Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
573. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

14 2.44%
  • 32"

197 34.38%
  • 37"

53 9.25%
  • 40"

93 16.23%
  • 42"

141 24.61%
  • 46"

36 6.28%
  • 47"

31 5.41%
  • 52"

4 0.70%
  • 55"

3 0.52%
  • 60"

1 0.17%
Страница 30 от 103 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно
Резултати от 436 до 450 от общо 1540
Like Tree51Одобрявам

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Аз моят вече го занесох на магазина за рекламация и там персонала установи, че ТВ-то има проблем. Утре ще видим какво ще реши управителя.

2.  

3. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Днес ме сюрпризираха, че ще трябва така или иначе този единствен и уникален ши***н Телевизор да "мине" през сервиза и там "великият" майстор да го поправи или ако не го поправи ( дай боже), да ми дадат друг. Реве ми се, та пушек се вдига. Абе знаех си още при покупката, че всичко що почва с тази буква "P" ( латински) е минджа, ама дупе трети път няма да се излъже! Простете ми, ама грухтя от нерви и как пък тъй, все аз да уцеля от торбата с п****е, к*р. ГолЕм съм Марко Тотев-ски! На сега ТВ и шА плащам за това цели 6 месеца, за да гледам на уйьо м***те. Егати...намразих и Филипс и Филип, и всичко с тази буква! Да си бях взел от ония турските Финлуксчета за без пари, че да бях мирясал, ама не... Филипс, че картина! Абе идиотско! На сега картина, че и цвЕт! Ша умра ей! Черно ми е пред очите, та не знам! Ма...оставете друго, ами казаха, че до месец (МЕСЕЦ) да ми поправи! Малеее... Чудя се, и да пиша до Филипс и да не пиша, то пак съм от е****а страна - второ качество чИляк от Булгаристан. Ей... крокодилски сълзи ги роня в момента и си се проклиням, че имах нахалството да гледам като бЕл човечец телевизийка, ама на... "Благославям" ги до 14-тото им поколение! Яд ме е и да ме простите, ама бива, бива, ама не бива бе. Нов телевизор на няма и два месеца и то поне да го бях скъсал от гледане, ама нали все няма време и тук пуснеш, там гледкаш, та "о" леглото. Ух, Ша умра. Сега се кръстя поне да го ремонтират като света, та да мога да гледам чисто нов ремонтиран телевизор, след около месец...( ама бързина а?) Как да не "благославя" човек като мен? Прибираш се от работа, пускаш си телевизорчето и ядец! Няма програмки, няма нищо. Не "лови"! Оглеждаш се в него ( става за огледало) и не възприема програми! Как да не те е яд? На всичкото отгоре ме изкараха и некадърник...не съм могъл да го настроя! Да бе! Аз ям бананите с обелките! Ама и в магазина не го настроиха! Явно и те ядат бананите с обелките! Въх... Извъм релси съм в момента, но ми олекна, че поне си излях душата! Филипс ли...? Айде де!!!
    Този пост е редактиран от vdsvicky; 05-11-12 в 23:41.

4. Тук е от
    Sep 2012

@vdsvicky Искрено ти съчувствам. Моя Samsung ES6100 се скапа на третата седмица... И той сега е в сервиз! Мисля си, че проблемът не идва от марките, а от занижения стандарт за качество на зарежданите стоки от страна на нашите техно вериги. Силно ме съмнява, че в една Германия примерно, има толкова много дефектни бройки каквато и да е техника. Според мен нашите търговци като потомствени бай Ганьовци правят зареждания с уреди и техника с дребни и/или едва забележими производствени дефекти, които в западна Европа никой няма да допусне на пазара. Аз когато избирах телевизор взех едва 3-тата бройка от ТМ, защото първите две бяха с фабрично изгорял пиксел. Та от много избиране, на третата бройка сега и изгоря мейн борд-а . Отдавна се отказах да си купувам лаптопи, телефони и други подобни неща от България. Обикновено поръчвам от Англия. За жалост 40" телевизор не е толкова лесна покупка от чужбина...

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

vdsvicky , 30 дни е максималният срок , за който трябва да се рамонтира , а не задължителен :D . Кофти е наистина ,но както се казва - случва се и в най-добрите семейства . М/у другото имаше ли галваничен разделител поставен ?

