Виж в ЕПГ-то и в настройки-таймер-програмен таймер
Виж в ЕПГ-то и в настройки-таймер-програмен таймер
В Таймер менюто излизат само : Автомат.изключване; Часова зона; Автом.стедбай; Изкл.-липса на сигнал........Не виждам никъде програмен таймер.....
А ЕПГ ????? Не разбирам
Този пост е редактиран от Стан 83; 15-11-17 в 18:15.
ЕПГ=Guide - електронен справочник , бутон GUIDE.
На някой от входовете ли си или гледаш от вграденият тунер - програмен таймер излиза само , когато си на канал от вградения тунер.
Ами гледам в момента аналогова телевизия.....нямам нищо допълнително включено към ТВ-то, без приемник съм , цифров декодер или нещо подобно, само кабел към входа за антената.....На GUIDE излизат всички програми, като стартирах търсенето в началото, но стоят заключени, излиза почасово какво върви по дадената телевизия , но каналите си стоят кодирани....Да не би там да стои някоя програма с дадена и някоя функция, която да кара светодиода да свети така в момента....
Намерих програмния таймер - всички графи в него са празни......
Guide -> OK -> десен бутон -> OK и трябва да излезе таблица с настроените за напомняне или запис предавания - там с червеният бутон за телетекста може да изтриваш запаметеното в списъка(избираш с бутоните нагоре-надолу и изтриваш с червеният бутон).
Виж по-скоро настройките за "Мрежа" - ако е включено "DLNA", или някоя друга опция, също свети оранжево, но в това няма нищо притеснително.
eHELP бутон и там най-отдолу на "Друго" са обяснени всички възможни причини да свети оранжево диода .
Здравейте реших да си купя въпросния модел PANASONIC TX-50EX780E 4K Ultra HD 3D LED,някой може ли да ме опъти откъде да си взема 3D очила ?
https://www.technomarket.bg/aksesoar...d10eb-09120962 , айде честито и да почерпиш и аз го заглеждах модела https://edigital.bg/led-televizori/t...ex780e-p489889
Прровери в Технополис, аз оня ден си купих същия и за моя изненада казаха че са току-що са получили и 2бр оригинални очила за него. та взех едните, сигурно са пръснали по 1-2 бройки по магазините. Малко скъпички - 99лв. (89 оня ден) но поне според мен преживяването си струва, не мога да си обясня защо изоставят технологията и няма търсене, вярно не става за постоянно гледане но за кратко време действа много релаксиращо.