Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 97 от 116 ПърваПърва ... 47879596979899107 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,441 до 1,455 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2010

Отговор: Panasonic Plasma телевизори - част 4

Цитат Първоначално публикувано от Muscarin Виж публикацията
    Ами в Технополис няма плазми в момента. По- скоро ми се върти да рискувам и да ги взема. Цената им е 39 лв. в момента, пък каквото това.
    Може да ги пробваш и върнеш в рамките на 3 дни по закон ! Тествай смело

2.  

3. Тук е от
    May 2013

Мерси, ще пробвам и ще пиша!

4. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

мда ве то връщанка

5. Тук е от
    May 2013

Преди година-две мислих да купувам очилата на Самсунг и човека в технополис беше съгласен да ми ги продаде и евентуално да му ги върна, ако всичко по опаковката е наред. Може би си зависи от магазина.

6. Тук е от
    Jun 2011

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от davvad Виж публикацията
    Здравейте,
    имам плазма G20 и при пускане на youtube ми изписа, че от On April 20, 2015, we will no longer support the YouTube app on certain device.. :-(
    Има ли решение?
    https://support.google.com/youtube/answer/6098135?hl=en
    Имам съсед с TX-P42GT30 със същият проблем. Тъй като не намерих решение, някой знае ли какво може да се направи по въпроса?

7. Member
    Тук е от
    Oct 2012

По темата с judder-а при панасоник, повечето филми и сериали работят на 25fps. Повечето се оплакват най-вече от тв ефира и по-специално като се подава PAL сигнал @50hz.

Та въпроса ми е 50hz Judder-а при Panasonic ще се проявява ли при гледане на филми от РС, т.е. през HDMI @ 60hz. При игри не смятам, че ще има проблем с оглед на това, че те работят на 60fps.

EDIT: обърках темата, нека се премести в другата. Тъй като въпроса се отнася за LCD серията на Панасоник. Извинявам се.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Телевизорите на панасоник са много чувствително към стандартите за телевизия. Всичко зависи от подаваният видеосигнал.
    Всяко едно отклонение (нестандартни резолюция или кадри в секунда) води до трептене на картината.

10. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Това го разбрах, въпроса ми беше дали при подаване на сигнал от РС @ 60hz @ 25fps. Би трябвал при този случай да няма проблеми?
    ТВ почти не се гледа, освен мачове.

11. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Леко длъжка история:
    Какво му се случи на моя P50ST60E... Голяма издънка! Преди няколко седмици, докато бях на работа - имаше буря със светкавици. Прибирам се в къщи - ТВ-то не пали!? Плазмата, компа, ресийвър и булсатски приемник, са включени към UPS. Значи, като удря светкавицата, цели конвертора на сат. антената, издънва приемника и през HDMI - гърми мейн борда на талавизора. Отзад имам и включена кабелна през гръморазрядник, и той заминал - хвръкнала му беше чак капачката. Компа, добре че е през рутер, че само той заминал... Другото ми ТВ - ЛъГъ LCD... и то умряло. Имам познат ТВ техник, та той ме осветли къде е повредата. Вика - "Търси мейн борд в ибей и аз ще търся по моите канали."
    Преглеждам за цени в нета, има, но в щатско - 150 доларя и нагоре, а ще трябва и ДДС и мито да се плати. Виждам един жабар, продава точно това, което ми трябва - 55 евра. Написал, че платката е от нов телевизор, продава по причина на счупен панел в магазина му. Търговец го раздава... Но - греда, шипва само в Италия. Звъня на мой познат живеещ там и купувам платката с доставка до неговия адрес. Всичко хубаво, но жабето - не еб@ва да праща!? Пиша му на ингилизки - нъцки. Викам си - тоя ме цака с топла бира!!! Подготвям се вече психически, че ще трябва да отварям кейс в пей пал и т.н. И изведнъж, моя човек в Италия, ми звъни - платката пристигнала. Четири седмици доставка от един град до друг на 200 км. разстояние!? Абе, тия араби ли са, какви са!?
    Точно за четири дена платката дойде при мен, прати ми я по негов човек, извършващ куриерски услуги от жабарско. Сега преди час го пуснахме и вече е в къщи. Статус 4 е на А0001, панелът ми е вече на 4500 часа.
    И те такива филми... И такова не ми се беше случвало. Можеше да отскоча и да взема някое сносно LCD, но сърце не ми дава, като се знам че съм перфекционист и ще му намирам кусури в черното.
    П.П. Платката е от вида - TNPH1045 1A TXN/A1WZUB

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Сложи гръморазрядник и на кабела от приемника на булсат.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-06-15 в 19:21.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от Той Виж публикацията
    Можеше да отскоча и да взема някое сносно LCD, но сърце не ми дава, като се знам че съм перфекционист и ще му намирам кусури в черното.
    Ами вземи един олед...не казваш дали си съживил лсд-то...

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

LCD-то и то беше за дъно, забравих да спомена, че беше вързано към втория ми приемник на булсатя. И там същия удар, гори приемника и през HDMI в ТВ-то. Майстора намери дъно за ден, че не е такава екзотика.
    Христославе, за първи път чувам за гръморазрядник за HDMI кабел. Има ли наистина такова "животно"?!

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Христославе, за първи път чувам за гръморазрядник за HDMI кабел. Има ли наистина такова "животно"?!
    По-скоро има предвид на кабела от конвертора към СТБ да сложиш .

Защита от гръмотевици
    Той одобрява това.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Светльо ти е отговорил. Няма смисъл на HDMI кабела, защото ще ти изгори приемника...затова се слага между антената и приемника.

Panasonic 40CS520E (CS520E) Full HD Smart televizor – recenzija | HD Televizija - HDTV eZine
    превод
    HR to BG
    B тaзгoдишнитe мoдeли нa Раnаѕоnіс мoжe дa избиpaтe измeждy 5 paзмepa нa cyбтитpитe, цвeтът, пoзициятa, ĸaĸтo и дa ĸopигиpaтe cинxpoнизaциятa c видeoтo.5 и 6-тa cepия нe пoддъpжaт DТЅ. Фopмaт Dоlbу Dіgіtаl 5.1 фyнĸциoниpa нopмaлнo.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-06-15 в 22:49.

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Fusion IPTV приложението на Булсат вече и за тв Панасоник .
    Той одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе