При това растояние си за 52" дори и повечеПървоначално публикувано от kamen3333
52PFL9704H/12 - проблема е че го няма наличен в България и ще трабва да го поръчаш.
Огледай се и за други марки -или изчакай да излязат новите модели.
При това растояние си за 52" дори и повечеПървоначално публикувано от kamen3333
52PFL9704H/12 - проблема е че го няма наличен в България и ще трабва да го поръчаш.
Огледай се и за други марки -или изчакай да излязат новите модели.
В ТП ми казаха,че плащам капаро и могат да ми го поръчат 52PFL9704H/12. За новите модели доколкото разбрах ,9 серия за момента имат до 46" .Съгласен съм и за други марки стига да има адекватен на philips-а.Първоначално публикувано от hristoslav2
Казаха ли ти на каква цена ще го доставят ? Новите модели ще ги почакаш до юни.
Това ,което видях в сайта им, е цена от 5900лв. Искаха ми капаро от около 2000 лв.
висока цена за миналогодишен модел.Първоначално публикувано от kamen3333
но като погледна цената на по-малкият диагонал ...
PHILIPS 46PFL9704H 5,299.00 лв.
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09066239
Според мен новият модел ще е по евтин-дори Samsung UE-55C9000 предполагам ще е близо до тази цена
напълно съм съгласен с hristoslav2 преди да си купя 52W5500, lazarus 18 ми казваше че за моите 5,30m съм за минимум 52" а аз си мислех че ще ослепея.но го послушах и дори сега след само 2 месеца ми се струва вече малък.
Истината е , че човек тъкмо хареса даден модел и хоп излизат новите модели и започваш да се тормозиш и умуваш наново. Но напълно съм съгласен с venci79 , че колкото по -голям диагонал...... толкова по-добре.
Наистина е редно да изчакаш защото определено има тенденция в лек спад на цените на новите модели. Специално Сони се очаква да пуснат local dimming LED модел HX900, който би трянвало да е добър. Не очаквай по-ниски цени, но е добре да имаш избор. Нищо чудно и модела на Филипс /9705/ да е по-добър с тази нова матрица /не че сегашната е лоша/.
6000 лева за върхов модел 52 инча е нормална цена според мен.
Здравейте на всички в този прекрасен форум
Имам питане относно Филипс функциите : реално HD motion замества ли 24р синемата или
това са си 2 различни опции ?
Тъй като повечето модели нямат 24р , а само HD motion ?
Toва са две различни функции.Първоначално публикувано от Hwarang
HD natural motion -на базата на 2 последователни кадъра генерира допълнителен междинен кадър за по-плавно движение /филма изглежда като телепостановка/.
По важно е да има 24р
Ок, мерси .
Аз прочетох за определенията на тези функции, но имам предвид
качеството добро ли ще е ако гледам филм с ХД мошън без 24р ?
Hwarang качеството е перфектно.
24p мен лично и всичко що гледа около мен ни дразни чак с Филипс движението си дойде на място.
Хмм, това добре, гледам тук - какво ще препоръчате между двата :Първоначално публикувано от soon
PANASONIC TX-P42G10E или PHILIPS 42PFL7433D , за панасоника май не виждам вариант да се гледа филм през USB/PC ?
Колеги, как мога да си сваля firmware от телевизора с цел да го запазя ако с новия нещо се оплеска? 42pfl8404h/12
Този Филипс е вече много стар и неактуален. Почти същото може и да се каже за Панасоника тъй като вече от него са останали само мостри.
Моя съвет е да отидеш и видиш как работи тази функция HD Motion при Philips защото после да няма изненади. Нека ти пуснат един Блу-рей филм /24р/ и експериментирай с включването на тази опция и ще разбереш какво прави/разваля.