Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
573. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

14 2.44%
  • 32"

197 34.38%
  • 37"

53 9.25%
  • 40"

93 16.23%
  • 42"

141 24.61%
  • 46"

36 6.28%
  • 47"

31 5.41%
  • 52"

4 0.70%
  • 55"

3 0.52%
  • 60"

1 0.17%
Страница 28 от 103 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 1540
Like Tree51Одобрявам

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2012

Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Здравейте,
    харесал съм си 3D Телевизор PHILIPS 46PFL5507K, но чета, че плейърът му не чете много формати, субс... Та, искам да попитам, какви са начините да се прескочи? Външен плейър ли? Или на лаптопа свален някакъв и връзка с тв-то (DLNA, HDMI - би ли насичало?)? Ако може да се опише като за човек, който не го е правил досега (или линк, където е описано ще е чудесно).
    П.П. По-добър избор ли е от 3D Телевизор SAMSUNG UE-46D6000 и 3D Телевизор SAMSUNG UE-46ES6100?
    Благодаря

2.  

3. Тук е от
    May 2012
    Живее в
    София

За съжаление не мога да ти помогна с въпросите ти за избора на ТВ ,но за плеър ще ти споделя моят опит.
    Аз лично ползвам външен медия плеър кото тези Media Players ,моят е Western Digital и съм много доволен от него чете всичко което съм му подавал като формати както и има регулиране на големината на субтитрите.Предлагането е голямо и цените са различни избирай по функционалност и не забравяй подръжката на 3Д,гледам че натам си се насочил.Може да се ползва кабелна и безжична връзка с компютър или рутер ако имаш домашна мрежа.По кабел върви всичко до оригинални Блу Рей без проблем ,при безжичната връзка може да има проблем при по-големите файлове в зависимост от видимоста на рутера.Има лесно и приятно меню като и дистанционно управление някой модели имат и вграден хард диск а на почти всички може да им се включи през USB.При този вариант единствените условия са да ти е включен компютъра и да са ти шернати файловете които искаш да ползваш като междувременно можеш да си ползваш компютъра нормално докато друг ползва файл от него на ТВ-то. Варианта с HDMI връзка между компютър и телевизор те ограничава донякъде и за да имаш пълен комфорт ти трябва дистанционно за компа, в този случай евентуално насичане зависи изцяло от компютъра.Последният ти вариант е кабелна или безжична връзка с компютъра и инсталиране на подходящ медия сървър на него, пробвал съм и този вариант и съм имал проблеми с насичането дори на MKV файлове по около 12гб. не казвам че не става дори е за предпочитане тъй като не ти струва нищо но и той си има ограничения.Това което ти написах е да се ориентираш към най-удобния за теб вариант иначе в форума ще намериш много информация и насоки.Успех
    ЕТО линк за медия плеър Като можеш да потърсиш и други марки но според мен тук имаш добро съотношение цена качество http://www.wdc.com/en/products/homee.../mediaplayers/
    ЕТО вариант и за медия сървър http://www.ps3mediaserver.org/ същия позволява промяна на шрифта и големината на субтитрите
    Повтарям предложенията ми се основават единствено и само на личният ми опит и не са с цел реклама.
    Този пост е редактиран от nikk2007; 21-10-12 в 17:53.

4. Тук е от
    Oct 2012

Добър вечер преди два дни се сдобих с телевизор PHILIPS 42PFL6007K , първите ми впечатления от телевизора са добри. Понеже не съм запознат много добре с настройките на телевизора все още , искам да ви попитам някой неща.
    Искам да гледам 3д филми , но не знам как. Свалих на лаптопа филм , който е HSBS. формат , свързах го с HDMI кабел към телевизора след това натискам 3д на дистанционното и слагам едно до друго , едно под друго , но няма никаква разлика с очила и без очила. Филма го пускам с BS player. През USB не съм пробвал с вградения плеър на телевизора , защото нямам флашка , но тези дни ще си купя и ще пробвам и с нея.
    Вързах телевизора с интернет през рутера , там няма никакви проблеми всичко върви добре , обнових софтуера на телевизора също.
    Другото което искам да попитам е дали някой , може да ми каже и как да си направя оптимално добре настройките на картината или да ги оставя така както са в момента ( фабрични ).
    Този пост е редактиран от sent1nel; 25-10-12 в 19:47.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от sent1nel Виж публикацията
    Добър вечер преди два дни се сдобих с телевизор PHILIPS 42PFL6007K , първите ми впечатления от телевизора са добри. Понеже не съм запознат много добре с настройките на телевизора все още , искам да ви попитам някой неща.
    Искам да гледам 3д филми , но не знам как. Свалих на лаптопа филм , който е HSBS. формат , свързах го с HDMI кабел към телевизора след това натискам 3д на дистанционното и слагам едно до друго , едно под друго , но няма никаква разлика с очила и без очила.
    Пробвай с друг филм или друг плейър - този телевизора не го разпознава като 3Д.

6. Тук е от
    Oct 2012

Днес пробвах с друг филм и друг плейър с PowerDVD 12 , но пак не става , даже вече като натисна на дистанционното бутона 3д , ми излиза меню и само 2д е активно , другите не са активни. Дава го филма на две половини едно и също и не може да се активира 3д функцията.

