Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 60 от 116 ПърваПърва ... 1050585960616270110 ... ПоследноПоследно
Резултати от 886 до 900 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от brabusbg Виж публикацията
    Тъкмо и аз исках да споделя моите впечатление от 42ST60, който взех преди 2 седмици. Много ми харесва, но справянето на телевизора с SD сигнал е ... меко казано разочароващо. До сега си мислех че SONY-то се справят на-зле с SD сигнал, но сега виждам че е тази плазма. Вярно е че при преминаване на по-голям диагонал вече се виждат всички недостатъци на сигнала, но го сравнявах с доста други модели (само че LCD-та от 40" нагоре) и тук положението е трагично. Да и доставчика е калпав - спор няма, но при един и същ доставчик /Булсатком/, аз с HD приемник имам осезаемо много по-лоша картина (смятай щом жена ми и майка ми го виждат, а те са далеч от тези неща) от 42" четиригодишно LG LCD, със SD приемник. Доста съм разочарован честно казано от този факт. Е разбира се сега ще сменя доставчика (макар че единствената причина да стоя на него беше Формула 1), но... не е в това въпроса. Просто когато се движат букви все едно са нарязани и се кривят, същото е с образите и целия фон всъщност. Ето един футболен мач който съм снимал с камерата - не знам колко добре може да се види де, но... и така се вижда как стадиона е на пиксели а около футболистите всякаш има ореоли ( но не само около главите ).
    Panasonic 42ST60 SD quality - YouTube
    По повод формулата /и Примера Дивисион/, Виваком IPTV предлагат допълнителен пакет за TV+ и Film+

2.  

3. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Да включил съм Inteligent Frame Creation на Мин. Сега ще сменя доставчика /мисля с Мсат/ и се надявам да е по добре. Определено с ефирната ТВ нещата са доста по-добре.

4. Тук е от
    Jun 2010

TX-P50ST60E, ако от Булсат (HD приемник) мина на IPTV vivacom ще се подобрят ли SD каналите - оптичен интернет не ADSL, мерси ?

5. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от goro3 Виж публикацията
    TX-P50ST60E, ако от Булсат (HD приемник) мина на IPTV vivacom ще се подобрят ли SD каналите - оптичен интернет не ADSL, мерси ?
    Със сигурност! Аз първо мислех на Виваком, но много съм им сърбал попарата и за това ще мина на МСАТ.

6. Тук е от
    Jun 2013

Аз съм с Булсатком и 50" -ов st60 и смея да твърдя, че на сд режим картината е прилична. Но с HD приемник. Ако сте с SD приемник, не очаквайте качество. Гледам футбол и тенис и няма никакви артефакти, насичаня и прочие.
    Той одобрява това.

7. Тук е от
    Nov 2013

P50ST60, Bulsatcom, HD приемник - много съм доволен. Има поне 10-15 HD канала, от които има смисъл (HBO, Discovery, Nat Geo Wild, Eurosport и др.), а SD-то го ъпскейлва перфектно. Чакам световното с нетърпение.

8.  

9. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от idyulgerov Виж публикацията
    Аз съм с Булсатком и 50" -ов st60 и смея да твърдя, че на сд режим картината е прилична. Но с HD приемник. Ако сте с SD приемник, не очаквайте качество. Гледам футбол и тенис и няма никакви артефакти, насичаня и прочие.
    С по-малкия диагонал съм и ми позволи да не се съглася! Разбира се както сме го коментирали и друг път - всеки вижда качеството по различен начин и то е доста субективно! Под артефакти не знам какво разбираш, но насичания и прочие си има доста и.... доста други неща. За това днес ги сменям с друг доставчик и ще мога да споделя доста по обективно мнение!

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

С по-малкия диагонал съм и ми позволи да не се съглася! Разбира се както сме го коментирали и друг път - всеки вижда качеството по различен начин и то е доста субективно! Под артефакти не знам какво разбираш, но насичания и прочие си има доста и.... доста други неща. За това днес ги сменям с друг доставчик и ще мога да споделя доста по обективно мнение!
    Аз съм сигурен, че ще останеш очарован след смяната на оператора. Аз съм на същия, но ТВ е модел 2011та (GT30, 42 инча), и се справя отлично със SD каналите (дори има някои, които трудно могат да се различат от някои HD). За режим на картината ползвам "Професионален" (с пипнати баланс на бялото и нива на всеки цвят) или "THX", и двата режима са с намалена цветност и повишена острота.

П.П. Вземи си CI-модул, чрез който ще прескочиш приемника на оператора.

11. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Както писах по-горе, след смяна на оператора.... разликата в картината е осезаема! Просто съм очарован. Няма го прекаления шум и мацаница и като цяло цветовете са уникални(то това вече си е от ТВ-то де). Ни най-малко не съжалявам че смених дългогодишния си оператор.
    Само не успявам да се оправя с HBO пакета: всеки път като сменя канала (говоря само за каналите от HBO пакета) и трябва отново да избирам БГ субтитри, а и на някой канал и БГ аудио? Как да коригирам това?

12. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Хайде честито , може би за да показва БГ аудио и субтитри по подразбиране трябва да зададеш български език като интерфейс . При мен е така, а за страна съм задал ДРУГИ . Не съм сигурен, че страната има значение за този проблем .

- - - - - - - - - -
    Има ли вече най-съвършени настройки или всичко зависи от индивидуалната бройка ? Аз използвам тези на HD Fever/Koleto. Струва ми се тъмен екрана в някои моменти, въпреки че е на 400 часа панела . Дано да "светне" като старата плазма, а това стана чак след около 6 месеца ползване и в рамките на 5 години постепенно се подобряваше изображението . Възможно е и кабелната да е допринесла за това !
    Този пост е редактиран от ceco7; 11-12-13 в 01:45.

13. Тук е от
    Jun 2010

Колега, с HD приемници съм и антена Triax 110 см, HD на Булсат са добре, но от някои SD канали (местни-български, 1, 7.. нова..) не съм доволен.
    Това ,че няма артефакти и накъсвания е добре, но не достатъчно. ТВ-то е изпреварило развитието на телевизиите у нас....случвало ми се и преди с
    JVC AV-2957WE CRT TV 29 inch
    (50 кг) и София кабел преди 10-12 години може и повече. Тогава техниците измерваха сигнала (след поредното недоволство)и ме питаха- Защо съм си взел толкова голям телевизор.

14.  

15. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от ceco7 Виж публикацията
    Хайде честито , може би за да показва БГ аудио и субтитри по подразбиране трябва да зададеш български език като интерфейс . При мен е така, а за страна съм задал ДРУГИ . Не съм сигурен, че страната има значение за този проблем .
    Aко сменя страната, ще ми се разбърка подредбата на каналите както е зададена от оператора! А менюто ми е на Български! Какво ли не търсих и не правих, не мога да го оправя!

Цитат Първоначално публикувано от goro3 Виж публикацията
    Колега, с HD приемници съм и антена Triax 110 см, HD на Булсат са добре, но от някои SD канали (местни-български, 1, 7.. нова..) не съм доволен.
    Това ,че няма артефакти и накъсвания е добре, но не достатъчно.
    Да аз по-скоро SD каналите визирах, макар и HD-та да не са им с пълен битрейт, а и определено доколкото разбирам ползваш и друг ( със сигурност ) по хубав приемник от техния.

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Както писах по-горе, след смяна на оператора.... разликата в картината е осезаема! Просто съм очарован. Няма го прекаления шум и мацаница и като цяло цветовете са уникални(то това вече си е от ТВ-то де). Ни най-малко не съжалявам че смених дългогодишния си оператор.
    Само не успявам да се оправя с HBO пакета: всеки път като сменя канала (говоря само за каналите от HBO пакета) и трябва отново да избирам БГ субтитри, а и на някой канал и БГ аудио? Как да коригирам това?
    Меню->Настройки->език->"аудио" и след това в същото подменю -> "субтитри". Така си избираш желаното аудио и желания език за надписи по подразбиране.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

18. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от zlatacho Виж публикацията
    Меню->Настройки->език->"аудио" и след това в същото подменю -> "субтитри". Така си избираш желаното аудио и желания език за надписи по подразбиране.
    Благодарности, точно там са, а аз търсих ли търсих. Всичко е ОК сега! Мерси!

- - - - - - - - - -

Не съм изчел всички 60 страници на темата и се извинявам ако се повторя, но... да споделя с Вас!
    Вчера писах на съпорта на Panasonic Bulgaria за проблема с ЕПГ-то. Ето и цялата кореспонденция:

Здравейте,
    отскоро съм притежател на Panasonic TX-42ST60. Гледам телевизия през CI
    модул предоставен ми от оператора на телевизията на която съм абонат. При
    преглеждане на EPG (или бутона GUIDE от дистанционното) се появяват само
    текущите и следващите предавания. Предаванията за по-нататъчнно време
    липсват на всички канали. След разговор с оператора се оказва че проблема
    не е в тях!
    Интересуваме има ли начин това да бъде оправено и как ако може?
    Благодаря Ви предварително!
    Best Regards
    Veselin Tsonev

Уважаеми г-н Цонев
    Благодарим Ви, че се свързахте с Центъра за поддръжка на клиенти на Panasonic.
    Проблемът е във самият сигнал, тъй като телевизорите на Панасоник са тествани със друг вид сигнал.
    Работим по разрешаването му, и в момента комуникираме със други доставчици от България.
    Ще ни бъде много полезно ако може да ни изпратите повече информация, както и контакти към вашият оператор.
    С уважение,
    Денислав Янакиев
    Благодаря Ви за бързия отговор,с удоволствие бих Ви изпратил повече информация за решаването на този проблем, просто кажете каква да е тя? Доставчикът ми е МСАТ - Варна: http://www.msatcable.com/

Уважаеми г-н Цонев
    Благодарим Ви,
    За момента контакт към вашият доставчик е достатъчен, надяваме се скоро проблемът да се реши.
    Благодаря Ви за съдействието!
    С уважение,
    Денислав Янакиев

Тааа, да се надяваме само ни остава!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе