Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
573. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

14 2.44%
  • 32"

197 34.38%
  • 37"

53 9.25%
  • 40"

93 16.23%
  • 42"

141 24.61%
  • 46"

36 6.28%
  • 47"

31 5.41%
  • 52"

4 0.70%
  • 55"

3 0.52%
  • 60"

1 0.17%
Страница 27 от 103 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 1540
Like Tree51Одобрявам

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2012

Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Проблемът бе в настройките на булсатком .
    Всичко вече е окей няма да връщам тв :D

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Един цитат от друг форум:

Откакто bTV обявиха, че ще излъчва HD картина добавиха в TV-сигнала WSS (Widescreen signaling). Но в него винаги в първите му четири бита стои информацията, че предаването е 16х9, въпреки че то доста често е 4х3. Потребителя който е задал в настройките на приемника, че телевизорът му е 16х9 не може да промени формата, защото според сигнала картината е с формата на телевизора.
    Дано "специлистите" на bTV най-сетне направят необходимото да престана да ни лазят по нервите и да излъчват WSS с правилния формат на излъчваното в момента предаване. Тогава приемниците сами ще превключват на правилния формат.
    А докато bTV се научи какво да направи когато излъчва програми с различен формат без да ни травматизира е по-добре изобщо да не излъчват WSS-a.

Пародията е пълна.

4. Тук е от
    Dec 2002

До koleto.

Привет,
    НЕ правя и не искам да правя реклама.
    Понеже като мнозина от вас еуфорията за нов телевизор е 'значимо' събитие, четох и разпитвах доста. Определено Philips ми беше основен и накрая единствен фаворит. Купих модела 5507/32-ка. Очаквах доста добри резултати след като разполагах с 32-ка LG на 5/6 години. Няма да досподеля какво се случи след едноминутно ползване, но вече твърдо бях решил, че нещо има на бройката ми. След 3 дневно тестване, писане и какво ли още не, вкл. и разнасяне на тв-то до приятел на друга цифрова телевизия и потърсена помощ от моя оператор разбрах, че това няма как да е МОЯ нов телевизор. Радостта ми беше, че веригата, от която го закупих без проблем подмени не само модела, но и марката по вече визуален мой контрол на място. Определено и пуснатата тестова бройка на Philips изглеждаше по същия начин както тази, която бях закупил. Както и да е ... Другото, което ме подразни беше 'бързината' в менютата и меко казано странните такива. Panasonic-а, който вземах в последствие браузва с пъти по бързо, а образа .... няма нищо общо. Това е мое лично впечатление и не ангажирам никого с него. Не ме нападайте с каквито и да било заядливи подмятания за този/онзи модел. Не продавам телевизори и единствената ми цел беше/е да споделя моя опит/случка. Всеки има право на избор и вкус. Имам допир до други по-стари модели на Philips и те нямат нищо общо с този. Отделно се свързах с друг собственик на споменатия модел и той е очарован и 'горд' ползвател.

...

Въпрос на вкус(и мирис).
    Лека вечер и както се ('не се') казва на здраве(ТВ).

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

За това се имат предвид точно определени модели , а не марки - 5507 е добър избор , НО ако говорим за 40"/46"-те . по мои наблюдения в 32" ТВ вече повето марки използват доста компромисни (меко казано) панели главно с цел постигане на ниска цена .
    Fire_Man - важното е на теб да ти харесва картината , за това и всичко което предлагаме е само насока с уговорка крайния избор да е ваш .
    Този пост е редактиран от svetlio1; 16-10-12 в 20:55.

6. Тук е от
    Dec 2002

7. Member
    Тук е от
    Nov 2002

А за картината на пaнасоник си прав, лично за мен IPS технологията е по-дбрата има по-топли и верни цветове! Независимо от по-слабия контраст, който има значение само при гледане на тъмно.
    Fire_Man одобрява това.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2012

6007 и 6907 с еднакво 3D ли са или 6007 беше с пасивно ?

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от soletka Виж публикацията
    6007 и 6907 с еднакво 3D ли са или 6007 беше с пасивно ?
    Цялата 6-та серия е с пасивно 3Д.

