Първоначално публикувано от
brabusbg Тъкмо и аз исках да споделя моите впечатление от 42ST60, който взех преди 2 седмици. Много ми харесва, но справянето на телевизора с SD сигнал е ... меко казано разочароващо. До сега си мислех че SONY-то се справят на-зле с SD сигнал, но сега виждам че е тази плазма. Вярно е че при преминаване на по-голям диагонал вече се виждат всички недостатъци на сигнала, но го сравнявах с доста други модели (само че LCD-та от 40" нагоре) и тук положението е трагично. Да и доставчика е калпав - спор няма, но при един и същ доставчик /Булсатком/, аз с HD приемник имам осезаемо много по-лоша картина (смятай щом жена ми и майка ми го виждат, а те са далеч от тези неща) от 42" четиригодишно LG LCD, със SD приемник. Доста съм разочарован честно казано от този факт. Е разбира се сега ще сменя доставчика (макар че единствената причина да стоя на него беше Формула 1), но... не е в това въпроса. Просто когато се движат букви все едно са нарязани и се кривят, същото е с образите и целия фон всъщност. Ето един футболен мач който съм снимал с камерата - не знам колко добре може да се види де, но... и така се вижда как стадиона е на пиксели а около футболистите всякаш има ореоли ( но не само около главите
).
Panasonic 42ST60 SD quality - YouTube