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Сигурен ли си ,че филма е 3Д - и с най-обикновения плеър би трябвало да го възпроизвеждаш и да го виждаш на компютъра като две изображения едно до друго ? Може да пробваш Stereoscopic Player .

8.  

9. Тук е от
    Oct 2012

Виждам го на две изображения и на лаптопа и на телевизора. Натискам бутона 3д и само 2д е активно другите не. С кабела който гледам телевизия( HDMI ) го пробвам , само вадя от приемника и го слагам на лаптопа.

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Първо - като вкарваш и изкарваш HDMI нали го правиш при изкл. устройства ? Виж си настройките на видеокартата нещо да не са както трябва - 1920х1080р 24/60 и овърскан-а на 0 .

11. Тук е от
    Oct 2012

Здравейте,

От вчера съм собственик на 46PFL5507K. Доволен съм от телевизора, но възникна един проблем - телевизията ми е от cooolbox - с приемник на моторола VIP1003. Когато е включен директно към ТВ с HDMI кабел в горния край на екрана има тънка бяла ивица, когато опитам да го пусна през ресийвъра (harman kardon AVR156) - въобще няма образ. С предния телевизор всичко беше на ред (Toshiba 37C3000P). В същото време ползвам BOXEE BOX, с което няма никакви проблеми нито през ресийвъра, нито директно. https://www.dropbox.com/s/cj5o7tfec3...2013.17.12.jpg

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от spetrov Виж публикацията
    Здравейте,
    От вчера съм собственик на 46PFL5507K. Доволен съм от телевизора, но възникна един проблем - телевизията ми е от cooolbox - с приемник на моторола VIP1003. Когато е включен директно към ТВ с HDMI кабел в горния край на екрана има тънка бяла ивица, когато опитам да го пусна през ресийвъра (harman kardon AVR156) - въобще няма образ. С предния телевизор всичко беше на ред (Toshiba 37C3000P). В същото време ползвам BOXEE BOX, с което няма никакви проблеми нито през ресийвъра, нито директно. https://www.dropbox.com/s/cj5o7tfec3...2013.17.12.jpg
    Честито
    За ивицата - виж си настройките за аспект на картината в приемника и телевизора/дай го на ауто/.
    За липсващата картина- виж си настройките на ресивъра. /HDMI - pass through video
    Няма ли възможност да вържеш приемника с ресивъра посредством оптичен кабел ?

Wifi Smart Screen / iOS
    6/7/8/9 Serie Eure Erfahrungen mit der FW 000.150.048.009 für die 6xxx, 7xxx, 8xxx Serie (2012) - Seite 16

Philips: Informationen zur Aktivierung von 3D via USB | Toengel's Philips Blog / TP Vision Blog
    3D през USB - няколко съвета:

3D възпроизвеждане през USB е налично само ако резолюцията на филма е
    точно 1920 x 1080 пиксела или
    точно 1280 x 720 пиксела.
    Ако е така, трябва ръчно да превключите към 3D (.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-10-12 в 17:08.

13. Тук е от
    Oct 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Честито
    За ивицата - виж си настройките за аспект на картината в приемника и телевизора/дай го на ауто/.
    За липсващата картина- виж си настройките на ресивъра. /HDMI - pass through video
    Няма ли възможност да вържеш приемника с ресивъра посредством оптичен кабел ?
    Благодаря за отговора
    Относно ивицата - пробвах на приемника, но няма разлика независимо дали е 4:3, 16:9 или ауто, други настройки не видях. Реално независимо дали е 4:3 или 16:9 - през HDMI образът винаги е 16:9, само тв картината е с различен размер.
    В опциите на ресийвъра не открих настройка за HDMI - pass through video - търсил съм и преди. Когато включа приемника към него ми дава no video.
    Приемникът има коаксиален sp/dif - в момента така съм ги включил - звукът към ресийвъра, а видеото директно към телевизора, ако не беше бялата ивица щеше да ме устрои, макар, че точно идеята на ресйивъра е всичко да минава през него.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Виж в настройките на телевизора -Оverscan, и пробвай дали ивицата няма да изчезне.

16. Тук е от
    Oct 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Виж в настройките на телевизора -Оverscan, и пробвай дали ивицата няма да изчезне.
    Не мога да намеря overscan настройка в менюто. Ако става въпрос за формата на картината - когато дам wide screen може да се разшири и да не се вижда, но тогава всъщност малко я разтегля картината.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

И при мен някой от SD програмите като примерно NovaTV когато е през HDMI има горе бяла пунктирана линия, но през SCART-а я няма. Проблема не е от телевизора ти, а от начина по който излъчват някои телевизии. Тая бяла лента съдържа служебна информация, която по принцип трябва да е извън полизрението, но така е с PAL сигнала 576 и ъпскела към 1080.
    P.S.Говоря за изключително тънка линия.
    Този пост е редактиран от soon; 30-10-12 в 12:47.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Philips 8007 review - FlatpanelsHD

Превод
    Google Преводач

Ларсен пак е написал глупости....
    However, please notice that you cannot expect the same deep black levels from Philips TVs with passive 3D technology as these are based on LG’s panels that have some other advantages but weak black depth.
    Видеопанелът е на Самсунг(LG не произвежда 46"), а модела е с активно 3Д!
    Елементарно е - няма как да измериш контраст повече от 1000:1 при IPS матрица.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-10-12 в 16:48.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 103 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 2014
    Последно: 07-01-15, 19:15
  3. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  4. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе