Здравей syrbakar, наскоро желаех да си купя online 50VT60, защото беше на по-добра цена от магазина, като задължително щях да напиша, че желая да не е мостра, иначе няма да го платя при доставка и го връщам. Натискай ги бутона "Купи Онлайн" ми излезе следното съобщение: Поради ограничени количества, вашата поръчка не може да бъде изпълнена на този етап. Моля, попълнете вашето име и телефон/e-mail за връзка. Наш оператор ще се свърже с Вас.
, както да напиша телефон, име и мейл. Обади ми се вежлив господин и ми каза, че всичките им бройки от този модел са мострени и ако желая да си избера друг модел. Също така ми обясни, че когато не се добавя директно в количката, а ми излиза този надпис, то това е мостра. Попитах го и за 55VT60, но и от него имаше само мостри. Пиша ти това, защото именно 50ST60 се добавя в количката и според обясненото ми означава, че имат и запечатана бройка. Побързай и си направи твърда уговорка, може да е една единствена.
PS. Преди 5 дни успях да взема последната разпечатвана бройка 55VT60 от Техномаркет и сега се разработва със заливки. Много як телевизор, ще съм благодарен някой да сподели настройките си.