CS620E с 100Хз матрица ли е като CS630E или 50Hz като CS520?
CS620E с 100Хз матрица ли е като CS630E или 50Hz като CS520?
Нямам нищо против - всеки си има собствено възприятие , но аз до сега честно казано не се сещам за модел на реномиран производител , при който най-ниската серия да се справя по-добре при ъпскейл от по-високите (до колкото може да се сравни "на око") , то в последно време май това е основното (+ представянето на бързи сцени) , в което високите серии са по-добри от ниските ...
Последните години високите серии май само от екстри го докарват, а като ги махниш и от картината им, май нищо не остава?
Практиката в наблюденията ми показва, че колкото един модел е по-опростен и сведен само до картина, то и тя е максимално добра. Почнат ли да товарят с глупости даден телевизор и ... хоп веднага цъфва, че не става за гледане. Полза и от 100 Hz панели до сега не съм видял.
Kaĸ дa видим зapaбoтeнитe чacoвe?
Koличecтвoтo зapaбoтeни чacoвe мoжe дa ce види в пoтpeбитeлcĸoтo мeню:
Меnu -> Неlр -> Ѕуѕtеm Іnfоrmаtіоn - нa peд Ѕtаtuѕ4(Меnu -> Неlр -> Vеrѕіоn -> Ѕtаtuѕ4.).
Чиcлoтo cлeд бyĸвaтa пpeдcтaвлявa зapaбoтeнитe чacoвe. Kaтo yвeличaвa cтoйнocттa cи c eдиницa, нa вceĸи 60 минyти "зapaбoтeнo" вpeмe.
[Cтaтyc 4 зaпoчвa c A дo 100 чaca, cлeд тoвa В зa 100-199 чaca, cлeд тoвa С.....]
Хайде спри да се друсаш...
Хайде спри да се друсаш...
Спрете тоя луд SOON най-после, че кучетата ми се разлаяха!!!
P.S. Христе, ама направо си комсомолски секретар, ако изобщо младите могат да разберат за какво иде реч!
ПОКЛОН!
Panasonic Firefox My Home Screen 2.0 review | TrustedReviews
Развиват се бързо Mozilla направиха операционна система само за телевизор, за разлика от недоразумението Андроид за Сони ......
Хм , скоро не съм го пускал на тв - довечера ще видя как е .
Тръгна и при мен,вероятно е от нета.Между другото тези настройки https://www.avforums.com/threads/pan...tings.1893181/ паснаха много добре,картината стана чудесна.Поздрави
Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-09-15 в 21:53.
Vincent Teoh кърти: For Sale: Used Panasonic ZT Plasma. And One Left Kidney.
"As out-of-this-world as its image quality is, the Panasonic CZ950/ CZ952 is primarily positioned as an aspirational luxury product for those who desire the finer finest things in life. Think Ferrari sports cars, Cristal champagne, Gazanio and Girling shoes."
И Аз като любител на изящните неща заслужавам един CZ950/ CZ952, но първо ще събирам за Ферари.
Правилно ли съм прочел и разбрал ,че сега пък не потдържат ДТС звук,а пък са оправили субтитрите да могат да се коригират на големина в таз годишните модели .Еми то всички ЗД-та и Блурей рипове по големите са с ДТС-звук.
Правилно си разбрал - тази година са икономисали от лицензионната такса за DTS, но за сметка на това са добавили настройки за субтитрите.