на други канали отпечатъка няма да го има.

brabusbg
    Не се забелязва Motion Blur на моят. Сложи едно LCD до твоят и им пусни еднакъв сигнал....
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-01-14 в 18:22.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

То е ясно, че бях афектиран точно след случката... Спор няма, че тук не става въпрос за перманентно прогаряне, а за Image Retention. Но въпреки това, оставам на мнението си, че ST60 хваща тези отпечатъци много по-бързо от старата ми плазма на същата марка. Сигурно си прав, че разликата е от HD контента, който все по-често гледаме, но това не променя лошият привкус, който ми оставят тези лепки.

10. Тук е от
    Jun 2013

Защо отпечатък се получава по-лесно при гледане на HD канали? Аз съм още на 70 часа и затова не смея да гледам в момента Australia Open по Eurosport. Когато гледам телевизия всичко ми е на зуум, но Евроспорт зумнат, логото не излиза изцяло извън екрана. Когато пускам заливки на потребителски режим там шрапнеса е 50. Това да ме притеснява ли?

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Абе има си го отпечатването , но пък картината си е терпач от всякъде (пък и третиране от време на време с "лентата" върши работа) и не знам за какъв Motion Blur при плазмата се говори - аз такова нещо не виждам или ако има нещо то е 100% от телевизиите , които подават така омазан сигнал . Имам 5 LCD и дори 200хц -я Самсунг (40В750) не може да се сравнява с 50ST60 в представянето при бързи сцени .

12. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Добре явно аз бъркам с понятието Motion Blur. Говоря за това накъсване на картината при движение на даден обект. Остава една накъсана следа след обекта. Не знам как може да не го виждате, но мисля че така се казва.

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Няма такова нещо при мен (поне на каналите , които гледам) - на кои канали го виждаш , на ХД канали и от HDMI има ли го ?

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от brabusbg Виж публикацията
    Добре явно аз бъркам с понятието Motion Blur. Говоря за това накъсване на картината при движение на даден обект. Остава една накъсана следа след обекта. Не знам как може да не го виждате, но мисля че така се казва.
    Да не го бъркаш с phosphor trailing.

16. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Виж публикацията
    Да не го бъркаш с phosphor trailing.

Да, точно за това говоря!
    ??? Защо е така?

17. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от brabusbg Виж публикацията
    Да, точно за това говоря!
    ??? Защо е така?
    Ами защото си от хората, които имат доста чувствително зрение и виждат и тези недостатъци на плазмата, както би трябвало да виждаш и трептенето и. Всъщност, дано не го виждаш.

Ето една стара статия, която обяснява този ефект------> What’s That Green Trail On My Plasma?

18. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от idyulgerov Виж публикацията
    Защо отпечатък се получава по-лесно при гледане на HD канали? Аз съм още на 70 часа и затова не смея да гледам в момента Australia Open по Eurosport. Когато гледам телевизия всичко ми е на зуум, но Евроспорт зумнат, логото не излиза изцяло извън екрана. Когато пускам заливки на потребителски режим там шрапнеса е 50. Това да ме притеснява ли?
    Логото излиза извън панела, но остават 2-3 от звездичките му в горния десен ъгъл. Но...понеже по време на игра камерата не се движи и като има по-дълги разигравания и за около 2 часа гледане, вчера забелязах, че се отпечатват и линиите на полето за игра . Естествено, след около 10 мин на друг канал се махат. Така че... свиквайте с леки отпечатъци, не е болка за умиране, махат се с времето.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 70 от 116 ПърваПърва ... 2060686970717280 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе