Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 30 от 118 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно
Резултати от 436 до 450 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения

новата линия Philips 2010 г ще бъде построена на платформа TV550.

“Новата платформа NXP TV550, в основата на която стои процессор PNX85500, исползва разработената от NXP технология Motion Accurate Picture Processing (MAPP2) и обеспечава на производителите възможноста да предоставя широк диапазон съвременниТВ-функций с висока резолюция, по-рано достъпни само в устройства клас high-end.”

Допълнително може да прочетете тук:

http://www.mforum.ru/t4/forum/xn1ocm...89654#msg89654

http://www.3dnews.ru/news/nxp_tv550_...forma_dlya_tv/

http://www.nxp.com/acrobat_download2...7/75016647.pdf

http://www.nxp.com/acrobat_download2...chnologies.pdf

http://www.nxp.com/#/homepage/cb=[t=a,p=/254/263,f=381

2.  

3. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте, от много дълго следя с голям интерес форума!
    От три месеца имам Philips 42PFL7404H/12 , подвързал съм го с пуканката през хдми , както съм му вързал и едно домашно кино на Сони пак през хдми + digital coxial audio , а пуканката съм и вързал саунда към Соните през оптиката. Доволен съм от телевизора ,като цяло. Имам един проблем и едно друго питане :

ПРОБЛЕМА : Рядко , след изключване на телевизора от дистанционното угасва , но не напълно , като влезна сутрин в тъмната стая виждам че екрана работи и е речер целия , диода на ТВ -то свети червено ,след като натисна още веднуж копчето се изключва напълно ??!?!?!

ПИТАНЕТО : Мога ли , и как по-точно да подменя първоначалния екран при зареждането след пускане на ТВ-то , в момента е син фон с бели големи букви PHILIPS /както сигурно всички знаете/ ...Та мога ли да подменя този start-up screen с друг по мой избор, който да кача на ТВ-то през USB примерно?!?

Търсих на доста места в съпорт сайтовете.. но мисля че вие сте много компететни и ще ми помогнете! Благодаря Ви много за което

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от thebarman
    Здравейте, от много дълго следя с голям интерес форума!
    От три месеца имам Philips 42PFL7404H/12 , подвързал съм го с пуканката през хдми , както съм му вързал и едно домашно кино на Сони пак през хдми + digital coxial audio , а пуканката съм и вързал саунда към Соните през оптиката. Доволен съм от телевизора ,като цяло. Имам един проблем и едно друго питане :

ПРОБЛЕМА : Рядко , след изключване на телевизора от дистанционното угасва , но не напълно , като влезна сутрин в тъмната стая виждам че екрана работи и е речер целия , диода на ТВ -то свети червено ,след като натисна още веднуж копчето се изключва напълно ??!?!?!

ПИТАНЕТО : Мога ли , и как по-точно да подменя първоначалния екран при зареждането след пускане на ТВ-то , в момента е син фон с бели големи букви PHILIPS /както сигурно всички знаете/ ...Та мога ли да подменя този start-up screen с друг по мой избор, който да кача на ТВ-то през USB примерно?!?

Търсих на доста места в съпорт сайтовете.. но мисля че вие сте много компететни и ще ми помогнете! Благодаря Ви много за което
    Привет
    Ако съм те разбрал правилно-изключваш телевизора от дистанционното -екрана няма картина но подсветката свети ?/Провери като погледнеш през решетката отзад-отгоре дали светят лампите -в тъмна стая/
    Ако светят ъпгрейдвай си телевизора с нов софтуер
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...=Link_Software

Първоначалният екран няма как да го промениш той е част от софтуера на менюто на телевизора./освен ако не напишеш нов софтуер за EEPROM чипа /

5. Тук е от
    Nov 2009

Благодаря ти за отговора , тегля ъпдейта

А нямам такава грамотност, иначе можех се пробвам да напишем някой по читав софт, а не разбирам много от софтуер, ноо в файла с ъпдейта , предполагам че в него има файл .jpeg , примерно който се екзекютва при старт ъпа ... дали не мога да се поровичкам в ъпдейта и да подменя този файл, с дръг такъв със същото име формат и резолюция и размер ?!?!

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от thebarman
    Благодаря ти за отговора , тегля ъпдейта

А нямам такава грамотност, иначе можех се пробвам да напишем някой по читав софт, а не разбирам много от софтуер, ноо в файла с ъпдейта , предполагам че в него има файл .jpeg , примерно който се екзекютва при старт ъпа ... дали не мога да се поровичкам в ъпдейта и да подменя този файл, с дръг такъв със същото име формат и резолюция и размер ?!?!
    Вече обясних че няма как да стане.Представи си ,че телевизора има постоянна памет която се зарежда заводски в EEPROM чипа/там е логото/ и оперативна памет-фърмуера.

7. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте младежи и девойки. Четох из форума с надежда за инфо за моя "проблем", но не намерих и ето ме тук за да ви го споделя.
    Телевизора е Филипс 32' модел 8404. Вчера му обнових софта от сайта с последния :Q5481-0.26.66.0 който е 40 и няколко мегабайта.
    След обновяването му веднага се появи една черна рекламна лента отгоре в която са описани характеристиките на телевизора :
    PIXEL PRECISE HD , FULL HD... NET TV, AMBILIGHT .. .и квото се сетите .
    Тази лента стои няколко секунди , може и минути и сама се скрива след което излиза отново с останалата част от екстрите
    (все пак не се побират само в 1 ) та тази тъпотийка не спира да излиза независимо в какъв режим си - комп, тв .....
    При натискане на който и да е бутон от дистанционното веднага изчезва ... но само за момента след минутки отново .
    Щракайки на компа скрива точно лентата за навигация и трябва да цъкаш дистанционното като изоглавен ...СУПЕР ДРАЗНЕЩА Е !
    дайте мнение при вас как е положението.Мисля че със следващия софт ще изчезне този "БАНЕР" но кога ли ще е той.
    На колко време горе-долу излиза нов софт ?

пс : В момента в който пиша сега този пост - лентата се появи изчезна поне 10 пъти

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Интересен проблем.
    Звънни и попитай Филипс България или им пиши
    за въпроси http://www.feedback.philips.com/cons...ODUCT_SELECTED
    за въпроси 02/489 99 96
    Пиши после какво са ти отговорили

10. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Bokeem

Виж режима ако е "магазин" го смени, ако не е hristoslav2 ти каза

11. Тук е от
    Nov 2009

Тъкмо влязох да ви светна кво става и сте го написали
    Менюто магазин е да Който сменях преди това но небях рестартирал цялостно.
    Реших директно след смяна рес и сега е ок
    Благодаря за инфото на ростислав2 но сега не се наложи да я ползвам и дано скоро не се налага. angel
    И да продължим по темата на колко време казвате се пускат ъпдейти ?
    И що е то SCENEA - и една пеперуда ... за финал. ТВ ше се изключи след 240 минути ? Гледах за това SCENEA нещо ненаОЙДОХ инфо
    Безмислено ми се струва да си натисна бутона една пИпИруда да киризи 240 минути а
    Ае за сега толкова и си пускам Топчийте (юношите на Арсен / срещу Абрамович ! 3-1 за пубертетите казвам от сега

12. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от koleto
    За коя кабеларка става въпрос и къде?
    ДЦЦ - Пловдив
    Имам много кофти проблем колеги ако някой има разрешение да казва
    Положението е следното - когато коаксиалният кабел е в телевизора и като е включен усилвателя се получава "брум" 50 Hz (получава се и при стационарния комп и от лаптоп който о е само на батерия)
    засега установих че:
    - смущението идва от кабела на кабелната
    - премахнах и модема като източник на смущението
    - като си включвам външния хард (1Tb WD) към телевизора се вижда как има искри между масите на УСБ-то
    Засега сплитера е сред заподозрените. Някакъв филтър който да премахва това смущение ?

13. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

имах същия проблем това е решението -http://sono.bg/index_bg.html

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от Bokeem
    Тъкмо влязох да ви светна кво става и сте го написали
    Менюто магазин е да Който сменях преди това но небях рестартирал цялостно.
    Реших директно след смяна рес и сега е ок
    Благодаря за инфото на ростислав2 но сега не се наложи да я ползвам и дано скоро не се налага. angel
    И да продължим по темата на колко време казвате се пускат ъпдейти ?
    И що е то SCENEA - и една пеперуда ... за финал. ТВ ше се изключи след 240 минути ? Гледах за това SCENEA нещо ненаОЙДОХ инфо
    Безмислено ми се струва да си натисна бутона една пИпИруда да киризи 240 минути а
    Ае за сега толкова и си пускам Топчийте (юношите на Арсен / срещу Абрамович ! 3-1 за пубертетите казвам от сега
    Това е функция която превръща телевизора в картина - хората пари дават за това а ти недоволстваш. От флашка може да си качиш твоя снимка (1920х1080 пиксела за предпочитане) и да си я гледаш като тапет. Като ти писне да съзерцаваш натискаш който и да е бутон и си в джаза са секунди. Ако пък случайно заспиш хората са помислили за природата и телевизора се гаси сам след 240 минути.

16. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от lazzzar
    ДЦЦ - Пловдив
    Имам много кофти проблем колеги ако някой има разрешение да казва
    Положението е следното - когато коаксиалният кабел е в телевизора и като е включен усилвателя се получава "брум" 50 Hz (получава се и при стационарния комп и от лаптоп който о е само на батерия)
    засега установих че:
    - смущението идва от кабела на кабелната
    - премахнах и модема като източник на смущението
    - като си включвам външния хард (1Tb WD) към телевизора се вижда как има искри между масите на УСБ-то
    Засега сплитера е сред заподозрените. Някакъв филтър който да премахва това смущение ?
    Слагай галваничен разделител на кабелната да не окотиш тунера или цялата платка на телевизора!
    В мрежата има някой стар телевизор със замасено шаси който връща по кабела захранващо напрежение с 50 херца честота. Като минат през усилвател, тези 50 херца модулитрат целия сигнал и се получават едни дебели черти бавно движещи се по екрана.

17. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Здравейте

Вчера един приятел си купи Philips 37PFL5604H. На кабелна телевизия DCC Пловдив е, знам че цифровите им канали не са кодирани. Тъй като модела има цифров тунер, възможно ли е да се гледат тези канали без да се взема цифров приемник от кабелния оператор? И ако е възможно, откъде се настройва това ?

18. Member Аватара на fikata
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от root666
    Здравейте

Вчера един приятел си купи Philips 37PFL5604H. На кабелна телевизия DCC Пловдив е, знам че цифровите им канали не са кодирани. Тъй като модела има цифров тунер, възможно ли е да се гледат тези канали без да се взема цифров приемник от кабелния оператор? И ако е възможно, откъде се настройва това ?
    Прочети Отговор #397 на стр. 20

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 30 от 118 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе