Страница 34 от 46 ПърваПърва ... 24323334353644 ... ПоследноПоследно
Резултати от 496 до 510 от общо 678
Like Tree98Одобрявам

Panasonic телевизори 2015

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    Видин

Отговор: Panasonic телевизори 2015

Здравейте.И аз да се похваля с чисто нов 49CX-740.Имам няколко въпроса към по-знаещите:

1.Може ли да се инсталират приложения различни от тези от маркета и как?Например Popcorn time.Видях,че май имат подръжка за Firefox OS.

2 Коя държава трябва да избера при настройките за каналите.България липсва.

3.Малко гадно впечатление ми направи една бяла прозираща ивица по средата на телевизора.Около две педи започва от долу и стига до средата.Най интересно ми стана,че се вижда само на черно и то не винаги.Гледах Хабъл 3Д и на едно място е забележима,а на следващия отново тъмен кадър липсва.Забелязвам я и на част от програмите както и в самото меню на телевизора.Оставил съм само Intelligence frame creation на Min,всичко друго е Off.Някакви идеи?

4.Ако може някой със същия телевизор да си постне настройките или да даде линк.Предполагам,че и за CX-750 също ще станат.

Това е засега ако iмате въпроси питайте смело.Ще се постарая да ви отговоря доколкото мога.
    Този пост е редактиран от bibobore; 23-10-15 в 10:07.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

С 2 дистанционни ли е в кашона.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Ходи го връщай и пробвай на място новия, като увеличиш яркостта и му пуснеш RGB+Black заливките за да избегнеш бройка с калпав панел. Гледай внимателно за еднородност на подсветката!
    Успех!!!

5. Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    Видин

Цитат Първоначално публикувано от kar4o73 Виж публикацията
    С 2 дистанционни ли е в кашона.
    Да с две е.

-

- - - - - - - - - -

soon тук не си прав.Оказа се,че всеки вход си има опция за различни настройки на картината,както и основния екран на телевизора+самото 3Д.Не знам дали правилно го обясних.След малко човъркане проблема изчезна.
    Този пост е редактиран от bibobore; 23-10-15 в 15:02.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bibobore Виж публикацията
    3.Малко гадно впечатление ми направи една бяла прозираща ивица по средата на телевизора.Около две педи започва от долу и стига до средата.Най интересно ми стана,че се вижда само на черно и то не винаги.Гледах Хабъл 3Д и на едно място е забележима,а на следващия отново тъмен кадър липсва.Забелязвам я и на част от програмите както и в самото меню на телевизора.

След малко човъркане проблема изчезна.
    Нещо не разбрах..я качи една снимка, да я видим тази ивица.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от bibobore Виж публикацията

soon тук не си прав.Оказа се,че всеки вход си има опция за различни настройки на картината,както и основния екран на телевизора+самото 3Д.Не знам дали правилно го обясних.След малко човъркане проблема изчезна.
    За кое не е прав? Моделът е доста добър и ще е жалко, ако има някакъв дефект. А тази ивица, ако се появява по време на гледане е притеснително.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2015

Здравейте.След много колебания се спрях на panasonic tx-40cs630e.Кажете ми правилен ли е избора ми.По принцип си търся телевизор около 1000 лв ,задалжително 3д и смарт.Има няколко модела LG ,но засега клоня кам панасоника.Имам и няколко въпроса :добро ли е 3д- то.Не виждам има ли очила в комплекта .Защо е с 2 дистанционни ?

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Добър избор за дистанция до 1.5-2м. Иначе Panasonic 50CS630 e по-правилен за 1299лв.
    Относно 3Д - върви и тествай малко, дали ти понася активното 3Д, въпреки че на 40" е все тая...търси по-голям диагонал.

11. Тук е от
    Jun 2015

Тоест при активното 3д трябва да си закупя отделно очилата така ли ?

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от ники1 Виж публикацията
    Тоест при активното 3д трябва да си закупя отделно очилата така ли ?
    Ще ги купуваш, ако не са вклчени в окомплектовката. За конкретният модел - да. По-важното е как ти понася самата технология. Пасивната е по-щадяща за сетивата.

13. Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    Видин

Ивица няма.Просто един от подобрителите на картината кара панела да осветява от долу.Оправих се.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

PREVIEW: Panasonic Ultra-HD-Fernseher TX-55CXW804 – Erstklassiges Bild, hohe Betriebssicherheit? | AREA DVD
    google превод de to en

Review: Panasonic 55″ TC-55CX800U 4K Ultra HD TV | HD Guru

Panasonic 50CX700E - видеопанел V500DK1-KS5 Innolux http://www.hdtv.com.pl/obrazywp/obra...s_P1740788.JPG
    CHIMEI INNOLUX V500DK1-KS5 Overview - Panelook.com

Да напомня

Channel List Editor for Samsung, LG, Toshiba and Panasonic TVs
    ChanSort download | SourceForge.net
    https://github.com/PredatH0r/ChanSort

Description
    ChanSort позволява да организирате вашият лист с TV канали на вашият компютър. Тя поддържа:
    * Samsung серии B,C,D,E, F, H и J
    * повечето LG модели пуснати 2009-2015
    * Panasonic модели пуснати 2011-2015 (svl.db или svl.bin)
    * Toshiba модели пуснати 2009-2012 (zip/chmgt.db )
    * VDR channels.conf lists

НОВО:
    * Full support for Samsung J series

ИЗИСКВАНИЯ:
    * Microsoft .NET Framework 4.0 (Full)
    * Microsoft Visual C++ 2010 x86 Redistributable Package
    * Microsoft Windows XP SP3 or later

Характеристика:
    Потребителски интерфейс на английски, немски (частично преведени на руски и португалски)
    Нанесете референтните списъци за възстановяване на предварително определен ред
    Пренареждане на канали (въведете номера директно, използвайте нагоре / надолу бутони или плъзнете & капка)
    Преименуване на канали
    Изтриване на канали
    Управление на списъци с предпочитани и родителски заключване
    Multi-избор, за да добавите / преместване / изтриване / флаг няколко канала едновременно
    Unicode поддръжка за имената на каналите (на латиница, кирилица, гръцки, ...)

Програмата поддържа редактиране файла със списъка с канали svl.db от Panasonic.
    За редакция на списъка с канали трябва:
    1. Поставете чиста USB карта памет в компютъра.
    2. В прозореца USB с десният бутон на мишката създайте New Text Document.txt
    3. Името и разширението на файла преименувайте в hotel.pwd (други файлове на картата не трябва да има!)
    4. Включете телевизора, и поставете в него USB картата памет с файла hotel.pwd
    На екрана на телевизора автоматично се появява съобщение:
    Data copy (Hotel)
    Input password ----
    5. Използвайки дистанционното въведете парола 4850
    6. Почакайте, докато телевизора копира данните на USB картата памет (на екрана трябва да се появи съобщение), и извадете картата.
    7. Изключете телевизора.
    8. USB картата памет поставете в компютъра, и отворете създадената от телевизора папка hotel_setup. В папката трябва да има файл svl.db (списък с каналите), който може да отворите и редактирате с програмата ChanSort.
    9. Съхранете отредактираният файл svl.db в същата тази папка.
    10. Включете телевизора, и поставете в него USB картата памет с файла и папката.
    На екрана на телевизора автоматично се появява съобщение:
    Data copy (Hotel)
    Input password ----
    11. Използвайки дистанционното въведете парола 4851
    12. Почакайте, докато телевизора копира данните от USB картата памет (на екрана ще се появи съобщение), и изкарайте картата.
    13. Изключете телевизора.

Забележка: самият аз не съм ползвал програмата и не съм я проверявал.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 31-10-15 в 16:55.

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2015
    Живее в
    Бургас

здравейте!
    имам проблем с функцията TV ANYWHERE , пробвах какво ли не, регистрации, пароли и т.н.т. все не се получава, може ли някой да пише, как точно става и къде какво се въвежда в полетата на приложението на телефона.мерси предварително !

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

18. Тук е от
    Nov 2015

Здравей "rimless",
    Мога ли да попитам от къде закупи телевзора, понеже преди два дена се свързах с Видеолукс (Технополис) - относно наличост на модел TX-55CX800,
    и отговора беше, че серия CX800 не се предвижда за внос в България (поне от тях). Трябвало да проверят за евентуален внос и т.н

Поздрави!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 34 от 46 ПърваПърва ... 24323334353644 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Телевизори DSM, NEO?
    От xqxoy във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 19-01-16, 23:27
  2. телевизори
    От emilio-es във форум Телевизори
    Отговори: 9
    Последно: 31-08-12, 07:46
  3. Отговори: 0
    Последно: 02-03-12, 11:17
  4. 3d Телевизори
    От extremme във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 2
    Последно: 18-12-11, 16:06
  5. Отговори: 3
    Последно: 26-04-11, 13:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе