Мерси за полезното инфо!!!!
Мерси за полезното инфо!!!!
Как ще разпознаем нещо като "проблем"? Демек как трябва да изглежда? И колко сериозен трябва да е за да е гаранционен? БлагодаряПървоначално публикувано от hristoslav2
Огледай дали екрана е равномерно осветен. Тоест дали няма добре видими по-светли или по-тъмни петна по екрана/приличат на облаци/. Проблема е най-ясно видим по краищата и в ъглите. Всеки един проблем е гаранционен.Първоначално публикувано от SongBird
Ами май се оказва, че точно тези петна или "светли облаци" не са гаранционни. Освен това ако имате изгорели пиксели се оказва, че зависи колко са и къде са за да се покрие гаранцията. Ако са по краищата близо до рамката се допускало повече на брой изгорели пиксели, но зависи от това колко са на единица (не знам колко е единицата) площ. В средата се допускат по-малко проблемни пиксели. Моя телевизор изгори един пиксел близо до рамката долу и след разговори със съпорта ми обясниха гореописаната ситуация. :-(Първоначално публикувано от hristoslav2
Здравейте!
Колебая се между 40PFL6605H и 40PFL7605H.
Попрочетох началните разяснителни постове на темата (искрени адмирации за систематизирането!), но се обърках вече...
Моля ви за конкретно сравнение на тези два модела и препоръка.
Благодаря ви предварително!
Едни и същи матрица ,подсветка и видеопроцесор-разликата е само в екстрите. Картината е една и съща.Първоначално публикувано от Shimbadze
Отдавна не бях срещал този ник. Според тези, разликата е в цвето-музиката(Ambilight Spectra 2) и интернет възможностите.
..."Net TV за популярни онлайн услуги на вашия телевизор Изпитайте богата селекция от онлайн услуги с Net TV. Радвайте се на филми, картини, развлечения и друго онлайн съдържание на телевизора си когато поискате. Просто свържете телевизора си директно към домашната мрежа през вградената Ethernet връзка, навигирайте и избирайте какво да гледате с дистанционното управление на телевизора. Менюто на Philips ви дава достъп до популярни услуги на Net TV, пригодени за екрана на вашия телевизор. Освен това, чрез сертифицираната по DLNA компютърна мрежа можете да гледате видеофилми или снимки, съхранявани на компютъра, като използвате дистанционното управление на телевизора.
DLNA PC мрежова връзка за преглед на съдържание в компютъра и домашната мрежа"...
Плейърът и на двата модела не подкарва български субтитри, но това едва ли те притеснява.
Успех!
Aми, всъщност, DLNA и Wi-Fi не ме интересуват особено... Телевизорът (ще) е вързан с HDMI кабел (7 метров) с компютъра, откъдето се пускат нещата - ерго, плейъри в телевизора тоже не ме засягат.
Звуци също не ме интересуват. 7 метрова оптика отива в ресийвър.
Практически, излиза, че 6605 е задоволителен за мен, така ли?
В сравнение със 7605, разбира се...
Да-6605 е орязана версия на 7605.Първоначално публикувано от Shimbadze
Не съм чел всичко нагоре, не знам дали е писано за този модел: 32PFL5625H.
Гледам, че е на 1-ва страница в новия каталог с промоции на Технополис. Моля за мнения, че отдавна се каня да си взема Филипс.
Модела се различава от базовия/5605/-само с козметични промени в дизайна и високоговорителите.Първоначално публикувано от blitz
http://www.philips.bg/c/televisions/...specifications
Аз само да кажа, че тия лумпени от Техномаркет са написали, че 6605 има Ambilight.
Което не е вярно!
Последно ще взимам 7605...
Те са написали и че е Direct LED, което май пак не е вярно.
Я виж пакПървоначално публикувано от Shimbadze
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg366384
Edge-Lit LEDПървоначално публикувано от lazarus18
http://www.philips.de/c/fernsehgerae...specifications
Здравейте.Пред покупката съм на първия си LCD телевизор! Гледам различни марки и модели и вече съм доста объркан...Спрял съм се на 46-47 инча с бюджет до 2 хил. и нещо....!
Искам да попитам за мнение за Philips 46PFL5605H/12 ,който върви с подарък с ето това. http://blog.jmt.bg/multimedia-player...5%D0%B2%D1%8E/
Принципно идеята ми е да мога да свържа телевизора към нета посредством безжичния рутер(не че ми е притрябвало много,но...).Телевизията ми е цифрова на Интербилд с приемник.(Не мога да се сетя точно модела-Reta или Neta ли беше!) Ще искам да свържа още и стерео ресирвъра, DVD-to! Компютъра е ясен. Ще монтирам телевизора на стена и имам максимално разстояние 150 см ширина.
Благодаря предварително. Предложете и други модели и марки ако имате нещо в предвид.