Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 62 от 118 ПърваПърва ... 1252606162636472112 ... ПоследноПоследно
Резултати от 916 до 930 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от u1313
    Откъде тогава да дръпна фърмуера на моя телевизор с който дойде фабрично? Ясно е че е стар но не искам да рискувам - Q5481_0.26.66.0
    По отношение на ъпдейта,ако ти работи добре телевизора няма смисъл да сваляш нова версия.Аз досега съм направил 2 ъпдейта и не виждам някаква разлика в картината и спрях да следя промените.Иначе старата версия няма как да си я възстановиш.Преди малко питах съпорта на Филипс и ето какво ми отговориха :

Welcome to Philips Chat, you're chatting with Manveer. How may I help you?
    Visitor: can i download an firmware earlier version of lcd tv
    Manveer: No, only the latest firmware can be downloaded.
    Visitor: Thanks,but i have another question.When are you start to sold a 2010 range lcd tv?
    Manveer: 2010 range of televisions will be available from the 2Q-4Q however there are no specific dates at the moment.
    Visitor: Thanks and have a nice day
    Manveer: Your welcome, have a nice day and thanks for using Philips chat today

Отговарят ми че не може.По отношение на това кога ще пуснат на пазара модели 2010-нямат точна дата,между второто и четвъртото тримесечие 2010.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2005

Мерсаж, ще сваля ъпдейт само ако прочета че са променили нещо съществено. Иначе досега (да си чукам на дървото) нямам никакви проблеми с тв-то.

4. Тук е от
    Dec 2009

5. Тук е от
    Nov 2009

Екранът на Philips 32PFL5404 позеленява

Здравейте, имам Philips 32PFL5404. Към него с HDMI-кабел е включен компютър, който има HDMI-изход. От време на време екранът позеленява за 1-2 минути и после се оправя. Не съм забелязал някаква закономерност. Направих рекламация на дънната платка на компютъра, която е Gigabyte и е съвсем нова. Смениха ми я, но проблемът остана. Платката е с вградено видео ATI Radeon HD3000.
    Проблемът се появява само когато гледам от компютъра. При телевизионни програми от кабелната телевизия всичко е нормално. Чудя се дали това смущение е от компютъра или телевизорът се шашка нещо.
    Прикачил съм снимка на екрана.
    Благодаря предварително!
    Прикачени изображения Прикачени изображения

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Това е несъвместимост на видеокартата с телевизора.
    Погледни на страницата на производителя на картата- там трябва да е описано.

7. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Това е несъвместимост на видеокартата с телевизора.
    Погледни на страницата на производителя на картата- там трябва да е описано.
    Възможно ли е тази несъвместимост на видеокартата на компютъра да се проявява само от време на време? Може ли проблемът да се реши с добавяне на видеокарта, защото тази е вградена. И какво точно да гледам в спецификациите на видеокартата?
    Благодаря

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от fox63
    Възможно ли е тази несъвместимост на видеокартата на компютъра да се проявява само от време на време? Може ли проблемът да се реши с добавяне на видеокарта, защото тази е вградена. И какво точно да гледам в спецификациите на видеокартата?
    Благодаря
    Възможно е. Прочети на сайта на производителя - може и да има начин да се оправи проблема.За останалото не знам.

10. Тук е от
    Nov 2009

Благодаря за бързите отговори. Като намеря решение, ще го споделя

11. Тук е от
    Jun 2008

Хм, новата 8-ма серия изглежда е със стъкло

12. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от Attila
    Хм, новата 8-ма серия изглежда е със стъкло
    Този текст ли имаш впредвид :

In its design, the Philips 8000 LED Series embodies minimalism and purity. It has an elegant, sleek form and highly contemporary finish featuring a stylish, full glass front and stand base with touch control stainless steel leading edge. Slim and compact to suit any space, it’s a TV that truly makes a design statement. или си попаднал на актуална снимка?

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от fox63
    Здравейте, имам Philips 32PFL5404. Към него с HDMI-кабел е включен компютър, който има HDMI-изход. От време на време екранът позеленява за 1-2 минути и после се оправя. Не съм забелязал някаква закономерност. Направих рекламация на дънната платка на компютъра, която е Gigabyte и е съвсем нова. Смениха ми я, но проблемът остана. Платката е с вградено видео ATI Radeon HD3000.
    Проблемът се появява само когато гледам от компютъра. При телевизионни програми от кабелната телевизия всичко е нормално. Чудя се дали това смущение е от компютъра или телевизорът се шашка нещо.
    Прикачил съм снимка на екрана.
    Благодаря предварително!
    Имах подобен проблем, виж си настройките в CCC - DTV(HDMI) - Pixel Format - пробвай с RGB 4:4:4 Pixel Format PC Standard (Full RGB), пене при мен и един от съфорумците това беше проблема. Успех.

Сега и аз да помоля за помощ. Не мога да разбера защо "PC режим" ми е постоянно inactive.TV-то е 47PFL8404, PC-то е свързано с преходник DVI-HDMI. Пробвал съм на всички HDMI на ТВ, но без ефект.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от harvi5
    Този текст ли имаш впредвид :

In its design, the Philips 8000 LED Series embodies minimalism and purity. It has an elegant, sleek form and highly contemporary finish featuring a stylish, full glass front and stand base with touch control stainless steel leading edge. Slim and compact to suit any space, it’s a TV that truly makes a design statement. или си попаднал на актуална снимка?
    И аз го забелязвам тук:
    https://www.youtube.com/watch?v=w4SB...layer_embedded

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от peshta
    Сега и аз да помоля за помощ. Не мога да разбера защо "PC режим" ми е постоянно inactive.TV-то е 47PFL8404, PC-то е свързано с преходник DVI-HDMI. Пробвал съм на всички HDMI на ТВ, но без ефект.
    Вероятно заради преходника-връзката трябва да е HDMI-HDMI

http://translate.google.com/translat...ml&sl=el&tl=en

http://translate.google.com/translat...w-details.html

17. Тук е от
    Nov 2009

От днес нови Софтуер и драйвери - (Версия: 000.026.070.000) Английски, Дата на публикуване: 2010-02-24.

18. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Цитат Първоначално публикувано от Bulsvk
    От днес нови Софтуер и драйвери - (Версия: 000.026.070.000) Английски, Дата на публикуване: 2010-02-24.
    С тия софтуери има нещо, което не ми е ясно напълно. Уж пишат какви са промените, но това не е съвсем точно. Телевизора го купих с версия 38.22 и при пълно сканиране не хващаше всички програми. Обнових до 66.0 и всичко си дойде на мястото - колкото излъчват толкова хващам, даже някои се повтаряха. Следва 69.0 и неприятна изненада - пак не се ловят всички канали. Някъде по-горе бях писал за това, но сега се сетих, че такива промени никъде не бяха описани. За това някъде на компютъра си пазете последните няколко версии. При Филипс може да се сложи по-стар софтуер, просто излиза едно предупреждение за това. Не знам в новата версия 70.0 какво ли още са бутнали, дето не е описано в инструкцията. Някой, ако го е сложил нека да сподели дали има някакви проблеми.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе