26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
52"
55"
60"
За да мушна апарата под панела, където е лепенката, трябва да разглобя стойката на телевизора защото пречи... но няма как да не я видиш, тя е по средата , под долната част на панела,където е логото PHILIPS от вътрешната страна на ръба. Пише обаче не panel cod, а мисля че serial № 400. Успех!
Иначе телевизора все-повече ми харесва днес влизах в You Tube директно от Smart TV чрез WiFi... разучавам го.
Колега моя 46пфл5507к прави абсолютно същото нещо , ъпдейтвам го няколко пъти и без резултат , когато гледам нещо от хдми то от време на време екрана гасне и се пали сам след около 1 секунда, няма определено време може да го направи введнага а може и да не го направи с часове. За сега не мога да установя от какво може да е.За съжаление нямам включен друг източник към тв то за да пробвам дали от телевизия или нещо друго ще изгасне. Ако имаш пробвай и сподели резултата
pdonev, мерси братко. Точно по средата отдолу се намираше лепенката. Преди 10 мин бях в ТМ и също намерих бройка с код 400.
Сега обаче търся от къде да сваля някакви тестови файлове, за да мога да се върна с флашка в магазина. Ще ми се да прегледам преди да взема.
Имам нужда от нечия бърза реакция. Предварително благодаря!
И ако не е прекалено лаишки въпроса - трябва да взема още някакви джунджурии за защита от токов удар, гръмотевици и т.н. Някакви бързи насоки?
P.S Намерих файлове. Кажете какво да купя за защита.![]()
Този пост е редактиран от Vlado2D; 09-10-12 в 12:48.
Тая би трябвало да свърши работа , виж дали си с последната версия на Каталист-а (12.08 май беше) и дали оверскан-а е на 0 .
Още едно ревю на PHILIPS 46pfl7007:
Google Преводач
Ето едно добро предложение - PFL6877K/12 - 3 -странен Амбилайт и 5 HDMI порта + 600PMR + 2х14W + 4 броя 3Д очила - Алуминиев + дистанционно с qwerty клавиатура
Philips - 6000 series Smart LED телевизор 107 см (42") Easy 3D DVB T/C/S2 - 42PFL6877K/12 - Серия 6000 - Звук и визия
Списък с промените в отделните версии на фирмуера за модели 5507
http://www.philips.bg/c/catalog/frag...HI%2CFIN%2CFUR
Здравейте колеги,
По празниците бих искал да си взема 2 телевизора за хол и спалня, тъй като съм в нов апартамент. Спрях се на марката както и на няколко модела.
За хола:
47PFL6007K/12
47PDL6907K/12
47PFL6907K/12
Тук разлика между PFL и PDL ми е ясна, но между тези два модела и по-евтиния 6007 не виждам ГОЛЕМИ разлики. Това което ме притеснява е че в сайта на производителя за 6007 не са описани 3D очила в пакета. Въпреки че тук пише че ги има.
За спалнята:
47PFL4307H/12
47PFL4007H/12
Тук отново не виждам големи разлики и клоня пак към по-евтиния вариант, но в него също липсват очилата (май).
Исках да ви питам дали трябва отделно да се закупят очила в бюджетните модели и колко струват. Естествено ще съм благодарен и за мнение относно кой модел да избера.
При 47PFL4007H/12 определено не ти трябват очила.
не е 3Д
Здравейте,
имам едно питане, някой дали може да помогне
какви са основните разлики м/у pfl7007 и pfl8007 (все още се чудя м/у 40 и 46)
доколкото видях 8007 има 3 ambilight и идва с камера, но се чудя дали има други съществени разлики ?
Малко информация за бъдещите купувачи на 9-та серия за 2012 година(колкото и малко да са те): и през тази година топ моделите на Philips страдат от DSE. Ето впечатленията на "щастлив" купувач:
С три думи - DSE при 9707 е по-изразено от 9706. Ако това се потвърди и от други ревюта, Philips заслужават да не продадът нито една бройка от 9-та серия. Не може да НЕ коригираш години наред известни проблеми при струващи 3000 euro телевизори!Today I was 'lucky' to be one of the first in the world to pickup the new 9000 series TV, I bought the 46PFL9707 screen.
Previously I had the 46PFL9706 but after swapping this screen twice, Philips gave me the option to return the TV and get a refund.
Unfortunately the new 9707 screen is much worse, the DSE is horrible. The screen is very inhomogene, less sharp than my Samsung 6500 series screen I had temporarily (this Samsung screen is very clean and almost homogene!)
Този пост е редактиран от zlatko; 10-10-12 в 14:05.