11. Тук е от
    Sep 2012

Ееее много тъпо. Ще продължавам да си търся 5527 тогава. И между другото малко офф топик При пералните в анкетата мисля, че трябва да има един радио бутон (други марки) то май навсякъде трябва да има даже като се замисля трябва да е checkbox защото може да имаме по няколко "уреда"

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Серии 9хх7, 8007, 7007, 5хх7 - активно
    серии 6007, 4307 - пасивно
    http://www.hdtv.com.pl/forum/philips...e-premium.html

За анкетата - сега ще проверя.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-10-12 в 19:13.

13. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Аз пък в отговор на Fire_Man ще кажа, че модела 5507 е доста по-добър за парите си, отколкото Panasonic-а. Може менюто и браузърът му да са по-бавни, но картината е нистина великолепна, като се има в предвид операторите. В края на краищата гледаме телевизия, за браузване си има компютри. Всеки си има предпочитания и аз например, никога повече Panasonic няма да си закупя ( страдал съм).
    Написаното от мен е без никакви лоши чувства и дано всичко е О'к при теб.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2002

Хе,хе,
    както се казва - всеки си хвали стоката!
    (мойто гардже е най-хубаво)
    Пак да споделя, че това беше моята случка!
    Всеки споделя, а всеки си вади изводи!
    Заради това са форумите.

Лека.
    vdsvicky одобрява това.

16. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Цитат Първоначално публикувано от Fire_Man Виж публикацията
    Всеки споделя, а всеки си вади изводи!
    Заради това са форумите.
    Така е. Понеже се причислявам към по-старото поколение и съм наясно с CRT телевизорите, то при новите технологии като LCD,LED и Plasma не съм наясно, но четеейки и питайки тук научих доста полезни неща относно цена и качество. Няма как при цена 1000 до 3000 лева да получи човек удовлетворение ( все пак сме си бедни) и като се прибави качеството на подавания сигнал от операторите, то безмислена става инвестицията за качествен ТВ, освен ако не се целим в спътник. Не съм сигурен дали правилно разсъждавам, но изборът що-годе добър приемник ( ТВ-то) и услугите на операторите, се заключват до оптимална цена за клиента с добро качество на картината. Не съм чак толкова голям ТВ-мен, но и аз бая се разхождах и гледах, докато като накрая не ми допадна именно 5507. Исках да си закупя нещо ефтино 32 инча, но картината на 5507 ме грабна и сега ще изплащам... Не съжелявам хич за избора си и мога да кажа, че съм щастлив.
    Лека и на теб, с най-добри пожелания за безпроблемно използуване на Panasonic-а: Вики
    Fire_Man одобрява това.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Нови 3Д очила PTA508 и PTA518
    http://download.p4c.philips.com/file...00_pss_bul.pdf
    http://download.p4c.philips.com/file...00_dfu_bul.pdf

[POLL] Are you the owner of a SmartTV Plus or SmartTV Premium TV?

SmartTV vs. SmartTV Plus vs. SmartTV Premium
    https://58pfl9955.wordpress.com/2012...arttv-premium/

Features Smart TV Smart TV Plus Smart TV Premium
    YouTube x x x
    Alle Apps x x
    Skype x x
    DLNA 1.0 x x x
    DLNA 1.5 (MyRemote) x x
    WiFi Smart Screens x
    Pause TV x x x
    USB-Recording x x
    OneTouch Recording x x
    USB-Keyboard/-Maus x x

Обзор Philips PFL8007: смарт-телевизор с Ambilight Spectra XL / Hi-Tech@Mail.ru
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 21-10-12 в 13:58.

18. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Цитат Първоначално публикувано от vdsvicky Виж публикацията
    ... Само дето ме учудва по някой път, когато съм му вързал лаптопа и нещо цъкне вътре ( явно реле) и телевизора угасне и след малко отново се включи. Връзката между лаптопа и ТВ-то е чрез HDMI.Не зная на какво се дължи и ако някой знае, ще му бъда благодарен.
    Вече разбрах защо се изключва ТВ-то при връзка с лаптопа чрез HDMI. Като запусна лаптопа, при ТВ-то образ има, ама няма звук и след малко цък и се изключи и пак се включи, само че този път вече има и звук. Егати му и номерата.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 103 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 2014
    Последно: 07-01-15, 19:15
  3. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  4. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе