Май - не може ... не знам как стои въпроса с подобна "услуга" в сервиз .
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Май - не може ... не знам как стои въпроса с подобна "услуга" в сервиз .
ЧНГ на всички!!! И да ви попитам някой има ли проблем с безжичната мрежа. Телевизора е Panasonic 42ST60 и губи връзката с рутера ( Tplink1043ND) 1-2 седмици след като я настроя. ( не мога да кажа точно колко време тъй като мрежата я ползвам почти само за филми с медия сървър ). Проблема е , че след това телевизора не открива WiFi мрежата ми, дори и ръчно като въведа SSID и парола . Трябва да го изключа от захранването за около 10-15мин. и след това няма проблем до следващия път. Кофти WiFi модул на телевизора или проблема е в настройки/рутер? Към рутера имам вързани два компютъра , таблет , смартфони и няма проблем с тях, така че по-скоро проблема е в телевизора?
И при мен го има на 42st50. Оправя се като изключа телевизора за 5-10 мин и рестарт на рутера
Това се чудя и аз, за сега нищо не съм предприел. Факт е, обаче, че освен горепосоченият проблем, при мен и реагира по-късно на натиснат бутон в ютуб плеъра, отколкото със стария фирмуеър. Иначе, не ми губи връзката с рутера при мен, рутерът ми е Linksys WRT120N, който си е доволно стар модел вече.
Някой може ли да ми каже как да си сканирам на Тв-то за да хвана ефирната телевизия на телевизора от подписа му че вече 10 мин. гледам и не намирам от къде?
Меню -> Настройка -> DVB-C меню настройки -> OK -> Добави TV сигнал -> маркираш DVB-T -> OK
После го пусни да сканира на DVB-T
Благодаря ти за бързия отговор. А толкова търсих
Малко ми е мъчно, но я кажете с какво да сменя плазмата, че вече втора се разваля?
Който е минал от плазма на LED какво е взел? Кой телевизор има близки до плазмата цветове, да му обърна внимание?
Прочети написаното в началото на първи пост !!! Това не е тема за избор.
mod/edit
Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-01-15 в 19:27.
Здравейте,
имам Панасоник 65ST60 от около година и съм супер доволен. Вчера обаче реших за първи път да изгледам едно филмче 3д и като пуснах очилата - мигат!
Смисъл ту е по-светло, ту по-тъмно - адски дразнещо и съответно не можах нищо да изгледам, защото направо не заболяха очите! Някой има ли идея на какво се дължи това. Индикатора за батерията е повече от половината и не съм я сменял. Като го купих пуснах едно 3д филмче за проба и не помня такова нещо.
Пробвах и на PlayStation 3, но там е още по страшно защото образите са много ярки а картината доста по светла от колкото на филм.
Като пуснеш 3Д в съответните настройки има избор на честота 50 или 60хц - при мен на 60хц си трептеше сериозно особено ако има светеща лампа в стаята .
Като пуснеш очилата, забелязваш ли потъмняването на картината? Да няма проблем в сдвояването на очилата с телевизора?
Имам само цифрова ефирна телевизия и от няколко дни наблюдавам, че ТВ гайда показва програмите на всички телевизии 2 дни напред. Доскоро показваше само две предавания напред, не на всички телевизии. Идеи как се е получило това?![]()
Може и да са приложили стандартите по-които EPG работи коректно. Има ли някой от Близу да сподели дали при тях работи EPG нормално ?