Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 31 от 118 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно
Резултати от 451 до 465 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения

Благодаря ти, уж изчетох цялата тема, а точно това съм го пропуснал...

Само не успях да разбера какво е това SM - в момента менюто на телевизора е на български...

bobopich ще ги видиш на 100% ако си отключиш тунера,иначе не се виждат.Със същия проблем се зблъсках и аз.Дойдоха пичовете от Кейбълтел,нищо не изкараха,казаха те PHILIPS са така,на другите марки излизали веднага.Направих следното ще цитирам hristoslav2
    наберете на ДУ 062596i (i-бутон «info»)
    Включване на DVB-T/C независимо от страната в сервисното меню.
    SM->[ Options]->[Digital Broadcast]->[DVB-T Installation]->[On] (по-условие Country dependet)
    SM-> [Options]->[Digital Broadcast]->[DVB-C Installation]->[On] (по-условие Country dependet)
    в СМ 1-во ниво ->Store.
    Изключете и включете телевизора
    [Home]->[Конфигурация]->[настройка]->[Настройка на канала]->[Антенна/Кабел DVB]-> [кабел]
    [Home]->[Конфигурация]->[настройка]->[Настройка на канала]->[Автомат. настройка] -> [старт]->[Възстановяване на канала]
    По нататък ви предлага да изберете страна, може да сложите всяка./аз сложих Финландия/
    В следващото меню избираме [Кабел], после [настройка] в меню настройка проверяме какво е било установено.
    [Режим на скороста]->[Автоматично]
    [Сканиране на частота]-> [Пълно]
    [Аналогови Канали]-> (отключих ги, но тунера така или иначе си ги търсеше)
    На [Готово ], после подвърдете [Начало]
    отне около час и половина,намери 130 цифрови,60аналогови,и 25 радиа.От цифровите се виждаха само тези два канала за които говриш.На другия ден си купих от тях модула 109лв и карта,пуснах му ново сканиране и всичко е ток

2.  

3. Тук е от
    Aug 2009

SM-СЕРВИЗНО МЕНЮ

4. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от koleto
    Това е функция която превръща телевизора в картина - хората пари дават за това а ти недоволстваш. От флашка може да си качиш твоя снимка (1920х1080 пиксела за предпочитане) и да си я гледаш като тапет. Като ти писне да съзерцаваш натискаш който и да е бутон и си в джаза са секунди. Ако пък случайно заспиш хората са помислили за природата и телевизора се гаси сам след 240 минути.
    Имам въпрос относно горното обяснение за превръщането в картина- как да кача и запаметя желаната от мен снимка на телевизора.

5. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от craizy
    Имам въпрос относно горното обяснение за превръщането в картина- как да кача и запаметя желаната от мен снимка на телевизора.
    От менюто избираш флашката, там си намираш файла със снимката (*.jpg).
    На него с бутон 'options' ти дава меню с няколко опции. Една от тях е да качиш снимката като 'scenea'

6. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Успяхме да влезем в сервизното меню и да активираме цифровия тунер. Над 1 час сканира за канали след това, но поне си струваше - намери над 200 програми, от които само няколко кодирани. дори има няколко свободни ХД канала. Но най-неприятната изненада е, че точно на БТВ през 4-5 секунди има едно прекъсване на звука за около половин секунда (Филипс 37 инча 5604). С последния софтуер сме и видях по напред в темата че и други хора имат подобен проблем.

7. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от root666
    Успяхме да влезем в сервизното меню и да активираме цифровия тунер. Над 1 час сканира за канали след това, но поне си струваше - намери над 200 програми, от които само няколко кодирани. дори има няколко свободни ХД канала. Но най-неприятната изненада е, че точно на БТВ през 4-5 секунди има едно прекъсване на звука за около половин секунда (Филипс 37 инча 5604). С последния софтуер сме и видях по напред в темата че и други хора имат подобен проблем.
    Само за информация- аз съм на същата кабелна ТВ-то е 32 7404Н и няма прекъсване на звука

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009

Здравейте, четох в предните постове за функция "auto-volume" - въпроса ми е: само при смяна на каналите ли работи или и в самия канал(при рекламите например когато се усилва звука)?

10. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте,
    Двоумя се между 32PFL8404H и Sony KDL-32W5500K. Също така (поне доколкото разбрах разликата е в Интернет и АмбиЛайт-а) може и да е 32PFL7404H. Ако може да помогнете, че вече една седмица се чудя

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

След обстойно сверяване на всичко м/у W5500 и PFL7404 в името на по-добрата картина, определено избрахме Philips-a....
    ako това мнение може изобщо да ти помогне - Успех!!!

12. Тук е от
    Dec 2009

може и още как ... )) и аз имам тая нагласа ама да си питам... нали за това са форумите.
    А правилно ли съм разбрал за разликите м/у двата модела на Philips - че този от 7ма серия е по евтин. Като се замисля май нямам нужда от другите екстри... ?

13. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от nisso
    може и още как ... )) и аз имам тая нагласа ама да си питам... нали за това са форумите.
    А правилно ли съм разбрал за разликите м/у двата модела на Philips - че този от 7ма серия е по евтин. Като се замисля май нямам нужда от другите екстри... ?
    Да, 7-ма серия е по-евтин с около 200 лв.
    Разликата е не само в амбилайта, но и в мрежовите функции. 32PFL8404H има "NET TV" и "DLNA"
    Ако наистина нямаш нужда от тези екстри, то 7404 е страхотен телевизор!

14.  

15. Тук е от
    Jun 2007

Колега имам 42pfl7433 една година, невероятно съм доволен. Имам и по-евтин Шарп разлика като джакпота. Вземай и не се притеснявай.

16. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте колеги , предстои ми покупка на монитор с TV, двоумя се между Philips 231T1SB и два модела на LG ( M2362D и M2394D )
    виждам че сте доста навътре в този тип техника и се надявам да ми помогнете в избора.
    Благодаря !

17. Тук е от
    Mar 2008

Nikolini, аз скоро разглеждах за 23" ТВ, не ми трябваше да е и монитор за ПС, но взех това - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055431 . Ако искаш хвърли му 1 поглед. Разбирачите да кажат мнения, аз само искам да ти посоча и друг вариант. Погледни ги и като дизайн , кой най ти допада, разликата м/у 3 не е кой знае каква, но като идея - 2х3 W колонки не е добре, ако няма да ползваш друго за звука.
    Успех с покупката.

18. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009

Днес ходих то ТМ Цариградско и там ме упътиха към "разбирача" който каза, че ако искам качествена 32-ка LCD (разбирай най-доброто) трябва да се ориентирам към един от двата модела: PHILIPS 32PFL9604H или LG 32SL8000. LG-то е с огледален дисплей, което не ми хареса така че се спрях на Philips-a. След като попитах каква е разликата между 32PFL9604H и 32PFL8404H отговора беше само в екстрите. Тъй като не държа на екстри(плеър, lan, ambilight) - единствено на качествена картина въпросът ми е следния: има ли разлика в показването на картината между 9, 8 или 7-ма серия на Philips? Има ли смисъл да се "хвърлям" на 9604 или на 8404, ако 7404 ще ми свършат същата работа като качество на матрицата? Тв-то ще се ползва за предимно за гледане на тв, но и за филми и PC игри също.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 31 от 118 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе