Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
573. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

14 2.44%
  • 32"

197 34.38%
  • 37"

53 9.25%
  • 40"

93 16.23%
  • 42"

141 24.61%
  • 46"

36 6.28%
  • 47"

31 5.41%
  • 52"

4 0.70%
  • 55"

3 0.52%
  • 60"

1 0.17%
Страница 63 от 103 ПърваПърва ... 1353616263646573 ... ПоследноПоследно
Резултати от 931 до 945 от общо 1540
Like Tree51Одобрявам

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Практика е за банановите държави винаги първото зареждане от нови модели ТВ да е поне второ качество и после се започва поетапно - 2-ро зареждане трето качество, 3-то зареждане четвърто качество и т.н. До преди да попадна на тази скрита подробност преди години ТВЪРДО не вярвах на това. При произвоството на събиране на крайния продукт има вътрешно окачествяване с до 10 нива на оценка. По списък на маловажни региони от развиващи се пазари тръгва и изпращане на ТАЛАША. Ние за ГОЛЯМО съжаление попадаме там до като даден модел се произвежда в рамките на 2 години м/у 3-8 неофициално качество. Абе, майната им на големите! Да живее България!!!

2.  

3. Тук е от
    Sep 2008

Ами ние тогава, като някакви балуши излиза, че си хвърляме парите за качество, което дефакто не получаваме.
    Лошото е, че такава техника, като телевизора е обемиста и не може да се поръчва он-лайн.
    Да не говорим, че 99% процента от населението ни пазарува на кредит - това също е спънка да се вземе техника отвън.
    За жалост нищо не можем да направим.

4. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Но за сметка на всичко това са и скъпи!

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от InternetZombie Виж публикацията
    Питам се дали хората по белите страни имат същите технически проблеми, каквито ние тук имаме?
    Имам чувството, че у нас се внасят техника второ качесто - нова, но второ качество!Техника, която не би минала в страни, като Германия, Австрия, Англия, Франция, Италия и др.
    Единия има проблем са намирането на WiFIто,на другия не му се изключвал телевизора, на третия не знам си какво.
    Купуваш си нов телевизор...ми на него всичко трябва да си му работи, а не да се налага клиента да го ъпдейтва, да го изключва от мрежата и да си играе по цял ден на шикалки с него.Това дали го карат да го прави един германец или англичанин?! Ообено, като се има предвид, че не са толкова технически грамотни, като българина, който живота го принуждава да е специалист по всичко.
    Телевизорите за цяла Европа са едни и също - хардуерно!!! /изключение са поръчковите модели за отделни вериги от магазини - дизайн и тунер/
    Разликата е в някои настройки в сервизното меню, даващи достъп до някои интернет сайтове.
    Ъпдейтите за всички телевизори от даден модел продавани в цяла Европа са едни и същи! /с малки изключения за Великобритания и частично Италия заради различните стандарти - MHEG/

6. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Никой не твърди, че хардуерно са различни... Но в процес на производство надали всички са с едно качество...

7. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo Виж публикацията
    ... Но в процес на производство надали всички са с едно качество...
    Не мисля така, още повече, че пряко заетите в производството не би следвало да имат представа (а и интерес) къде точно ще бъдат реализирани продуктите. Не знам защо смятате, че днес в заводите правят телевизори за Малта, утре за България, а вчера за Германия, та да ги подреждат в отделни складове.
    Каквото ти се падне - това ще е!

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от valor Виж публикацията
    Проблем със Philips 5507, от няколко дни не може да се свърже със функцията Smart TV също така не намира домашния медиен сървър.
    Като задам да търси WiFi мрежа , намира я излизам с бутон OK , и отново ми предлага да започне да търси домашна мрежа.
    От директния бутон на ДУ "Smart TV" започва да се свързва ..... и до там.
    Проблема все още си остава.Стои си все в положение на "Свързване...".В момента съм на версия 0.96.0.0.
    Рестартирах го няколко пъти и нищо.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Този пост е редактиран от hristoslav2; 25-05-13 в 20:58.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-05-13 в 21:38.

12. Тук е от
    May 2013

Мнение за philips 47pfl6907k че към него съм се насочил.Цената му е 1800лв.

13. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Здравейте,харесах си този
    PHILIPS 32PFL3008H/12 за спалнята,обаче ме интересува USB RECORDING-има ли някакви капани с него записва ли на флашка,чете ли се от компютър и т.н.Имам семсун и всичко е супер.Знам ,че е с турски софт,ако някой го има моля да отговори.Благодаря.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2013

Цитат Първоначално публикувано от dmmm Виж публикацията
    Мнение за philips 47pfl6907k че към него съм се насочил.Цената му е 1800лв.
    Здравей Колега,

Притежавам този модел от черния петък на ТЕХНОМАРКЕТ през Април. Отличен телевизор, с много добра картина, чудесен звук, богат набор от настройки. 3Д-то е много добро - с ярки цветове, много добър контраст, много добра разделителна способност. И най-вече много добри ефекти - в дълбочина и изпъкналост.
    Единственото разочароващо в този телевизор е ограничената му възможност за онлайн стрийминг - може да обработва поточно видео с побитова скорост до 30 Мбп/с. Публикувал съм малко по-назад и снимка с тази инфо. Поради тази причина няма да можете да гледате повечето HD филми чрез стриймване, освен ако не се направят определени настройки в медия сървъра който ще се ползва. Но ако гледате през компютър по HDMI всичко е на 6.
    Другото е липсата на DTS декодер и ако не се прекарва звука по HDMI първо през аудио ресийвър и от там в ТВ-то, няма да можете да гледате голяма част от днешните HD филми със звук. Но и това се оправя с определена настройка на видео плеъра, който ще се ползва.

В заключение - смело купувайте, всичко в този ТВ е на ниво. А най-важното е изключително високото качество на картината - все пак за това се купува, нали.

П.С. Ето и малко инфо от преден мой пост:
    Здравейте на всички фенове на PHILIPS,

Отскоро съм собственик на 47PFL6907K и искам да споделя малко впечатления от телевизора. Преди да попиша малко за точно този модел да кажа че досега ползвах 42PFL8404H - много добър модел със страхотна картина, звук и възможности за времето си. Сега отива в заслужена пенсия да радва майка ми. Така или иначе новото си е ново и 47PFL6907 определено бие стария ми по качество на картината. За екстри няма да говоря.
    Доста хора във форума забелязах че имат проблеми при стрийминга на видео - най-вече при HD и 3D. Това, което открих като инфо конкретно при моя модел е че DLNA има следните ограничения:
    - Поддържана максимална обща побитова скорост за мултимедиен файл - 30 Mbps
    - Поддържана максимална обща побитова скорост за видео - 20 Mbps
    - MPEG-4 AVC(H.264) се поддържа до High Profile@L4.1.
    - VC-1 се поддържа до Advanced Profile @L3.

LAN порта на телевизора е 100 Mbps. WiFi мрежата е n и работи единствено в 2.4 GHz-я обхват. Тв-то е вързано в Гигабитова домашна мрежа.

За стрийминг на видео ползвам PS3 media server и в настройките съм задал да ограничава Bandwith на стойност 18. С тази настройка нямам проблем при стриймване на големи файлове като 3Д филма АВАТАР с размер 22Гб.

Надявам се с тази инфо да съм полезен на четящите тук и да ги ориентирам какво могат да очакват и какво не от любимата ТВ марка.
    Информацията за DTS поддръжка с ъпдейт от Юни е много интересна и определено ще е добре да се появи за всички смарт ТВ заради масовото ползване на DTS при видео файловете които се стремим да гледаме. Все пак това е единствено софтуерно ограничение, а не хардуерно имайки предвид възможностите на ползвания процесор.

Поздрави,
    Христо Макрелов

16. Тук е от
    May 2013

Благодаря за информацията,утре ще ходя до Техномаркета.А има ли очила в комплекта при теб колега?

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

18. Тук е от
    May 2013

Някой може ли да ми каже колко време трае актоализацията на тв philips

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от dmmm Виж публикацията
    Някой може ли да ми каже колко време трае актоализацията на тв philips
    Изписа ми че има нови актоализации ,натиснах ок. И се изключи вече 1 час не се е включил.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 63 от 103 ПърваПърва ... 1353616263646573 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 2014
    Последно: 07-01-15, 19:15
  3. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  4. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе