Според мен проблема е във флашката - замени я с хард диск.
TX-P50VT65
http://www.digitalversus.com/tv-tele...ml#full-review
Panasonic TC-P60ST60 review
http://www.hometheater.com/content/p...3d-plasma-hdtv
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Според мен проблема е във флашката - замени я с хард диск.
TX-P50VT65
http://www.digitalversus.com/tv-tele...ml#full-review
Panasonic TC-P60ST60 review
http://www.hometheater.com/content/p...3d-plasma-hdtv
Този пост е редактиран от hristoslav2; 27-05-13 в 21:24.
hristoslav2
Сайт на който евентуално не си попадал / европейски, но не английски / - FlatpanelsHD - Guide to flat panel TVs & monitors
Едва ли ще намериш сайт, на който hristoslav2 да не е попадал.
FlatpanelsHD е един от най-популярните сайтове за ревюта.
И аз така мисля, но досега не видях да е пуснал тук ревютата от този сайт за плазмените панели на Панасоник от тази година
Я пробвай пак :rolleyes: писали сме си на мейлите с Расмус Ларсен - знае за Сетком
FlatpanelsHD • View forum - TVs
Погледни таблицата от втори пост...
Здравей те телемани, да споделя случката си с плазма st50st, за която молех за помощ вещи и компетентни .
Плазмата която закупих си беше нова (не мостра) ден или два по време на разработка се загледах по панела,и забелязах вертикална леко тъмна в самия десен край линия.
Мина се време и занесох плазмата до сервиза им.(Технополис)
Там застоя 28 дена и днес я монтирах най-накрая у дома с надеждата ,че всичко с тъмни ленти и т.н. е заличено или премахнато (да няма тъмна вертикална леко тъмна линия в десния край).
Познат от сервиза сподели,че не са правили нищо по плазмата,а са я пуснали 2 дена на предаване от местна кабеларка.
Не е отваряна плазмата личи си,казаха да не позиционирам настройките на минимум..
То е ясно от 2 години, че Панасоник не признават тинтовете за дефект/пише го в сума ти форуми/...Когато го купи и се оплака, аз ти писах да го смениш още на другият ден, ама ти си инат. :rolleyes: имаше 3 дни след покупката да го направиш...
Е поне за сега с по високи стойности не се забелязва абсолютно нищо по панела.
на малко повече от 1:3 са ми настройките
Благодаря на христослав
Здравейте почитатели на плазмите,
Е престраших се и от няколко дена вече имам 50ST60. Засега съм повече от доволен - феноменална картина. Гледам го на режим реалистично кино, с някои малки корекции на цветовете и доста намален контраст. Панела е способен на завиден контраст и яркост съпоставима с LCD панел. Единствения негатив засега е лекия бъзинг, които се чува само при почти намален звук, но не е болка за умиране. Вградения плеър е перфектен - никакви грижи с руския DLNA сървър, плейва всичко със субтитри. Изобщо адмирации за Панасоник - таз годишните им модели са страхотни.
Мисля да му взема още три години, че нищо не се знае. Колко е нормалната настройка на контраста? За мен лично дисплея е супер дори и при стойности под 50, калибраторите дават стойности над 80 които ми се струват прекалено много.
@koleto, колега от голямото семейство на Philips ЧЕСТИТО и първия въпрос е в пряко сравнение как е 50ST60 в резкостта, финитета на тънкия детайл, блясъка на нюансите и т.н. знаеш за какво говоря и как при почти всички други марки всичко това липсва и не е така съвършенно изразено?
Този пост е редактиран от soon; 31-05-13 в 22:04.
Пичове, и аз да се похваля тука и да задам поредната доза въпроси!
Днес капарирах една плазмичка 50ST50 ot tehnopolis. След като моята P42S10 даде дефект на 3тата година и не е в гаранция реших да купувам нова. Купих този защото все още имат не разпечатани бройки и като цена/качество според мен е по-добър избор от ST60. Ще му взема 5 годишна гаранция и за сега няма да купувам очила. 5% отстъпка и цената е около 1700лв с гаранцията. Прочетох много похвали за този модел и реших че не мога да пропусна и да си купя ЛЕД Сега само лед в уискито като пристигне телевизора. Нека да задам няколко въпроса за да съм подготвен за експлоатацията му.
На коя държава се слага за търсене на цифрова кабелна телевизия?Ако се върже директно лаптоп с мрежов кабел може ли да се влиза от тв-то в шерната папка на лаптопа и да се гледа филм?
Други очила съвместими с тв-то(по-евтини)?
Не ми е първа плазма, но все пак нещо по-специфично за модела което да ме очаква при първоначалното пускане и разработване?