Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 87 от 116 ПърваПърва ... 3777858687888997 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,291 до 1,305 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница /част 4/

Проблема с линията, ще се появява и изчезва периодично, като времето през което е на екрана, постепепно ще се увеличава докато накрая, не остане за постоянно. Затова ти казах да чукнеш с ръка по рамката на корпуса - в областа в която лентата започва. Така има вероятност да се прекъсне контакта и лентата пак да се появи.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2010

Да се надявам това да стане в период до една година или изобщо да не се показва вече тая черта. Снощи почуках панела в края там дето излизаше линията но нищо не се показва. Добре че не го занесох веднага в сервиза, щаха да го пуснат на другия ден - работи си и щяха да ми го върнат (отремонтиран)....

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Съмнява ме ,че по-хладното време сега също е спомогнало за временното изцеляване и след повишаването на температурите пак ще ти се появят чертите .

5. Тук е от
    Nov 2010

Да, бяхте прави, снощи чертата пак се появи, отначало беше доста наситена, след 3-4 часа поизсветля. Ще видя довечера още ли е там, на какви интервали ще ми изчезва и появява, че ако го закарам до сервиза във Варна, да не изчезне пак и само да се разкарвам излишно.

6. Тук е от
    Apr 2014

Здравейте телевизора ми е TX-P42UT60E 3D PLASMA и въпроса ми е дали и как ако може да си увеличавам субтитрите когато гледам филм. Не знам този въпрос може да е коментиран някаде по назад но аз не намерих инфо , за това ще съм благодарен ако някой може да се отзове. :rolleyes:

7. Тук е от
    Jun 2014

Привет на всички!И аз имам проблема с чертата на моят 42GT30.На 29.05 го приеха в сервиза и констатираха проблемът.Дотук добре,след две седмици ще ми изпратят документите за друг,ами сега!Бях се навил с доплащане за 50ST60,но виждам че го има в 12 магазина на Технополис.Това ще рече че всички са мостри на много часове работа...Задължително ли телевизорът който ще взема с доплащане или не трябва да е плазма?Не може ли да бъде LED?И другото, в гаранцията пишеше че ако остават по-малко от две години до изтичане на гаранцията се изписва цялата гаранция на новият телевизор.По принцип 2 години,а в момента до 30.06 гаранцията за Panasonis smart tv е 5 години .Това дали значи че ще получа телевизор с такава гаранция?Благодаря ...

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Ако при замяна на уреда в магазина намерят същия като твоя телевизор в склада или във веригата като цяло (това е почти невъзможно) ще ти го сменят с твоя си модел. Не намерят ли , тогава можеш срещу парите си по фактурата от стария уред да си купиш каквото пожелаеш в магазина. Според мен твоят телевизор е струвал поне 1800 лв. през 2011 г и ще ти стигне сумата по фактура за доста голям избор . По твое желание и с доста разправии може и да ти върнат парите. Обикновено гледат да не връщат пари . Успех
    Този пост е редактиран от ceco7; 13-06-14 в 23:39.

10. Тук е от
    Jun 2014

Благодаря на ceco7 .Много ми се искаше пак да взема плазма,но като гледам ще се мъча с някакъв LED...Жалко, перфектна картина,а и не уморява очите.В началото на годината брат ми си взе 42FT60,разочароващо черно,на всичкото отгоре за половин час гледане ме заболяха очите.Ще се почудя още за 50ST60,но най добре да се въоръжа с инфо и на място да реша.Ама пусто шубе,вече две плазми с един и същи проблем при мен...

11. Тук е от
    Dec 2008

Здравей syrbakar, наскоро желаех да си купя online 50VT60, защото беше на по-добра цена от магазина, като задължително щях да напиша, че желая да не е мостра, иначе няма да го платя при доставка и го връщам. Натискай ги бутона "Купи Онлайн" ми излезе следното съобщение:
    Поради ограничени количества, вашата поръчка не може да бъде изпълнена на този етап. Моля, попълнете вашето име и телефон/e-mail за връзка. Наш оператор ще се свърже с Вас.
    , както да напиша телефон, име и мейл. Обади ми се вежлив господин и ми каза, че всичките им бройки от този модел са мострени и ако желая да си избера друг модел. Също така ми обясни, че когато не се добавя директно в количката, а ми излиза този надпис, то това е мостра. Попитах го и за 55VT60, но и от него имаше само мостри. Пиша ти това, защото именно 50ST60 се добавя в количката и според обясненото ми означава, че имат и запечатана бройка. Побързай и си направи твърда уговорка, може да е една единствена.

PS. Преди 5 дни успях да взема последната разпечатвана бройка 55VT60 от Техномаркет и сега се разработва със заливки. Много як телевизор, ще съм благодарен някой да сподели настройките си.

Този пост е редактиран от Bronxi; 15-06-14 в 02:51.

12. Тук е от
    Jun 2014

Привет Bronxi,55VT60,еха честито и със здраве да си го ползваш ...В понеделник ще звънна в Panasonic,ще видя какво ще се договорим...

13. Тук е от
    May 2013

Цитат Първоначално публикувано от Alexandar Atanasov Виж публикацията
    Здравейте телевизора ми е TX-P42UT60E 3D PLASMA и въпроса ми е дали и как ако може да си увеличавам субтитрите когато гледам филм. Не знам този въпрос може да е коментиран някаде по назад но аз не намерих инфо , за това ще съм благодарен ако някой може да се отзове. :rolleyes:
    Коментирано е. За съжалени не можеш да промениш шрифта.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2014

Цитат Първоначално публикувано от Muscarin Виж публикацията
    Коментирано е. За съжалени не можеш да промениш шрифта.
    Ахам ясно.... Блгодаря все пак.

16. VPM
    VPM е офлайн
    Member
    Тук е от
    Nov 2006
    Живее в
    София

Здравейте,
    От около 2-3 г. имам P46G30. От известно време се чува шум зад горния ляв ъгъл на панела. Много е дразнещ когато гледам нещо тихо, иначе не се чува. Въпросът ми е какъв може да е проблемът и ако трябва да ходя в сервиз - кой извънгаранционен бихте ми препоръчали за София?
    Благодаря предварително!

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Захранващият блок.

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Това е отговора на Панасоник за проблема с EPG-то (показване само "сега-следващ") -
    "Благодарим Ви, че се свързахте с Центъра за поддръжка на клиенти на Panasonic.

Нашите техници все още работят по този проблем, и ще уведомим всички наши клиенти, когато имаме повече информация."

Интересно още колко години ще им трябват , след като проблема е от поне 2 ?!?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 87 от 116 ПърваПърва ... 3777858687888997 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе