Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 18 от 116 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от maxi1 Виж публикацията
    Нито едно към USB, само HDMI към кабелната през сет-топ-бокса.
    Според мен проблема е във флашката - замени я с хард диск.

TX-P50VT65
    http://www.digitalversus.com/tv-tele...ml#full-review

Panasonic TC-P60ST60 review
    http://www.hometheater.com/content/p...3d-plasma-hdtv
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 27-05-13 в 21:24.

2.  

3. Тук е от
    May 2013

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

hristoslav2
    Сайт на който евентуално не си попадал / европейски, но не английски / - FlatpanelsHD - Guide to flat panel TVs & monitors

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Едва ли ще намериш сайт, на който hristoslav2 да не е попадал.
    FlatpanelsHD е един от най-популярните сайтове за ревюта.

5. Тук е от
    May 2013

И аз така мисля, но досега не видях да е пуснал тук ревютата от този сайт за плазмените панели на Панасоник от тази година

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от evgsta2 Виж публикацията
    hristoslav2
    Сайт на който евентуално не си попадал / европейски, но не английски / - FlatpanelsHD - Guide to flat panel TVs & monitors
    Я пробвай пак :rolleyes: писали сме си на мейлите с Расмус Ларсен - знае за Сетком
    FlatpanelsHD • View forum - TVs

Цитат Първоначално публикувано от evgsta2 Виж публикацията
    И аз така мисля, но досега не видях да е пуснал тук ревютата от този сайт за плазмените панели на Панасоник от тази година
    Погледни таблицата от втори пост...

7. Тук е от
    Nov 2012

Здравей те телемани, да споделя случката си с плазма st50st, за която молех за помощ вещи и компетентни .
    Плазмата която закупих си беше нова (не мостра) ден или два по време на разработка се загледах по панела,и забелязах вертикална леко тъмна в самия десен край линия.
    Мина се време и занесох плазмата до сервиза им.(Технополис)
    Там застоя 28 дена и днес я монтирах най-накрая у дома с надеждата ,че всичко с тъмни ленти и т.н. е заличено или премахнато (да няма тъмна вертикална леко тъмна линия в десния край).
    Познат от сервиза сподели,че не са правили нищо по плазмата,а са я пуснали 2 дена на предаване от местна кабеларка.
    Не е отваряна плазмата личи си,казаха да не позиционирам настройките на минимум..

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

То е ясно от 2 години, че Панасоник не признават тинтовете за дефект/пише го в сума ти форуми/...Когато го купи и се оплака, аз ти писах да го смениш още на другият ден, ама ти си инат. :rolleyes: имаше 3 дни след покупката да го направиш...

10. Тук е от
    Nov 2012

Е поне за сега с по високи стойности не се забелязва абсолютно нищо по панела.
    на малко повече от 1:3 са ми настройките
    Благодаря на христослав

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от maglata75 Виж публикацията
    Е поне за сега с по високи стойности не се забелязва абсолютно нищо по панела.
    на малко повече от 1:3 са ми настройките
    Благодаря на христослав
    Гледай в режим Кино

12. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Здравейте почитатели на плазмите,
    Е престраших се и от няколко дена вече имам 50ST60. Засега съм повече от доволен - феноменална картина. Гледам го на режим реалистично кино, с някои малки корекции на цветовете и доста намален контраст. Панела е способен на завиден контраст и яркост съпоставима с LCD панел. Единствения негатив засега е лекия бъзинг, които се чува само при почти намален звук, но не е болка за умиране. Вградения плеър е перфектен - никакви грижи с руския DLNA сървър, плейва всичко със субтитри. Изобщо адмирации за Панасоник - таз годишните им модели са страхотни.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от koleto Виж публикацията
    Здравейте почитатели на плазмите,
    Е престраших се и от няколко дена вече имам 50ST60. Засега съм повече от доволен - феноменална картина. Гледам го на режим реалистично кино, с някои малки корекции на цветовете и доста намален контраст. Панела е способен на завиден контраст и яркост съпоставима с LCD панел.
    Честито! Купи ли му допълнителни 3 год. гаранция?
    За контрастът, зависи с какво го съпоставяш...ако е с IPS e завиден, ако е с VA на Шарп или Самсунг не толкова. Иначе в останалото е завидна картината.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Мисля да му взема още три години, че нищо не се знае. Колко е нормалната настройка на контраста? За мен лично дисплея е супер дори и при стойности под 50, калибраторите дават стойности над 80 които ми се струват прекалено много.

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от koleto Виж публикацията
    Мисля да му взема още три години, че нищо не се знае. Колко е нормалната настройка на контраста? За мен лично дисплея е супер дори и при стойности под 50, калибраторите дават стойности над 80 които ми се струват прекалено много.
    Къде ги дават тези стойности?...по-скоро до 60., но пък всеки си има вкус. А, по принцип в началото е добре да се гледа на по-занижени настройки.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@koleto, колега от голямото семейство на Philips ЧЕСТИТО и първия въпрос е в пряко сравнение как е 50ST60 в резкостта, финитета на тънкия детайл, блясъка на нюансите и т.н. знаеш за какво говоря и как при почти всички други марки всичко това липсва и не е така съвършенно изразено?
    Този пост е редактиран от soon; 31-05-13 в 22:04.

18. Тук е от
    Dec 2009

Пичове, и аз да се похваля тука и да задам поредната доза въпроси!
    Днес капарирах една плазмичка 50ST50 ot tehnopolis. След като моята P42S10 даде дефект на 3тата година и не е в гаранция реших да купувам нова. Купих този защото все още имат не разпечатани бройки и като цена/качество според мен е по-добър избор от ST60. Ще му взема 5 годишна гаранция и за сега няма да купувам очила. 5% отстъпка и цената е около 1700лв с гаранцията. Прочетох много похвали за този модел и реших че не мога да пропусна и да си купя ЛЕД Сега само лед в уискито като пристигне телевизора. Нека да задам няколко въпроса за да съм подготвен за експлоатацията му.
    На коя държава се слага за търсене на цифрова кабелна телевизия?Ако се върже директно лаптоп с мрежов кабел може ли да се влиза от тв-то в шерната папка на лаптопа и да се гледа филм?
    Други очила съвместими с тв-то(по-евтини)?
    Не ми е първа плазма, но все пак нещо по-специфично за модела което да ме очаква при първоначалното пускане и разработване?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 116 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе