Първоначално публикувано от
glorious Така, от няколко дни съм собственик на телевизор филипс 40" 7605.Ако някой има въпроси по точно този модел....
Като цяло съм разочарован, досега гледах на 32" филипс 7603 и цифровата телевизия излизаше с доста добро качество.Сега нещата са друго яче,дали заради по-голямата резолюция,дали заради нещо друго, цветовете на лицата са ужасни,пластмасови и едни такива сиви сякаш,малко цвят фон дьо тен.При HD каналите,нещата са прекрасни,правилни цветове, контраст, острота, особено на film+, евроспорт HD нещо не ми харесва,имам чувството,че го интерполират.Пробвах да видя дали има навъртяни часове, но по краткия начин не стана, за сервизното меню ми излиза съобщение,че ще си разваля гаранцията ако отворя сервизното меню и не посмях.Имам и едно такова питане, има ли разлика в приемника за цифрова телевизия вграден в телевизора и този,който получавам от кабелния оператор, мога ли от там да получа разлика в качеството.
бтв, не мога да си изкарам постоянно да ми показва колко е часът в момента и what's on при сменяне на канал да ми се изписва... ако някой знае как е възможно, рових из вграденото упътване ,ама за часовника нищо не стана както го пишеше.