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@vdsvicky
    не се ядосвай толкова, бе човек! Ще вземеш да си хванеш някоя болест заради някъв си битовизъм. Не искам да съм защитник на марката донесла ти разочарование, но аз до този момент съм имал и имам няколко различни модела на Philips и всички работят безупречно с години. Никакъв проблем от където и да ги погледнеш, а за качество на картина и звук без конкуренция. Имал съм яки проблеми с Samsung, Sony и Panasonic. Съседа има като твоя и работи нон стоп от самото начало перфектно както и още няколко приятели. Почти не го спират. Пожелаваме ти положително решение на този случаен проблем при теб!!!
    Shmi одобрява това.

7. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Благодаря ви за добрите думи и куража, но съм си карък и това е. Явно ще трябва да се примирявам. Да, имаше галваничен разделител когато установих, че не "хваща" канали. Разделителя го закупих от Conrad electronics. Само ако знаете с какъв мерак закупих телевизора и сега каква мъка ми е...
    Благодаря ви още веднъж.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2005

Като всяка техника и новата се разваля. Не си мисли, че в Германия всичко е розово. Просто си имал "късмет" в случая. Имам поне 10 уреда от марката, някои от тях ги ползвам от години и мога да кажа, досега няма нито един развален или дал какъвт и да е дефект. Това е моя опит, но както казах това е техника ... и е възможно да се повреди.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от 100qn Виж публикацията
    сканирам и за цифрови,появява се скалата в Mhz уж търси но си стои на 0 тая скала,казаха ми че трябвало да се настрои на повече държави,в търсене на каналиq а на аналогови има западна източна европа, франция и англия, а на цифрови няма никакви.
    Не си спомням менюто, но го пусни на - цифров, кабел, Германия.

Цитат Първоначално публикувано от vdsvicky Виж публикацията
    Благодаря ви за добрите думи и куража, но съм си карък и това е. Явно ще трябва да се примирявам. Да, имаше галваничен разделител когато установих, че не "хваща" канали. Разделителя го закупих от Conrad electronics. Само ако знаете с какъв мерак закупих телевизора и сега каква мъка ми е...
    Благодаря ви още веднъж.
    Не си карък...нормално е един на 150 броя да дефектира в първите 3 месеца. Именно поради тази причина чужденците купуват мостри - ако е имало проблем, той е щял да се прояви през времето на работа на стелажа в магазина. Радвай се, че е станало сега а не след като ти е истекла гаранцията.
    Законовият срок за ремонт е 30 работни дни - ако всичко протече гладко, може да ти го върнат на 3-тата седмица готов отремонтиран.

11. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Кои чужденци купуват мостри и откъде? Ако е от техните магазини в Белите държави е вярно, но оттук?
    Като мине веднъж баба Пена с метлата и стирката, а после консултантът с парцала и стой та гледай!
    Техниката става в пряк и преносен смисъл боклук отвън и отвътре.

12. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията

Не си карък...нормално е един на 150 броя да дефектира в първите 3 месеца. Именно поради тази причина чужденците купуват мостри - ако е имало проблем, той е щял да се прояви през времето на работа на стелажа в магазина. Радвай се, че е станало сега а не след като ти е истекла гаранцията.
    Законовият срок за ремонт е 30 работни дни - ако всичко протече гладко, може да ти го върнат на 3-тата седмица готов отремонтиран.
    Еххх...Ице,Ице... Точно това е каръка - от торбата с ... да извади ... Най-ме е яд, че дори и да го отремонтират, то ще гледам вече нов, ремонтиран телевизор. Просто не е честно! С нищо не съм съгрешил в този живот, та така да страдам. Нито крада, нито лъжа, нито прелюбодействам, а само работа и работа до скъсване. Ако така продължава, то ще се прекръстя на Марко Тотев съвсем официално! Те и без това колегите ми казват Марко, защото работя като магаре.
    Приключвам със спама и моля да ме извините за което, но ми е наранена душичката. Веднага щом има развитие по този въпрос, ще пиша, та да знаят всички какво се е случило и как са се развили нещата. Дай Боже този път късмет и на мен!

С уважение: Вики

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@vdsvicky
    стига толкова много терзания всичко ще се оправи и ще се радваш.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2012

Здравейте,

Вчера закупих телевизор Philips 46PFL6606H и след няколко (може да са били и малко повече) часа настройки се сблъсках с няколко въпроса, на които не успях да намеря отговори във форума и моля за малко помощ:

1. Докато правих настройки на картината, в един момент телевизора си остана на черен екран, но в най-долната му част (от край до край, по дължина) се появиха, нещо като едри червени пиксели, неравномерно разпределени. След рестарт - повече не се появиха. Трябва ли да се притеснявам?

2. Каквито и опити да правих, не успях да изкарам звук към ресийвъра (Yamaha 559) през дигиталния (coaxial) изход на телевизора. Сигналът, който е включен към телевизора е на НЕТ 1, цифров, през кабела на антената, DVB-C (чак след като сложих Финландия, си разпозна всички канали). Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? Мислех, че може да е от кабела (HAMA), но при тест - той работи от DVD-то към ресийвъра в същия вход.

3. Има ли някъде готови препоръчиелни настройки на картината (custom tint и така нататък) за гледанена тв, dvdrip-ове и други?

Благодаря предвартелно.

- - - Обновено - - -

Цитат Първоначално публикувано от vikonty Виж публикацията

2. Каквито и опити да правих, не успях да изкарам звук към ресийвъра (Yamaha 559) през дигиталния (coaxial) изход на телевизора. Сигналът, който е включен към телевизора е на НЕТ 1, цифров, през кабела на антената, DVB-C (чак след като сложих Финландия, си разпозна всички канали). Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? Мислех, че може да е от кабела (HAMA), но при тест - той работи от DVD-то към ресийвъра в същия вход.
    Проблем номер 2 е решен. Оказа се, че е от кабела.

16. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Не ми иска да всявам паника и ужас, но при мен имаше предизвестие, че ми предстои проблем с моят "уникален, единствен и неповторим" Фффилипс, но нямаше как да зная, докато не ми се случи случката по-горе (описана от мен). При мен една седмица преди случката ми, екрана взе да насича и бе трудно да се гледа, но поради факта, че не го правеше на всички канали, то го отдадох на кабеларката ( лошо качество), но след седмица избуя проблема до нЕма никой на екрана . Дано при теб няма да има проблеми и ти стискам искрено палци, иначе ще станеме двама каръка!

17. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от vdsvicky Виж публикацията
    Ех...нещата се усраха. Таман реших, че всичко е наред и ново 20. Бучнах флашка в USB-то с филмчето Прометей и разбира се надлежно качени Български субтитри и познайте какво? ТВ-то ги показва на маймуница! Картина трепач, превод за маймуни. Ами сега? Помагайте, че започвам да се ядосвам. При първоначално пускане на ТВ-то, му дадох език Български и страна Финландия ( не че обичам Финладската водка).
    Пардон: Става на въпрос за 5507
    Колега , и при мен се получи същият проблем.След смяна с Unicode маймунките изчезнаха.А в менюто за субтитри "Език на субтитрите" не ми е активно по никакъв начин.
    Мога ли да попитам как разреши проблема.
    Замислям се за някакъв медиен плеър , но какъв точно !
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 09-11-12 в 18:59.

18. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

И аз съм с 5507, но бях предварително наясно, че не поддържа SRT на кирилица. (Както прочетох някъде из форума това все пак е телевизор, а мултимедийния плейър е само една добавка към него). Както и да е... Заинатих се и дълго време си блъсках главата, но накрая намерих решение. В ръководството на телевизора си пише какви субтитри поддържа вградения плейър (за модел 5507 XSUB и XSUB+) С програмата AVIAddXSubs 9.11 могат да се конвертират двата файла (avi+srt) в един DIVX с вградени XSUB - субтитри, без да се променя качеството и големината на видео файла. Конвертирането става доста бързо за AVI видео файл, но ако е MKV първо го конвертира в AVI, и след това в DIVX което отнема значително повече време. Субтитрите може да се вкл. и изкл. по всяко време на възпроизвеждането на видеото. Успех!
    Този пост е редактиран от podredko; 09-11-12 в 12:05.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 30 от 103 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 2014
    Последно: 07-01-15, 19:15
  3. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  4. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе