Проблемът бе в настройките на булсатком .
Всичко вече е окей няма да връщам тв :D
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
52"
55"
60"
Проблемът бе в настройките на булсатком .
Всичко вече е окей няма да връщам тв :D
Един цитат от друг форум:
Откакто bTV обявиха, че ще излъчва HD картина добавиха в TV-сигнала WSS (Widescreen signaling). Но в него винаги в първите му четири бита стои информацията, че предаването е 16х9, въпреки че то доста често е 4х3. Потребителя който е задал в настройките на приемника, че телевизорът му е 16х9 не може да промени формата, защото според сигнала картината е с формата на телевизора.
Дано "специлистите" на bTV най-сетне направят необходимото да престана да ни лазят по нервите и да излъчват WSS с правилния формат на излъчваното в момента предаване. Тогава приемниците сами ще превключват на правилния формат.
А докато bTV се научи какво да направи когато излъчва програми с различен формат без да ни травматизира е по-добре изобщо да не излъчват WSS-a.
Пародията е пълна.
До koleto.
Привет,
НЕ правя и не искам да правя реклама.
Понеже като мнозина от вас еуфорията за нов телевизор е 'значимо' събитие, четох и разпитвах доста. Определено Philips ми беше основен и накрая единствен фаворит. Купих модела 5507/32-ка. Очаквах доста добри резултати след като разполагах с 32-ка LG на 5/6 години. Няма да досподеля какво се случи след едноминутно ползване, но вече твърдо бях решил, че нещо има на бройката ми. След 3 дневно тестване, писане и какво ли още не, вкл. и разнасяне на тв-то до приятел на друга цифрова телевизия и потърсена помощ от моя оператор разбрах, че това няма как да е МОЯ нов телевизор. Радостта ми беше, че веригата, от която го закупих без проблем подмени не само модела, но и марката по вече визуален мой контрол на място. Определено и пуснатата тестова бройка на Philips изглеждаше по същия начин както тази, която бях закупил. Както и да е ... Другото, което ме подразни беше 'бързината' в менютата и меко казано странните такива. Panasonic-а, който вземах в последствие браузва с пъти по бързо, а образа .... няма нищо общо. Това е мое лично впечатление и не ангажирам никого с него. Не ме нападайте с каквито и да било заядливи подмятания за този/онзи модел. Не продавам телевизори и единствената ми цел беше/е да споделя моя опит/случка. Всеки има право на избор и вкус. Имам допир до други по-стари модели на Philips и те нямат нищо общо с този. Отделно се свързах с друг собственик на споменатия модел и той е очарован и 'горд' ползвател.
...
Въпрос на вкус(и мирис).
Лека вечер и както се ('не се') казва на здраве(ТВ).
За това се имат предвид точно определени модели , а не марки - 5507 е добър избор , НО ако говорим за 40"/46"-те . по мои наблюдения в 32" ТВ вече повето марки използват доста компромисни (меко казано) панели главно с цел постигане на ниска цена .
Fire_Man - важното е на теб да ти харесва картината , за това и всичко което предлагаме е само насока с уговорка крайния избор да е ваш .![]()
Този пост е редактиран от svetlio1; 16-10-12 в 20:55.
А за картината на пaнасоник си прав, лично за мен IPS технологията е по-дбрата има по-топли и верни цветове! Независимо от по-слабия контраст, който има значение само при гледане на тъмно.
6007 и 6907 с еднакво 3D ли са или 6007 беше с пасивно ?
Ееее много тъпо. Ще продължавам да си търся 5527 тогава. И между другото малко офф топикПри пералните в анкетата мисля, че трябва да има един радио бутон (други марки) то май навсякъде трябва да има
даже като се замисля трябва да е checkbox защото може да имаме по няколко "уреда"
Серии 9хх7, 8007, 7007, 5хх7 - активно
серии 6007, 4307 - пасивно
http://www.hdtv.com.pl/forum/philips...e-premium.html
За анкетата - сега ще проверя.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-10-12 в 19:13.
Аз пък в отговор на Fire_Man ще кажа, че модела 5507 е доста по-добър за парите си, отколкото Panasonic-а. Може менюто и браузърът му да са по-бавни, но картината е нистина великолепна, като се има в предвид операторите. В края на краищата гледаме телевизия, за браузване си има компютри. Всеки си има предпочитания и аз например, никога повече Panasonic няма да си закупя ( страдал съм).
Написаното от мен е без никакви лоши чувства и дано всичко е О'к при теб.
Хе,хе,
както се казва - всеки си хвали стоката!
(мойто гардже е най-хубаво)
Пак да споделя, че това беше моята случка!
Всеки споделя, а всеки си вади изводи!
Заради това са форумите.
Лека.
Така е. Понеже се причислявам към по-старото поколение и съм наясно с CRT телевизорите, то при новите технологии като LCD,LED и Plasma не съм наясно, но четеейки и питайки тук научих доста полезни неща относно цена и качество. Няма как при цена 1000 до 3000 лева да получи човек удовлетворение ( все пак сме си бедни) и като се прибави качеството на подавания сигнал от операторите, то безмислена става инвестицията за качествен ТВ, освен ако не се целим в спътник. Не съм сигурен дали правилно разсъждавам, но изборът що-годе добър приемник ( ТВ-то) и услугите на операторите, се заключват до оптимална цена за клиента с добро качество на картината. Не съм чак толкова голям ТВ-мен, но и аз бая се разхождах и гледах, докато като накрая не ми допадна именно 5507. Исках да си закупя нещо ефтино 32 инча, но картината на 5507 ме грабна и сега ще изплащам... Не съжелявам хич за избора си и мога да кажа, че съм щастлив.
Лека и на теб, с най-добри пожелания за безпроблемно използуване на Panasonic-а: Вики
Нови 3Д очила PTA508 и PTA518
http://download.p4c.philips.com/file...00_pss_bul.pdf
http://download.p4c.philips.com/file...00_dfu_bul.pdf
[POLL] Are you the owner of a SmartTV Plus or SmartTV Premium TV?
SmartTV vs. SmartTV Plus vs. SmartTV Premium
https://58pfl9955.wordpress.com/2012...arttv-premium/
Features Smart TV Smart TV Plus Smart TV Premium YouTube x x x Alle Apps x x Skype x x DLNA 1.0 x x x DLNA 1.5 (MyRemote) x x WiFi Smart Screens x Pause TV x x x USB-Recording x x OneTouch Recording x x USB-Keyboard/-Maus x x
Обзор Philips PFL8007: смарт-телевизор с Ambilight Spectra XL / Hi-Tech@Mail.ru
Този пост е редактиран от hristoslav2; 21-10-12 в 13:58.